24 yaşındayım ama...

Teşekkür ederim umarım ben de atlatabilirim.

Hep şöyle derim kendime: "ölüm mü ki çaresi olmasın?"

Yaşın daha küçük, karşına çok insan çıkar. Sevilirsin daha çok sevilirsin hem de. Geçmez dediğim neler geçti gitti inanamazsın. Seninki de geçer.

Geleceğe dair o ertelediğin planları eğer gerçekten istersen tek tek gerçekleştirirsin. Bişeyleri başardıkça da özgüvenin artar. Kendini daha cok seversin. Bence dünyadaki en guzel şeylerden biri insanın kendini sevmesi.

Geçen zaman geçti, giden insan da gitti. Yaşadın ve bitti. Artık önüne bak.

Çok teşekkür ederim umarım atlatabilirim bu durumu.
Kendimi çok yalnız hissettiğim için buraya yazmıştım çok güzel mesajlar aldım mutlu oldum çok teşekkürler

Tıp fakültesinde okuyorum.
Uzmanlık için sınava girmemiz gerekiyor mezun olunca ben o sınava hazırlanmadım bu kişi için pratisyen kalmayı hatta onun için 1-2 sene mesleği bırakmayı düşündüm...

Evladim sen deli misin divane misin, Brad Pitt gelse doktorluk gibi meslek birakilir mi?? Gercekten inanilir gibi degil yani tip fakultesine girecek zekada biri nasil bu kadar akilsizca davranir? isabet olmus ayrilmaniz yoksa rezil olacakmissin.

Çok teşekkür ederim umarım atlatabilirim bu durumu.
Kendimi çok yalnız hissettiğim için buraya yazmıştım çok güzel mesajlar aldım mutlu oldum çok teşekkürler
Rica ederim. İnanın atlatacaksınız. Ama zamana ve emeğe (kendinize odaklanmaya) ihtiyaç var. Dilediğiniz zaman yazabilirsiniz özelden de, dinlerim.. Kalbinizin ve ruhunuzun en kısa zamanda iyileşmesi umuduyla..

O kişi ıyiki hayatından çıkmış demek istemiyorum yanlış anlama ancak eğer bu şekilde o kişiyle devam etseydin onun her isteğini yapardın ve kimse bni beğenmezken o bni beğendi deyip ona fazlayisla minnet duyardın ve bu minnet duygusu bir süre sonra seni kullanmalarına ve istediklerini yaptırmaya zemin hazırlardın.sana tavsiyem öncelikle ağlama krizine falan girme kalk giyin ve süslen geç aynanın karşısına ve bn güçlü biriyim kendimi seviyorum de ve gerçekten buna inan. Kimse için üzme kendini sen mükemmel birisin buna inan ve özgüvenini kaybetme asla

Sevmenin sevilmenin ne demek olduğunu ben de 4 senelik iliskimde öğrendim. Size sürecin nasıl islediğini anlatayım. Ben de ailede sevgi görmeyenlerden ergenlik döneminde dalga gecilen dışlananlardan üniversitede sınıf-okul iliskilerinde sorun yaşayanlardandım. Üstelik fiziksel açıdan da çok hoş biriyim ama hic beni gerçek anlamda seven olmamıştı. İnsan bundan dolayı biri ona nezaket sevgi gösterince ahtapot gibi yapışıyor. Sizi suçlamıyorum,kimsenin suçlamaya da hakkı yok.Sağlıksız insan iliskileriyle büyüyenler sağlıksız duygusal ilsikiler kurar. İliskinin ilk 2 senesinde ben de sizin gibi onun icin bircok seyden vazgeçtim,bircok seyden ödün verdim. 3.senesinde yavas yavaş bu tavizlerimi azaltıp kendi kimliğimi buldum. 3.seneden sonra araya mesafe girdi. En nefret ettigim aile ortamına maruz kaldım. Ve artık nasıl bir iliski istemediğimi,nasıl bir iliski istediğimi,nasıl bir gelecek istediğimi daha net gördüm.4.seneye doğruda hem onunla devam edip hem de istediğim geleceğe sahip olamayacağımı anladım ve bana gôre dünyanin en zor kararı olan ayrilık kararını aldım. Kendince seviyordu ama yetmezdi. Erkek arkadasiniz icin sizi seviyor sevmiyor diyemem. Ama sağlıklı bir iliski olsaydı ayrılınca kimsesiz kalmazdınız. Bence kimsesiz kalmak cok güzel bir şey. Sıfırdan hayat kurabilirsiniz kendinize.Bundan sonrası önünüze bakmak sizi sevdiği için sevgiyi tattığınız için evrene tesekkür edin. Bir de değişmek icin caba gösterin. Fiziksel görüntünüzle barışın. Ve daha iyisi olmak için uğraşın. Nasıl mutlu olacağınıza kimsenin etkisinde kalmadan karar verip ona göre etrafinizi ve kendinizi şekillendirin. Kendiniz için bir adım attıkran sonra eski sevgiliniz geçmiste kalacaktır.

Sadece ilk ilişkin olduğu için öyle düşünüyorsun

Ondan başka erkekle sevgili olmadın ki nasıl bu karşılaştırmaya inandirirsin kendini?

Tıpçı mıydı o da? Ailen neden istemedi? Okulda pratik grubu, staj grubundan hiç arkadaşın yok mu? Psikiyatri hocalarından yardım istesen, terapiye başlasan...

Tıp Fak. Kazanan insanların hiçbir şey görmemiş cahil insan gibi düşünmesine asla anlam veremiyorum. Yahu zor olan şey tıp okumak mezun olmak. Kilo vs dediğin nedir ki Allah aşkına gidersin spor salonuna diyetisyene 3 ayda toparlarsın. Senin elinde gül gibi meslek var geleceğin garanti altında daha ne ister ki insan? Daha çok çok genç yaştasın sen eline mesleğini al karşına ne hayırlı kısmetler çıkar. Çirkin kız yoktur sen doktor olacaksın kendine gel kimse için hayalinden vazgeçme. Gün gelir o terk eden kapında köle olur ama o zaman da sen dönüp bakmazsın. Gençliğin güzelliğidir üstelik doktorun bunun kıymetini bil. Seçilme ben çirkinim kimsem olmaz deme sen kendini sev bakımlı ol istediğin erkeği seç

Kuzum tıp okuyorsun bırak bir erkeği tonlarca erkek kuyruk olur seninle evlenmek için erkekler ne güzel zekisin başarılısın güzelsin bir erkek için değer mi göz yaşı dökmene canım üzülme :)

'Bence kimsesiz kalmak cok güzel bir şey. Sıfırdan hayat kurabilirsiniz kendinize.'
O kadar güzel bir cümle kurmuşsunuz ki çok teşekkür ederim desteğiniz için

Kendinizi sevin gerisi hallolur. Daha çok gençsiniz. Daha çok seversiniz ve sevilirsiniz , ilkiniz olduğu için böyle düşünüyorsunuz. Lisede sevdiğim çocuktan sonra evlenmem ben bir daha başkasını sevmem diyordum. Evlenmedim hala orası ayrı ama konumuz bu değil Neyse sonra çok kişiyi sevdim arkasından sevildim de. Yarın biriyle tanışsan çok beğensen onu, şimdikinin aşını bile unutursun. Bu arada kullanıcı adından ürktüm eldivenle yorum yapasım geldi

Kuzum tıp okuyorsun bırak bir erkeği tonlarca erkek kuyruk olur seninle evlenmek için erkekler ne güzel zekisin başarılısın güzelsin bir erkek için değer mi göz yaşı dökmene canım üzülme :)
Ayrıldığım sevgilim doktor olduğum içim kimsenin benimle evlenmek istemeyeceğini söylemişti. Doktordan eş olmaz anne olmazmış buna rağmen beni sevmiş

Gündeme uygun bir isim seçeyim dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…