• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yaşındayım ama...

Sorun sizin kafa yapiniz bence kilolu olmak dışlanmak için sebeb olmaz muhtemelen çevrene ayak uyduramadin yada sohbetiniz sıkıcı ve ilgi çekmiyor artı bir erkek için çok fekadarlik yapılmaz hele hele meslek konularında hiç yapılmaz çünkü bu fekadarlik değil aptallıktır.Hic birşey için geç değil yeniden doğmuş gibi başlayın hayatta ve o kişiyi yoksay

Duygusal açlıkta başlayan ilişkiler genelde sağlıksız ilerliyor. Sizinki de bunun örneği: Duygusal doymuş bir insan başkası için hayatını feda etmez, mesleğinden vazgeçmez. Bütün hayatını ona kodlamaz. Cünkü sağlıklı bir ilişki bunların hiçbirini gerektirmiyor. Ha sizi gerçekten seven insan kilonuzla sever sizi zaten. Bende kendimi eskidem gollum gibi görür ve hissederdim. O konuda sizi cok iyi anlıyorum, ama ilişkiden önce kendinizle olan iliskinizi düzeltin ve kendinizi sevin, yoksa gelecek ilişkilerde aynı hatalari tekrarlarsiniz

Şuan 71 kiloyum 168 boyunda
23 kilo verdim ama hala kendimi çok kilolu görüyorum takıntı yaptım sanırım

Cok sahane iliskileri olan kadinlarin hepsi mi zayif? Turk kadini genel olarak baliketli, sokakta manken gibi kac kadin goruyorsun ?? Once su tombisim = degersizim kafasindan bir cik. Kilon da boyuna gore cok degil. Az biraz daha kilo ver yeter.

Merhabalar ben az önce kaydoldum. Kendimi çok yalnız hissettiğim için buraya gelip bir şeyler yazmak istedim. Yakın zamanda 2 senelik ilişkim bitti ve ilk ilişkimdi. Onun için hayatımdaki herkesi ve her şeyi sildim hatta hayallerimden bile vazgeçtim mesleki hayallerimden. Şimdi ortada bırakılmış hissediyorum. Kimsem yok içimi dökebileceğim konuşabileceğim kimsem yok.
Sabaha kadar ağlamak istiyorum konuşmak istediğim anlatmak istediğim o kadar şey var ki deliriceğim evde.
Bir daha kimsem olmayacakmış gibi hissediyorum. Bir daha kimse beni sevemezmiş gibi. Ben küçüklüğümden beri hep dışlanan biri oldum kilolu olduğum için dalga geçilen tombik kız oldum. Bu kişiyle tanışana kadar kimsenin beni seveceğini de düşünmüyordum. O kadar kabullenmiştim ki kimse beni sevemez, zaten evlenemeyeceğim, asla cocugum olamayacak. Bu düşünceleri kabullendiğim anda çıktı karşıma bu kişi. İlk defa sevmenin sevilmenin ne demek olduğunu anladım. Şimdi o gitti ben yine eskisi gibi kendimi çok kötü hissediyorum. Beni seven tek kişiyi kaybettim. Belki de bir daha kimse sevmeyecek.
Yasınız cok genc daha ılla ki seversiniz sevılırwınız ama benden size tavsiye bir daha hıcbır erkek ıcın hayallerinizden vazgecmeyın

Sizi ayakkarınız üzerinde durmaktan alıkoyacakmış neredeyse.
Sizin için o kadar güzel olmuşki, şu an acı çekip üzülüyorsunuz ama geçecek. Ve siz ayakları üzerinde duran, bağımsız, güçlü bir doktor olacaksınız

Şuan 71 kiloyum 168 boyunda
23 kilo verdim ama hala kendimi çok kilolu görüyorum takıntı yaptım sanırım
Ne diyeceğimi bilemedim. Sen de bu meslekle, bu boyla, bu kg yla kafaya takacaksan 2 yıllık delikanlıyı. Millet ne yapmaz tatlım. Yok yok gibisin yani. Silkelen kendine gel ayol. Zekisin, gençsin boy pos yerinde zayıf bile denilebilirsin yani. Araya bi yere de 23 kg yu nasıl verdiğini sıkıştırırsan çok sevinirim

Merhabalar ben az önce kaydoldum. Kendimi çok yalnız hissettiğim için buraya gelip bir şeyler yazmak istedim. Yakın zamanda 2 senelik ilişkim bitti ve ilk ilişkimdi. Onun için hayatımdaki herkesi ve her şeyi sildim hatta hayallerimden bile vazgeçtim mesleki hayallerimden. Şimdi ortada bırakılmış hissediyorum. Kimsem yok içimi dökebileceğim konuşabileceğim kimsem yok.
Sabaha kadar ağlamak istiyorum konuşmak istediğim anlatmak istediğim o kadar şey var ki deliriceğim evde.
Bir daha kimsem olmayacakmış gibi hissediyorum. Bir daha kimse beni sevemezmiş gibi. Ben küçüklüğümden beri hep dışlanan biri oldum kilolu olduğum için dalga geçilen tombik kız oldum. Bu kişiyle tanışana kadar kimsenin beni seveceğini de düşünmüyordum. O kadar kabullenmiştim ki kimse beni sevemez, zaten evlenemeyeceğim, asla cocugum olamayacak. Bu düşünceleri kabullendiğim anda çıktı karşıma bu kişi. İlk defa sevmenin sevilmenin ne demek olduğunu anladım. Şimdi o gitti ben yine eskisi gibi kendimi çok kötü hissediyorum. Beni seven tek kişiyi kaybettim. Belki de bir daha kimse sevmeyecek.
Kimse kimseyi kaybetmez, yani zaman zaman insanlar hayatimiza girer ve cikar, yaşamak böyle birsey. Kendine saygi duy kilolarından kurtulmaya calis, kendi oz saygin ve sagligin icin . Kimse vazgecilmez degil tek şansın o kisiymis gibi davranma. Kendini sen böyle aşağı çekersen insanlar da seni öyle görmeye baslar. İlk önce bakis acini degistir sen bir tanesin ve senden bir daha olmayacak, dünyaya bir kez geldin öyle yada böyle elindeki tüm guzellikleri degerlendir ve ayaga kalk.

Ahh biz kadınlar önce ilk önce kendi kendimizi sevmeyi bir öğrenebilsek...

Bu ilişkiden ders almaya baksan?
mesela herşeyini,umudunu,geleceğini,tüm benliğini bir insana bağlamamak gerektiğini anlayabilirsin dimi?
tecrübe acısız kazanılan birşey değil.
inan birçok insan,acı çekerek kazanıyor bunu. Tıpkı senin gibi.
kim bilir kaç insan kurdu bu cümleyi “bir daha böyle sevilmeyeceğim” bu düşünceden kurtulmaya çalış.
Çünkü bu tür sözler ayrılığın üzerine kurulmuş, daha da acıtıcı,kedere boğan sözler. Gereksiz.

yaptığın hatadan dön,geleceğine sarıl mesleğini dünyadaki kimse için bırakma.
Daha kimler kimler çıkacak karşına.
hayat uzun bir yol..
Yorulacağız,duraksayacağız,ağlayacağız,güleceğiz,eğleneceğiz dur daha güzel günler gelecek 🌷

Teşekkür ederim. Zaten bu ilişki sürecinde 23 kilo verdim hala veriyorum
Tıp fakültesinden de mezun olmak üzereyim
Umarım kendimi toparlayabilirim
Çok kötü hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum bir daha ne arkadaşım olabilir ne de biri beni sevebilir gibi hissediyorum:KK43:
kendine gel sen tıp fakültesinde okuyan bi kızsın! doktor olacaksın doktor var mı daha ötesi? kilolu olmak seni bu kadar üzüyorsa verirsin olur biter.. sen mezun ol da bak bakalım kimler peşinde koşuyor..

Ailelerimiz asla istemiyordu bu işi, olmayacağı belliydi aslında ama yine de çok üzülüyorum. Onun haricinde tüm erkekler aldatır onun haricinde tüm erkekler kötüdür şeklinde düşüncelerim olduğu için çok üzülüyorum aslında. Dünyadaki en iyi adamı kaybetmişim gibi hissediyorum :(
Böyle düşünmeniz için aldatılmış olmanız ya da yakın çevreden birinin aldatılmış olması gerek. Psikolojik desteğe ihtiyacınız var.

Zaman zaman oluyor öyle durumlar. Biraz boşluk bırakıyor hayatında gidince. Zaten kendine her şeyi dert edindiğin yaşlardasın. Tavsiyem,kafanı dağıt hayatından zevk almaya bak. Her şey bir şekilde olacağına varıyor sonuçta🥰

Daha yolun başındasın gayret et

Ailelerimiz asla istemiyordu bu işi, olmayacağı belliydi aslında ama yine de çok üzülüyorum. Onun haricinde tüm erkekler aldatır onun haricinde tüm erkekler kötüdür şeklinde düşüncelerim olduğu için çok üzülüyorum aslında. Dünyadaki en iyi adamı kaybetmişim gibi hissediyorum :KK43:
Canım dünyadaki en iyi en aldatmayacak adam seni nasıl bir açıklama ile bıraktı? Bunu anlatır mısın sakıncası yoksa.
Ayrıca daha çok gençsin kimler sevecek seni sen kimlere daha aldanacaksın rahat ol. Sağlığına dikkat et okulunu bitir. O vazgeçtiğin ne varsa dört elle sarıl mesleğinin en iyisi ol. Kimsen senden kıymetli değil.

Önce kendini sevmeyle ve kendine saygı dıymayla başla, eğitim hayatın gayet iyi
Aşk hayatında zamanla düzelir
Giden gitmiştir hayatından çıkması gerekiyormuş, o boşluğu başkası dolduracaktır, sabırlı ol
İnsanoğlu çok sabırsız ama işte hayat süprizlerle dolu

Ayrıldığım sevgilim doktor olduğum içim kimsenin benimle evlenmek istemeyeceğini söylemişti. Doktordan eş olmaz anne olmazmış buna rağmen beni sevmiş :KK43:
Ahahahahha tipik kendini ezik muhtaç hissettireyim benden kopamasın taktiği nerde görsem tanırım. Sen ona konuşursan de ki evlenmeyi bırak ev sahipleri bile önce doktora ev kiralıyor. İkimiz aynı anda arabamızı satışa çıkarsak önce benimki satılır sen neden bahsediyorsun değişik de ahahahhahaha🤣
Bunları deme fırsatı bulabilir de dersen buraya yaz bizim de bi hayalimiz gerçek olsun😄

Yaa su mesaj yemin ederim ben :)) Benim sayisiz eski sevgilim oldu ama ilk defa böyle hissetmistim. Gecenlerde @benneyanginlargordum le ( :KK15:)konusurken aslında sevilmeye layık olduğumuzu sırf biri bizi sevdi aldatmadı diye ahtapot gibi ona yapışmanın mantıksız olduğu kafama dank etti . Biz kendimizi sevilmeye layık görmezsek belayı çağırırız tabi. Siz de kendinizi sevilmeye layık görün ki sizi sevsinler
Canım arkadaşlarım kızkardeşlerim ben de yaptım böyle bi hata. Bu beni aldatmaz diye diye dört buçuk sene çıktım adamla. Ayrıldık en yakın arkadaşımla evli şu an. Ah benim kaderdaşlarım kanmayalım çocuksu mahzun yüzlerine. Ben hatta çirkin bu beni aldatmaz diyodum siz düşünün halim nicedir🤣

Back
X