Resimlere şimdi baktım. Gayet hoş ve muntazam olmuş. Güle güle kullan yeni burnunu.
pindencim bence burnun cok hos vallaha hic bisey dert etme. canim bana ozelden bu ameliyati nekadara oldugunu yazabilirmisin. Ben yurtdisinda kaliyorum benim bir problemim var nezaman doktorlardan fiyat sordugum zaman bana cok pahali fiyat soyluyorlar, bunu nerden biliyorsun diye sorarsan kkdan kizlara nekadara ameliyat oldunuz diye soruyorum ondan sonra ayni doktora ben soruyorum iki katini soyluyor daha burnumu gormeden. yurtdisinda yasadigimi soylemiyorum email gonderiyorum emailimden anliyolar, telefon aciyorum konusmamdan anliyorlar. haksizlik degilmi? naci beye sordum inanmassin bana nekadar fiyat soyledigini sasirdim burda bir kac kiz daha ona oldu 4000 civarinda olmuslardi bana ise cok yuksek fiyat verdi. uzuluyorum inan.
Benim akrabalarim yokki trde sadece babaannem ve dedem var onlarda yasli anlamaslar.[/QUOTE
Bu forumdan da tanıdığın yok mu?
yani ben yurdtisinda yasiyorum diye durumum iyi olmak zorunda degil. yurtdisinda yasiyorum diye benim normal bir fiyata estetik olma hakkim yokmu? 3000 tl lik ameliyat icin nerdeyse bir sene para biriktirmem gerekiyor. burda fiyatlari doktorlar degistiremiyor kisiye gore yada buruna gore. Standart fiyatlar hepside sitelerinde yaziyor o yuzden kimseyi kazikliyamazlar. Trde yazmiyor herkese farkli fiyat soyluyor doktorlar sacma yaaaaa
pindencim bence burnun cok hos vallaha hic bisey dert etme. canim bana ozelden bu ameliyati nekadara oldugunu yazabilirmisin. Ben yurtdisinda kaliyorum benim bir problemim var nezaman doktorlardan fiyat sordugum zaman bana cok pahali fiyat soyluyorlar, bunu nerden biliyorsun diye sorarsan kkdan kizlara nekadara ameliyat oldunuz diye soruyorum ondan sonra ayni doktora ben soruyorum iki katini soyluyor daha burnumu gormeden. yurtdisinda yasadigimi soylemiyorum email gonderiyorum emailimden anliyolar, telefon aciyorum konusmamdan anliyorlar. haksizlik degilmi? naci beye sordum inanmassin bana nekadar fiyat soyledigini sasirdim burda bir kac kiz daha ona oldu 4000 civarinda olmuslardi bana ise cok yuksek fiyat verdi. uzuluyorum inan.
Benim akrabalarim yokki trde sadece babaannem ve dedem var onlarda yasli anlamaslar.[/QU
Bu forumdan da tanıdığın yok mu?
Cnm forumdan bir arkadas soracak naci Beye bakalim nedicek
Evet sanirim gecen sene daha ucuzdu gittikci zam yapiyorlar, estetik yaptirmak isteyenler cogalincami zam yapiyorlar
Canim ikinci ameliyatinsa o rakamlar dogrudur ilkse biraz fazla.ama yuzyuze gormeden burnunu fiyat vermek ne kadar dogru.resimden de kesin olmaz bence ama asagi yukari bi bilgin olur tabiki.
baska arkadasim sormus onada resminizi gormeden soylemek dogru degil demis, neyse bu isler maillen olmuyor anladigim kadariyla fakat yuz yuze de gidip gorusursem hadi fiyat cok soylerse ozaman yine baska muayenne gitmemgerekir, ordada yuksek soylerlerse yine baska muayenne, boylece butun tatilimde muayenne gezmis olurum. oyuzden onceden muayenneye gitmeden asagi yukari fiyat bilmem gerekir yoksa ooooo cok gezerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?