- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
Merhabaa
Ben de 25 Ağustos gelinlerinden biri olacağım allah nasip ederse..
Balayını bile organize ettik lakin 25 Ağustos'a nikah tarihi alabilmek için Mart 25 tarihinde başvuru yapabiliyormuşuz.
Bu problemi yaşayan var mı? :26:
aaa öylemi canım yaa aynı gün gelin olucağız hangi şehirde oturuyosun kınan cuma günü olucak değilmi...nikahı düğün günü mü yapıcaksınız ...
ay cok sevındım boyle bı konua açtıgına bizde 25 yada 26 agustos dusunuyoruz ama karar veremedık henuz burda fıkırlerımızı paylasalım bırırımıze yardımcı olalım sızın salonlar fılan tutuldumu bızde suan hıc bı hazırlık yok bu hafta harekete gecıp salon bakıcaz artık cok iş var daha gozumde buyuyor ama cokda mutluyum nasıl bır programla ılerlemelı bılmıyorum kına ıcın sımdıden mekan bakıyorum sızlerın fıkırlerı nedır
ay cok sevındım boyle bı konua açtıgına bizde 25 yada 26 agustos dusunuyoruz ama karar veremedık henuz burda fıkırlerımızı paylasalım bırırımıze yardımcı olalım sızın salonlar fılan tutuldumu bızde suan hıc bı hazırlık yok bu hafta harekete gecıp salon bakıcaz artık cok iş var daha gozumde buyuyor ama cokda mutluyum nasıl bır programla ılerlemelı bılmıyorum kına ıcın sımdıden mekan bakıyorum sızlerın fıkırlerı nedır
Ahuyar
Aynı gün gelin olacağız :) İstanbul'da yaşıyoruz ve burada evleneceğiz. Kına gecemi düğünden bir gün önce yapmak istemiyorum, hem yorgunluk açısından hem de sindire sindire olsun istiyorum. 22 Ağustos Çarşamba veya 23 Ağustos Perşembe.
Nikah planlıyoruz, şık sade bir nikah ve nikah sonrası konuklarla yemek..
Sen neler planlıyorsun? Hazırlıkların ne durumda? Her şey yolunda mı? En önemlisi nikah tarihini 25 Ağustos'a alabildin mi? Gerçi düğün planlıyorsan aynı gün nikah olmak zorunda değil biliyorum ama ben nikah düşündüğüm için o gün tüm konuklar nikahımın kıyıldığını görmeli..
eveeettt 25 ağustos gelini daha geldiii
benimde o gün düğünüm olacak kısmet olursa ancak nikahı o akşammı yoksa daha erkenmi yapıcaz ona karar veremedim canlarım
çiğdemcim bide bu tabloyu nasıl yaptın bana burdan anlatırmısın sitede yazılmış ama hiç bişey anlayamadım yahu
ay çiğdemcim çok çok teşekür ederim yaptım
ama ben şimdi şunu anlamadım hani istediğimiz tarihe doğru mu yaklaşıyor..tarih falan sormadı ama ...şuanda 7 nin üstünde mesela tam 25 ağustos günü mü birleşecek bunlar nasıl oluyor nerden anlıyor :):) biraz garip sorular ama
Ahuyar çok heyecanlısınn.
Takvimin üzerinde 6. rakamdasın gördüğün gibi bu evliliğine 6 ay kaldığını temsil ediyor. takvimin de amacı budur zaten..
hani forumda 6 ay kaldığını falan tarih yazmadım ya nerden anladı bu tablo demek istiyorum:)
muhtemelen benim gönderdiğim likte tarihi ben ağustos olarak yazmıştım sanırım sen linki tıkladın ve tarihi otomatik seçmiş oldun canım, tekrar dan yap istersen. bak benim çizelgemde doğru tarih var yani tam tamına 6 ay 3 gün var düğünümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?