24 yaşındayım genellikle evde duruyorum karşıma eş çıkar mı ?

Başlık söylediğini, içerik bambaşka birşeyi anlatıyor. :KK70: herhalde ek konu açmak istememiş, dilek ağacına da yasaktan gidememiş bari buraya yazayım "ya tutarsa" demiş.
İçeriğe ben namumkun anlam veremedim 😂 baslikla baglantili tek kisim o dediğim.
Baglantiyi bosver benim aklim almadi neden yani😂

Bence arkadaşımız mükemmelliyetçi, sürekli düşünüp aklını çok karıştırmış,aklına takılan her şeyin yoluna girmesini isteyen genç bir arkadaşımız. Ne kadar bunaldıysa net bir şekilde kafasında döndürüp durduklarını yansıtmış. Sana şöyle söyleyim, su akıp yolunu buluyor emin ol. Kardeşim açık liseyi bitirdi (çok geç hem de) yüzyüze 2 yıl okudu, şimdi gayet iyi bir işi var. Annem halen antidepresan alıyor ama bence alırken daha iyi. Ben de hiç umudum yokken atandım. 34 yaşında evlendim. İnan bana çoğu kişi aynı şeyleri yaşıyor ve yine çoğu kişi her şeyin kötü gideceğini düşünüyor, karamsarlığa kapılıyor, ama hayat çok güzel ilerleyebiliyor. Umarım senin de benim gibi isteklerin gerçek olur. Bence sen de benim gibi düşünerek heba etme güzelim yaşını, ilgin neyse onlara yönel, halen hevesin ve enerjin varken. Bir gün her şey yoluna girecek ama 24 yaş tekrar gelmeyecek :)

Ben de 24 yaşındayım mesleğimi elime aldım ona rağmen evlilikten korkuyorum. Ciddi bir ilişkim olsun isterdim ama evlilik için yaşımız küçük. Ki elinizde meslek iş güç olmadan nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz?

Elalemin acık liseyi bitirip bitirmemesinin sizinle ne alakası olduğunu olduğunu ve başlıkla konunun ne alakası olduğunu çözemedim.
Tam olarak bunu düşündüm bi an, başlıkla içeriğin ve kuzeninin okuyup okumamasının birbiri ile ne alakası var, kafam deli sorular 🤣

Hayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum
What??? 🙄

Bende hem sağlıklı olmak hem anne olmak hem zengin olmak hem bütün dünyayı gezmek hem de yiyip kilo almamak istiyorum :confused:

Hayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum
Bende suan profiterol yemek istiyorum.🙄
Saydıklarinin hepsinin olmasi icin öncelikle su pandemi sürecinden cıkılması gerekli cancagzim.🌸

Arkadaşlar 24 yaşına ben küçük dedim ama küçüğüz dimi cidden😂😂 ya da değil miyiz evde mi kalmaya başladık😭

Uyandığımda kahvaltim hazir olmus olsun🙈sonraa kahvemi yudumlarken ev temizlensin ütüler bitsin bebeler yıkansın istiyorum🙏🙏🤪

Back
X