• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yasinda olup, hic sevgilinin olmus olmamasi...

redlipped

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
161
25
48
31
Sizce de tuhaf degil mi? Bence artik tuhaf.

Baslikta da soyledigim gibi, 24 yasindayim ve hic sevgilim olmadi. 1 sene oncesine kadar bunu takmiyordum, hatta hic dusunmuyordum ama arkadasima sence kac olmustur diye sorduktan sonra 3-5 deyip, sonrasinda yok hic olmadi dedigimden sonra acaba lez misin dediginde.. basima kara sular indi. hafif kiloluyum ama bence guzel bir kizim, sosyalim de.

Aranizda benimle ayni durumda olan var mi?
ve bundan sonra daha olur mu?

Sizce de tuhaf degil mi? Bence artik tuhaf.

Baslikta da soyledigim gibi, 24 yasindayim ve hic sevgilim olmadi. 1 sene oncesine kadar bunu takmiyordum, hatta hic dusunmuyordum ama arkadasima sence kac olmustur diye sorduktan sonra 3-5 deyip, sonrasinda yok hic olmadi dedigimden sonra acaba lez misin dediginde.. basima kara sular indi. hafif kiloluyum ama bence guzel bir kizim, sosyalim de.

Aranizda benimle ayni durumda olan var mi?
ve bundan sonra daha olur mu?

Çok normal benim arkadaşımın ablasının da hiç olmadı 29 yaşına geldi birdenbire karşına çok düzgün biri çıktı ve evleniyolar bu işler belli olmaz... benim iki ilişkim oldu tecrübe oldu bugün ki hale gelmemde etkisi oldu belki ama son ilişkimden pişmanım mesela... önemli olan düzgün kişinin çıkması ve o da olacaktır merak etme olumlu düşün ne istediğini bilmen de çok önemli.

keşke olsaymış ama olmayınca da napabilirisnki

olmayınca olmuyo işte

ama heryaşta aşkın tadı başka oluyo

Gayet normal diye konuştu yirmi üç yaşına kadar hiç sevgilisi olmamış kadın.:halay:
Şaka bir yana. Benim de ilk sevgilim eşim. İyi ki,iyi ki ilk.
Sizin de öyle olur inşallah. Acele etmeyin. Nasip. Hayırlısından.

keşke olsaymış ama olmayınca da napabilirisnki

olmayınca olmuyo işte

ama heryaşta aşkın tadı başka oluyo
''keske olsaymis'' yani normal degil?
sanki bi bir yas sonra artik 'o aski yasayamiyorsun'
beni galiba gorucu usulu evlendirecekler...

Çok normal benim arkadaşımın ablasının da hiç olmadı 29 yaşına geldi birdenbire karşına çok düzgün biri çıktı ve evleniyolar bu işler belli olmaz... benim iki ilişkim oldu tecrübe oldu bugün ki hale gelmemde etkisi oldu belki ama son ilişkimden pişmanım mesela... önemli olan düzgün kişinin çıkması ve o da olacaktır merak etme olumlu düşün ne istediğini bilmen de çok önemli.

Arkadasinin ablasi icin cok sevindim!

ama bi yandanda dusunuyorum ki; o olmayan iliskiler vs. bu konudaki gelisiminde onemli ve ben hic tecrube edinmedim. ilk sevgilimden iyi mi kotu mu bilemicem.

Gayet normal diye konuştu yirmi üç yaşına kadar hiç sevgilisi olmamış kadın.:halay:
Şaka bir yana. Benim de ilk sevgilim eşim. İyi ki,iyi ki ilk.
Sizin de öyle olur inşallah. Acele etmeyin. Nasip. Hayırlısından.
motiven icin tesekkur ederim insAllah omur boyu mutlu olursunuz...
peki sasirmadi mi neden sevgilin olmadi diye?

Tek derdin bu olsun yaa. Bence olmamasi en guzeli hic bir pismanligin yok mis gibi düzgün biri cikip evlendin mi konu kapanmistir. Kafani böyle seylere yorma.. herseyin hayirlisi

Tek derdin bu olsun yaa. Bence olmamasi en guzeli hic bir pismanligin yok mis gibi düzgün biri cikip evlendin mi konu kapanmistir. Kafani böyle seylere yorma.. herseyin hayirlisi

bundan once olmadiysa bundan sonra niye ciksin ki hem tuhaf bulmicak mi niye diye. ki gecmisimde bir seyler oldu ama ona da baglamak istemiyorum, yani atlattigimi dusunuyorum.

bundan once olmadiysa bundan sonra niye ciksin ki hem tuhaf bulmicak mi niye diye. ki gecmisimde bir seyler oldu ama ona da baglamak istemiyorum, yani atlattigimi dusunuyorum.
Bundan önce olmadı diye simdi de olmayacak diye birşey yok ki. Herşeyin bir zamani var. Tuhaf olacak birsey goremedim ben. Ben şahsen bu tarz konularinda erkek arkadasa eşe anlatilmasina da karsiyim ona da sormam.

motiven icin tesekkur ederim insAllah omur boyu mutlu olursunuz...
peki sasirmadi mi neden sevgilin olmadi diye?
Tabii ki hayır. Neden şaşırsın ki.Ben de onun ilk sevgilisiydim çünkü.İlk elini tuttuğumda kalbinin atışını çok rahat duyabiliyordum. :KK200:
Ve ilk öptüğümde de o gece hiç uyumamış. Halen söyler. O nasıl bir heyecandı yaa,der. :KK70:
Yani ikimiz de filmlerde gördüğümüz kadarıyla biliyormuşuz.Düşünsene:KK70:
Gerçekten çok hoş bir insandır ama fazla mutaassıp bir ailesi vardır. Evlenmeyi düşünmeseydim,hiç başlamazdı. Ben de hiç kimseyle çıkmadığım için arkadaşlarım lisedeyken çıkma teklifi aldığımda sayarlardı. Lise 3’ü bitirirken 3 yılda çıkma teklifi aldığım kişi sayısı 94’tü. Yani fena değiliz.Çocuğumun annesi ilk sevdiğim olmalı diye düşünmüş. Ne tesadüftür ki ben de aynı şeyi düşünerek beklemiştim.

Son düzenleme:
Tabii ki hayır. Neden şaşırsın ki.Ben de onun ilk sevgilisiydim çünkü.İlk elini tuttuğumda kalbinin atışını çok rahat duyabiliyordum. :KK200:
Ve ilk öptüğümde de o gece hiç uyumamış. Halen söyler. O nasıl bir heyecandı yaa,der. :KK70:
Yani ikimiz de filmlerde gördüğümüz kadarıyla biliyormuşuz.Düşünsene:KK70:
Gerçekten çok hoş bir insandır ama fazla mutaassıp bir ailesi vardır. Evlenmeyi düşünmeseydim,hiç başlamazdı. Ben de hiç kimseyle çıkmadığım için arkadaşlarım lisedeyken çıkma teklifi aldığımda sayarlardı. Lise 3’ü bitirirken 3 yılda çıkma teklifi aldığım kişi sayısı 94’tü. Yani fena değiliz.Çocuğumun annesi ilk sevdiğim olmalı diye düşünmüş. Ne tesadüftür ki ben de aynı şeyi düşünerek beklemiştim.

waauw cok guzel insAllah bende sevgilim/esim icin ilk olurum (ama sanmiyorum) :KK200::KK200: peki esiniz kac yasindaydi tanistiginizda? Ve ciktiktan kac ay sonra evlendiniz?
bak sen 23' yasindaymissin, ben tamamen gec kalmisim haha

waauw cok guzel insAllah bende sevgilim/esim icin ilk olurum (ama sanmiyorum) :KK200::KK200: peki esiniz kac yasindaydi tanistiginizda? Ve ciktiktan kac ay sonra evlendiniz?
bak sen 23' yasindaymissin, ben tamamen gec kalmisim haha
Ben eşimin askerliğini de bekleyince uzadı kavuşmamız.Söz yapıp bekledik.Annem zor ikna oldu. :KK70:Tanıştığımızda ben 20 o 21 filandı.

Sevgili olmak icin olmadiysan yanlis ve samimiyetsiz iliski yasamadiysan tam tersi saygi duyulacak bir sey kotu dusunmemelisin.

Aaa kendimle aynı durumda olan birini buldum. Yaşımizda aynı.
Bende kimseyle çıkmadım.Beni ilk defa tanıyanlar sevgilim filan olmadığını duyunca şaşırıyorlar.
Teklifler oldu ama kabul etmedim.Ben öylesine biri olmasın dedim istediğim gibi biri çıkmayınca da karşıma kimseyi hayatıma sokmadım.
Pişman mıyım değilim.
İnşAllah bundan sonra ilk sevgilim eşim olur.

Back
X