Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatım boyunca evde mi kalacagim kismi eş kismi koca yaniEki Görüntüle 2752621
Sen burayı dilek ağacı sandın??
Başlıkla konunun alakasını bulabilen beni alıntılayabilir mi?
Başlık söylediğini, içerik bambaşka birşeyi anlatıyor.Hayatım boyunca evde mi kalacagim kismi eş kismi koca yani![]()
Vallahi evde dururken salonun kapısından eş adayını görürseniz topuklayin...Onun dışında siz üniversite okudunuz mu?
İçeriğe ben namumkun anlam veremedimBaşlık söylediğini, içerik bambaşka birşeyi anlatıyor.herhalde ek konu açmak istememiş, dilek ağacına da yasaktan gidememiş bari buraya yazayım "ya tutarsa" demiş.
Tam olarak bunu düşündüm bi an, başlıkla içeriğin ve kuzeninin okuyup okumamasının birbiri ile ne alakası var, kafam deli sorularElalemin acık liseyi bitirip bitirmemesinin sizinle ne alakası olduğunu olduğunu ve başlıkla konunun ne alakası olduğunu çözemedim.
What???Hayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum
Bende suan profiterol yemek istiyorum.Hayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum
Kücük tabiii 30 dan once evlenmeyin derimArkadaşlar 24 yaşına ben küçük dedim ama küçüğüz dimi ciddenya da değil miyiz evde mi kalmaya başladık
![]()