24 yasindayim ve hayatimda ilk kez calisiyorum cok stresliyim :(

babyblueforever

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
65
18
18
Yeni atandim, cuma gunu ilk is gunumdu. 24 yasindayim ve hayatimda ilk kez calisiyorum cok stresliyim :(
İsyerinde benim gibi memur arkadas var sagolsun bana birkac bir sey gosterdi ama hicbir sey anlamadim sanki yapamicam gibi geliyor
Yarin da is var ve ben hic gitmek istemiyorum sanki beceremeyecekmisim gibi
Benim gibi olan var mi? Siz bu sorunu nasil astiniz? Yada kendimi nasil rahatlatabilirim

Kimse ilk anda ogrenmedi. Bir alisma payi var. Merak etme ogrenirsin panik yapma ogrenmeye istekli olman su an diger calisanlar icin yeterli. Bu is senin artik uzun yillar calisacaksin isin piri olursun.
Umarim oyle olur. Kendine guvenmeyen biri degilimdir aslinda neden boyle oldum bilmiyorum ben de

Şansının fırsatının değerini bil lütfen..herkes anasının karnınında öğreniyor çalışmayı..bi gün doğru bi gün yanlş yapacaksın..öyle öyle öğreneceksin..sen azmet pes etme herşey yoluna girer..
Haklisiniz, bana isi gösteren kisi de basta yapamamis agladigim bile oldu demisti. Ama simdi imrenek bakiyorum o kadar pratik ki
Bana anlatiyor ben saf saf evraklara bakiyorum ilk kez gormus gibi

Böyle hissetmeniz çok doğal. Kimse hemen işi kapmanızı beklemiyor zaten oradaki insanlar da başta bocaladı. Bir ay içinde etrafa uyum sağlamış olursunuz tamamen.

İşiniz hayırlı olsun bu arada. Ne güzel memur olmuşsunuz. Gerisi hallolur artık kpssyi yapan onu da yapar :KK53:

Böyle hissetmeniz çok doğal. Kimse hemen işi kapmanızı beklemiyor zaten oradaki insanlar da başta bocaladı. Bir ay içinde etrafa uyum sağlamış olursunuz tamamen.

İşiniz hayırlı olsun bu arada. Ne güzel memur olmuşsunuz. Gerisi hallolur artık kpssyi yapan onu da yapar :KK53:
Ben de kendimi boyle gaza getiriyorum 😁 ama 5 dk sonra geri ozguvensiz halime donuyorum
En basitinden ben hic yazici/tarayici kullanmadim onu calistirmak bile millet meselesi oldu benim icin ya delircem

Hayırlı olsun öncelikle. Ne güzel mesleğinizi elinize almışsınız. Kimse bilerek gelmiyor iş yerine. Siz de öğreneceksiniz. Stres yapmayın. Zamanla oturur her şey.
Tesekkur ederim 🌸
Her sey ilk gunden de olsa 4/4 luk olsun istiyorum cok sey istiyorum sanirim

Yeni atandim, cuma gunu ilk is gunumdu. 24 yasindayim ve hayatimda ilk kez calisiyorum cok stresliyim :KK43:
İsyerinde benim gibi memur arkadas var sagolsun bana birkac bir sey gosterdi ama hicbir sey anlamadim sanki yapamicam gibi geliyor
Yarin da is var ve ben hic gitmek istemiyorum sanki beceremeyecekmisim gibi
Benim gibi olan var mi? Siz bu sorunu nasil astiniz? Yada kendimi nasil rahatlatabilirim

1-2 haftaya daha rahat olacaksın. Bilmediğini sormaktan çekinme, hata yapmaktan iyidir. Kaldı ki hata da yapabilirsin bu çok normal. 1 aya tamamen adapte olmuş olursun

Ben de kendimi boyle gaza getiriyorum 😁 ama 5 dk sonra geri ozguvensiz halime donuyorum
En basitinden ben hic yazici/tarayici kullanmadim onu calistirmak bile millet meselesi oldu benim icin ya delircem

Başta en basit şey bile insana çok çetrefilli geliyor gerçekten. Birkaç hafta sonra bu acemilik zamanlarını hatırlamazsınız bile.

Tesekkur ederim 🌸
Her sey ilk gunden de olsa 4/4 luk olsun istiyorum cok sey istiyorum sanirim
Hayatta her şeyi 4/4 lük olmaz mümkün değil. Yürümeyi öğrenirken bile düşe kalka öğreniriz. Kendinizi bunun için strese sokmayın lütfen. Zaman verin elinizden geleni yapın. Gerisi gelir. Rahat olun. ❤️

Back
X