24yas ustu ailesinin rizasi olmadagi icin kacarak evlenen varmi

zeyzey89

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
52
-1
6
36
25 yasinda univ mezunuyum babam razi deil napmam lazim sevgili oldugimi soyleyemem bds yillil iliskim var sevdigimle iki kere geldiler ama vermiyor kacmayi dusunuyoriz

ailede size destek olacak biri yok mu ? annen varsa o ne düşünüyo

ailede size destek olacak biri yok mu ? annen varsa o ne düşünüyo
Annemde biliyo ama babamin korkusuna bisey diyemiyo babam bueylere cok karsi seviyorum kac sene konustum diyemem mahveder bizi sadece begendim gorusmek istiyorum dedim diye kiz beni bir gormedeki oglana satti onu tercih etti demis napcm bikmiyorum sizce ne yaomaliyim bana cok duskun ama cokda sert sinirli biri

evlenecek ilk kız çocuk musun? genelde ilklerde öyle olur.

rıza olmadan yapılan her evlilik kaçmaktır bana göre.

bence anneni bu işe dahil etmelisin. sana çok düşkünse baban eninde sonunda verecektir seni.

evlenecek ilk kız çocuk musun? genelde ilklerde öyle olur.

rıza olmadan yapılan her evlilik kaçmaktır bana göre.

bence anneni bu işe dahil etmelisin. sana çok düşkünse baban eninde sonunda verecektir seni.
Evet ilk kizim bi de tek kizim ondan boylr ama annemin soz hakki yoktur babam ne derse o olur bizde

bende yakından şahit olmuştum , ilk kızlarda hep öyle oluyor.

aslında bu durum özel bir durum olduğu için ne kadar babanın sözü geçsede annen dik durmalı. sadece sertse , vurması dövmesi yoksa annen biraz daha cesaretli olması konusunda destek ol. bir de bu konuda halinden anlayacak babana sözü gececek bir aile büyüğünün de faydası olur, amca dayı...vs

bu arada karşı tarafında sadece babnın gözüne girmek için değil kendi hayatınız için sevgilinin iş koşullarını iyileştirmesi iyi olur sanki. esnaf dediniz ama kendi işi mi birinin veya ailenin yanında mı...

aile için çocuklarının evlenmesi zor. sizde seviyorsunuz gençsiniz ama işte bu konularda yine olgunluk gençlerin üzerine düşüyor.

Isi ortagiyla geliri iyi ama esnaf oldugu icin begenmiyo .dovmesi var babamin yani *sinirli dovedebilir

Sakın kaçma. .
Israr et ..
Sevdiğini anlat. .
Ama kaçma. .

27 yasinda idim. Ben de üni mezunuyum. 3 yillikti iliskim. Ben de adina kaçma demedim ama ailemin rizasi olmadan evlendim. Esimi bana layik gormediler. Sana bakamaz seni doyuramaz dediler. Senin beklentilerin yuksek seni tasiyamaz dediler. Halbuki esimle kuru ekmek bulgur pilavi bile yedim yeri geldi. Evlenirsen bizi unut dediler. Senden tek farkim anne degil uvey anne olmasi. Annem olsaydi nasil olurdu onu bilmiyorum. Simdi olsa yine evlenirdim. Ben sana kac evlen diyemem cunku bu cok ciddi bir mesele. Ben sadece bu konuda olumlu sonuclanan bir ornegim. Senin enine boyuna dusunup oyle karar vermen gerek.

Baban nasil biriydi nasil teoki verdi sen gizli evlenince

Kaçarak evlenme sakın yani şimdi burda illaki aksini söyleyen olacaktır ama kaçarak mutlu olan görmedim ...Yapma babanın rızasını al ne yap et al sabret bekle.

Neden evlebmene karsi cikti

Kaçarak evlenme sakın yani şimdi burda illaki aksini söyleyen olacaktır ama kaçarak mutlu olan görmedim ...Yapma babanın rızasını al ne yap et al sabret bekle.
Ama razi olmuyo layik deil ben istemedigim surece olmayavak vencocugu sevmedim diyo layil deil diyor ikna olmuyor ben sevmezsem asla olmaz ki sevmedim diyor

17-18 yaşında cahil değilsin.24 yaşında aklı başında olman lazım, ailen istemiyosa vardır bi nedeni. kaçmak ne demej

17-18 yaşında cahil değilsin.24 yaşında aklı başında olman lazım, ailen istemiyosa vardır bi nedeni. kaçmak ne demej
Evet 17 18 yasia deilm gayet mantigimi kullanarak bu evlilik kararini aldim bes yil taniyarak aklim basimda evlilik karari aldim ayrica ailem sirf ben univ o lise diye ve maddi olarak cok luks yasamiyo evi yok diye karsi cikiyorsa var bir bildikerimi mi demem lazim

sırf bunlar için arkadasını küçük görüyolarsa, ailenin gözü yüksekteyse o zaman sen haklısın.

sırf bunlar için arkadasını küçük görüyolarsa, ailenin gözü yüksekteyse o zaman sen haklısın.
Annem bes yildir benim gorustugumu biliyo cok da seviyo ama babam bilmiyo cok sinirli ve bu seyere karsi bagnaz bi adam.ben univ mezunu o liseymjs evi yokmus esnafmis arkasindan babamin gulerlermis buna mi kiz verdin diye. Ama halbuko iyi helal bi rizki gzel bi isi var

işin çok zor...
inşallah hayırlı olan olur hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…