24yas ustu ailesinin rizasi olmadagi icin kacarak evlenen varmi

Ama razi olmuyo layik deil ben istemedigim surece olmayavak vencocugu sevmedim diyo layil deil diyor ikna olmuyor ben sevmezsem asla olmaz ki sevmedim diyor
Adamın içi ısınmadıysa vardır hissettigi be canım erkek gözüyle bakıyor . Lakin sen masraf cikarma diye kacman icin bekliyorsa baban ona birsey diyemem var cunku oyle babalarda

Adamın içi ısınmadıysa vardır hissettigi be canım erkek gözüyle bakıyor . Lakin sen masraf cikarma diye kacman icin bekliyorsa baban ona birsey diyemem var cunku oyle babalarda
Babamin maddi durumu cok iyi bana da cok duskun kacmamj bekilemez zaten cok karsi babaannem kacarak ve halam da 40 yasinda kendi gidip evkendigi icin kacio evkenmeme cok karsi zaten. Kendi begeni ve zevkine gore bisi istiyo gorunce kani kaynamali sarilasi gelmeliymis

Baban nasil biriydi nasil teoki verdi sen gizli evlenince
Babam despot otoriter bir adamdır ve kibirlidir. Sözde eşitliği savunur fakat uygulamada kendinden aşağıda olanları hor görür. izinsiz evlenmem sonucu arkamdan asılsız iddialarda bulundu. Kendini haklı çıkarmak adına beni akrabalarıma rezil etmek için elinden geleni yaptı. Bir baba normalde kızının arkasından atmaz değil mi varsa bir ayıbı onu örter. Bunlar tam tersini yaptı kafalarına göre senaryo çizdiler ama zaman geçti herkes herşeyi gördü. Eşimle 1 hafta aynı evde kaldım sonra evlendim. Dost hayatı yaşıyor dediler. Tabi eşim gerekeni yaptı. Şimdi Allaha şükür çok mutluyum. ozamanlar asıcam kescem diyordu. Şimdi süt dökmüş kediye dönmüş. Ama asla affetmem iyi olsun hoş olsun ama benden uzak olsun. Kusura bakma uzun yazdım.
Senin babanın karakteri nasıl bilmiyorum. Belki seni gerçekten seviyor. Senin göremediğin bazı şeyleri görüyor da olabiilir. İyice düşün kararını öyle ver canım. Kaçarak evlenenler çoğunlukla pişman oluyor. Ailenin rızası çok önemli. Başkalarının yaşamış olduğu şeylerle kendininkileri kıyaslama sakın. Çok büyük hata olur bu..

annen ikna etsin bi görsün tanısın, esanf diye hemen silmiş atmış

annen ikna etsin bi görsün tanısın, esanf diye hemen silmiş atmış
Annemin sozu gecmez bab dedigim dedik bi adamdir hep onun sozu tutulur yoksa evde huzur birakmaz oyle biridir. Herkes arkamdan guler istemiyorum hem sevmedim oglani dedi kestirdi atti

suan seninle ayni durumdaym canim ayni sebepler ayni bahaneler.. kndmi okudum bian.. naptn ne durmdasin.. benm aksi babam iyimser annem inatci ve paraci.. ne drumdasn canm

aynen benimde bnm annem babami ustume saliyo sole ayrlsn kaptsn konuyu yanima yakstrmiyorlar esnaf oda ondan istemiyolr..ayni senn konular.. babam ilk tm dedi snra annem doldrdu babami istemiyolr.. reddediyorlar onla evlenrsem.. suan kmsele knsmym..bzmde beklemede

Baban konustugubu biliyo yani hic yoktan o da bi umut

yok cnm annemin doldurmasiyla babamda ayril istemiyoruz dedi.. bize sana yaksmiyo dedi.. napmayi dusunuyosn cnm..
annen baban surekli laf soluyomu..bnm arkmda kmse yk bde..tek cabaliym

25 yasinda univ mezunuyum babam razi deil napmam lazim sevgili oldugimi soyleyemem bds yillil iliskim var sevdigimle iki kere geldiler ama vermiyor kacmayi dusunuyoriz

Canım 28 yasindayim bende kaçarak evlendim 2 yıl önce tabi benimde annem babam çok karşılardi asla olmaz dediler hatta kaçtım nikahı hemen yaptık ve barışmak için gittigimizde boşan dediler ben yok deyince kapının önüne kedi yavrusu gibi koydular ama şimdi iyiyiz yani babam hala konuşmuyor ama soruyormus ama annemle çok çok iyiyiz torun istiyor hatta :) yani elbette olumsuzluklar oluyor o süreç inan okadar zor ve sancılı ki ancak yaşayan bilir bunu sen yinede düşün taşın ve sevdiğin adamdan eminsen,ailesinden eminsen kaç illaki diyemem bu senin kararın hayatın ama orta yolu bulmaya çalış.bak mesela benim babam 4 yıl istemiş annemi israrla ve sonunda almış yani illa olur ama güzellikle olması en iyisi

canm naptn ne durumdasin ailenle aran nasl bu sure icinde.. bnde kotuym.. aile ve sevgidn arasnda kalmak cok zor...

25 yasinda univ mezunuyum babam razi deil napmam lazim sevgili oldugimi soyleyemem bds yillil iliskim var sevdigimle iki kere geldiler ama vermiyor kacmayi dusunuyoriz

Hayır sakın sakın sakın! Ben kaçarak evlendim ve benim ailemde istemedi şimdi ise kaynanamla oturuyorum çok sıkıntılar çektim çekiyorum herkesten 2 kez anne evine geldim şuan durumumuz bile belli değil sakın ola iyi düşün annenin de babanın da vardır bir bildiği yanlıs adım atma....

Bende burda durumumu paylasmistim..bende kacmayi dusunuyodum.. aileme artk vermezeenuz kacarim dedm.. sonunda razi geldiler.. saolsunlar yanimdalar.. dun nisan yaptik..artk nisanliym tüm yüküm kalkti omzumdan.. darisi tüm sevenlere

Bende uzun uğraşlar sonucu ailesini ikna edenlerdenim. Benzer mevzular. 1 buçuk yıl seve seve ayrı kaldım sevdigimden. Gelen bütün görücüleri reddettim. Sonunda vazgeciremediler ve ağustosta nisanlandik bu yaz evleniyoruz insAllah. Kaçmayı hiç düşünmedim. Hep dua ettim. Kaçmak büyük sorumluluk. Şimdi de ailemin pek rızası ile olmadı ama en azından tanışma söz nisan evlilik siralamasiyla yürüyo işler ve nisanlimla ne kadar mutlu olduğumu gördükçe mutlu oluyorlar. Alisiyolar duruma. Vazgeçme. Dua Et. Sabret. Allah sevdiğin adamı kaderine yazdiysa önüne kimse geçemez.

Erkek arkadasim hakkinda hic bisersey bilmiyolar ve bana anlatma firsati bile vermiyolar tek soyledikleri sey bi erkekle asla gorusemezsin.. 25 yasindayim ve bana hala bi erkekle gorusemezsin gibi sacma bi cumleyi cocuga soyler gibi soyluyorlar. Hic kimse benim onu sevmemi benim onu istememi umursamiyor. Sormuyolar bile bana sen ne dusunuyosun diye. Annem babama anlatirken gorustugumuzu bile soylememis yolda giderken beni takip etmis sozde evlenme teklif etmis. Babaya boyle soylenirmi ben simdi babamin karsisina gecip ne soylesem ikna olur ki. Bana baska sans tanimiyolar. Beni dinlemeyen duymayan ne istedigimi sorma geregi bile duymayan bi ailem var. Ben bunu kacmak olarak gormuyorum. Akli basinda bi kizim ve kendi kararimi vererek kendi istedigim adamla evlenicem. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun...

Teyze kızı kacmistı ve aileden ilk.. Kafamdan kaynar sular dökulmustu duydumda.. Inistem ve teyzem nasil oldular allah bilir artik.. Kacma bence

İlk ve tek kızsın sakın kaçma. Neden istemiyor ki baban?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…