Ablacim sana 2 tavsiyem var
- Zayifla cunku kendine olan ozguvenini azaltiyor
- Mesleki hayallerine dimdirekt saril hemen simdi
Sevgiler, umarim sacmalamayi birakip kendine gelirsin
Tıp fakültesinde okuyorum.Sakıncası yoksa hayal ettiğiniz meslek neydi, neden istemiyordu bu hayalinizi o kişi?
O ilk sevgilimdi ve şuan söyle hissediyorum. Onun haricinde hiçbir erkek gerçekten sevemez, kızları kullanır, aldatırlar. Gözümde onun haricinde tüm erkekler böyle geliyor o yüzden bu kadar çok üzülüyorum. Yeryüzünde aldatmayacak en mükemmel erkeği elimden kaçırmışım gibiAy bir kere ben de sevgilimden ayrılınca böyle hissetmiştim. Cidden hiç öyle değil tam ümidi kesince başka biri çıkıyor karşına...neyse bu romantik kısmıydı..
Ormantik kısmı ise niye bir erkek için hayallerinizden vazgeçiyorsunuz? Çok ulvi sebepleriniz olmalı. Aksi takdirde sonu hep kötü biter.
Ayrıca niye kilolusunuz diye sizi kimse sevmesin? Siz önce kendinizi sevin. Kendi sağlığınız için kilo vermeyi deneyin. En önemlisi kendini sevmek.
Ne guzel dusunmussun bir daha dusunme.Tıp fakültesinde okuyorum.
Uzmanlık için sınava girmemiz gerekiyor mezun olunca ben o sınava hazırlanmadım bu kişi için pratisyen kalmayı hatta onun için 1-2 sene mesleği bırakmayı düşündüm...
yuhh yani birde tıp okuyormuşsunuz :) yahu siz de biliyorsunuz ki önünüzde onlarca tus sınavı var heran çalışmaya başlayabilirsiniz.Tıp fakültesinde okuyorum.
Uzmanlık için sınava girmemiz gerekiyor mezun olunca ben o sınava hazırlanmadım bu kişi için pratisyen kalmayı hatta onun için 1-2 sene mesleği bırakmayı düşündüm...
Şuan biliyorum çok üzülüyorsunuz. Hiç sevilmeyecek gibi hissetmenizin nedeni kendinizi sevmemeniz. Bu kötü bir tecrübe sizin için ama bunu lehinize çevirin. Hayattaki çoğu insan hayatının belli noktalarında kötü tecrüeler yaşıyor, yalnız değilsiniz. Bu tecrübeden bir ders çıkarın ve sizin dönüm noktanız olsun 24 yaş. İnanın hayatta her şeyin bir zamanı ve yeri var. Siz önce yarım bıraktığınız hayallerinizi tamamlayın. Eğer bir insan sizi seviyorsa sizin hayallerinizi yapmanız konusunda size destek olur. Sizi seven insan sizin mutluluğunuzla mutlu olur. Kendinize zaman verin biraz toparlanmak için. Sonra yarım bıraktıklarınızdan başlayın. Kalbinizdeki acı da geçecektir zamanla..Tıp fakültesinde okuyorum.
Ailelerimiz asla istemiyordu bu işi, olmayacağı belliydi aslında ama yine de çok üzülüyorum. Onun haricinde tüm erkekler aldatır onun haricinde tüm erkekler kötüdür şeklinde düşüncelerim olduğu için çok üzülüyorum aslında. Dünyadaki en iyi adamı kaybetmişim gibi hissediyorumtecrübe yaşamışsınız bu olanları ve olacakları ailelerimiz bilir ve söyler zaten ayrıca insanları tanıyıncada öğreniriz öğreniriz ama ne kadar önemseriz bilemem bu dünyada kimseyi hayatınının merkezine koymayacağını öğrenmelisin ayrıca kilolu olmak bence bir seçimdir tamam herkesin genetiği farklı ama biraz da yediğine içtiğine dikkat etmeli insan. ve yaşın çok genç önünde çok fırsatlar ve insanlar vardır.
siz aşıkmışsınız galiba ve hala aşıksınız bu yüzden insan aşık olunca karşısındaki kişi ona her yönden mükemmel geliyor görmesseniz 1 2 yıla unutursunuz.O ilk sevgilimdi ve şuan söyle hissediyorum. Onun haricinde hiçbir erkek gerçekten sevemez, kızları kullanır, aldatırlar. Gözümde onun haricinde tüm erkekler böyle geliyor o yüzden bu kadar çok üzülüyorum. Yeryüzünde aldatmayacak en mükemmel erkeği elimden kaçırmışım gibi
Bu kişi de tıp okuyorduŞuan biliyorum çok üzülüyorsunuz. Hiç sevilmeyecek gibi hissetmenizin nedeni kendinizi sevmemeniz. Bu kötü bir tecrübe sizin için ama bunu lehinize çevirin. Hayattaki çoğu insan hayatının belli noktalarında kötü tecrüeler yaşıyor, yalnız değilsiniz. Bu tecrübeden bir ders çıkarın ve sizin dönüm noktanız olsun 24 yaş. İnanın hayatta her şeyin bir zamanı ve yeri var. Siz önce yarım bıraktığınız hayallerinizi tamamlayın. Eğer bir insan sizi seviyorsa sizin hayallerinizi yapmanız konusunda size destek olur. Sizi seven insan sizin mutluluğunuzla mutlu olur. Kendinize zaman verin biraz toparlanmak için. Sonra yarım bıraktıklarınızdan başlayın. Kalbinizdeki acı da geçecektir zamanla..
Bu bahsi geçen kişi ne mezunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?