Adamın içi ısınmadıysa vardır hissettigi be canım erkek gözüyle bakıyor . Lakin sen masraf cikarma diye kacman icin bekliyorsa baban ona birsey diyemem var cunku oyle babalardaAma razi olmuyo layik deil ben istemedigim surece olmayavak vencocugu sevmedim diyo layil deil diyor ikna olmuyor ben sevmezsem asla olmaz ki sevmedim diyor
Babamin maddi durumu cok iyi bana da cok duskun kacmamj bekilemez zaten cok karsi babaannem kacarak ve halam da 40 yasinda kendi gidip evkendigi icin kacio evkenmeme cok karsi zaten. Kendi begeni ve zevkine gore bisi istiyo gorunce kani kaynamali sarilasi gelmeliymisAdamın içi ısınmadıysa vardır hissettigi be canım erkek gözüyle bakıyor . Lakin sen masraf cikarma diye kacman icin bekliyorsa baban ona birsey diyemem var cunku oyle babalarda
Babam despot otoriter bir adamdır ve kibirlidir. Sözde eşitliği savunur fakat uygulamada kendinden aşağıda olanları hor görür. izinsiz evlenmem sonucu arkamdan asılsız iddialarda bulundu. Kendini haklı çıkarmak adına beni akrabalarıma rezil etmek için elinden geleni yaptı. Bir baba normalde kızının arkasından atmaz değil mi varsa bir ayıbı onu örter. Bunlar tam tersini yaptı kafalarına göre senaryo çizdiler ama zaman geçti herkes herşeyi gördü. Eşimle 1 hafta aynı evde kaldım sonra evlendim. Dost hayatı yaşıyor dediler. Tabi eşim gerekeni yaptı. Şimdi Allaha şükür çok mutluyum. ozamanlar asıcam kescem diyordu. Şimdi süt dökmüş kediye dönmüş. Ama asla affetmem iyi olsun hoş olsun ama benden uzak olsun. Kusura bakma uzun yazdım.Baban nasil biriydi nasil teoki verdi sen gizli evlenince
Babam despot otoriter bir adamdır ve kibirlidir. Sözde eşitliği savunur fakat uygulamada kendinden aşağıda olanları hor görür. izinsiz evlenmem sonucu arkamdan asılsız iddialarda bulundu. Kendini haklı çıkarmak adına beni akrabalarıma rezil etmek için elinden geleni yaptı. Bir baba normalde kızının arkasından atmaz değil mi varsa bir ayıbı onu örter. Bunlar tam tersini yaptı kafalarına göre senaryo çizdiler ama zaman geçti herkes herşeyi gördü. Eşimle 1 hafta aynı evde kaldım sonra evlendim. Dost hayatı yaşıyor dediler. Tabi eşim gerekeni yaptı. Şimdi Allaha şükür çok mutluyum. ozamanlar asıcam kescem diyordu. Şimdi süt dökmüş kediye dönmüş. Ama asla affetmem iyi olsun hoş olsun ama benden uzak olsun. Kusura bakma uzun yazdım.
Senin babanın karakteri nasıl bilmiyorum. Belki seni gerçekten seviyor. Senin göremediğin bazı şeyleri görüyor da olabiilir. İyice düşün kararını öyle ver canım. Kaçarak evlenenler çoğunlukla pişman oluyor. Ailenin rızası çok önemli. Başkalarının yaşamış olduğu şeylerle kendininkileri kıyaslama sakın. Çok büyük hata olur bu..[/QUOTE
Babam bana asiri duskun biri ama dedigim dedik illa sozu tutulcak biridir .kendi fikri dogru jabul eder hep. Bes yillik sevdigim dindar iisnde gucunde ailesi belli karakteri bellibabasi yok babami baba yerine koyavak biri tek sucu esnaf olmasi ve egitimi bana dnk deil elalem ne der dusuncesi babamda o yuzden ikna olmyyor kendi sevmesi gerekmis
annen ikna etsin bi görsün tanısın, esanf diye hemen silmiş atmışAnnem bes yildir benim gorustugumu biliyo cok da seviyo ama babam bilmiyo cok sinirli ve bu seyere karsi bagnaz bi adam.ben univ mezunu o liseymjs evi yokmus esnafmis arkasindan babamin gulerlermis buna mi kiz verdin diye. Ama halbuko iyi helal bi rizki gzel bi isi var
Annemin sozu gecmez bab dedigim dedik bi adamdir hep onun sozu tutulur yoksa evde huzur birakmaz oyle biridir. Herkes arkamdan guler istemiyorum hem sevmedim oglani dedi kestirdi attiannen ikna etsin bi görsün tanısın, esanf diye hemen silmiş atmış
Babamla aram bozuk beklemede ve kotuyum. Senin durumun ne ogrensemsuan seninle ayni durumdaym canim ayni sebepler ayni bahaneler.. kndmi okudum bian.. naptn ne durmdasin.. benm aksi babam iyimser annem inatci ve paraci.. ne drumdasn canm
Baban konustugubu biliyo yani hic yoktan o da bi umutaynen benimde bnm annem babami ustume saliyo sole ayrlsn kaptsn konuyu yanima yakstrmiyorlar esnaf oda ondan istemiyolr..ayni senn konular.. babam ilk tm dedi snra annem doldrdu babami istemiyolr.. reddediyorlar onla evlenrsem.. suan kmsele knsmym..bzmde beklemede
25 yasinda univ mezunuyum babam razi deil napmam lazim sevgili oldugimi soyleyemem bds yillil iliskim var sevdigimle iki kere geldiler ama vermiyor kacmayi dusunuyoriz
25 yasinda univ mezunuyum babam razi deil napmam lazim sevgili oldugimi soyleyemem bds yillil iliskim var sevdigimle iki kere geldiler ama vermiyor kacmayi dusunuyoriz
Sakın kaçma. .
Israr et ..
Sevdiğini anlat. .
Ama kaçma. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?