25 günlük burnum ucu çok şiş hala

Evet kabul ettim canim artik gorebilirsin.bu arada bugun doktorumla randevum vardi.ameliyat sonucumun cok iyi oldugunu sadece sislikler icin zamana ihtiyacim oldugunu ve sonucun cok iyi olacagini soyledi bana guven dedi.ben de kendisine guveniyorum.icim rahatladi.masaja devam edecegim.sisliklerin inmesi 6 ayi hatta burnum tamseklini almasi 1seneyi buluyormus.tamda yaza geldi sislikler daha uzun surede iner artik .napalim sabretcez:))

geçmiş olsun..ben de fotoyu göremedim.arkadaşlık teklifini gönderdim..

ya bazı fotolara bakıyorum 7 günde alçı çıktıktan sonra bile ve 16 günde şişlik yok.. bazıları da senin gibi 20-25 günde şişlik var diyor.benim 14 gün olacak şişlikler var..

bir geçse bu şişlikler artık.

Evet bencede canim gecse bu sislikler biran once.sanirim bunyeye gore degisiyor bu durum.bu arada teklifin gelmedi.ben yolliyim teklif sana.

çok guzel duruyor valla harika! ben de 1 hafta oldu bugun olalı ama pek beğenmiyorum( ifadem cok degişti, bantlar çıkınca ne olacak bakalım

çok guzel duruyor valla harika! ben de 1 hafta oldu bugun olalı ama pek beğenmiyorum( ifadem cok degişti, bantlar çıkınca ne olacak bakalım

Cok tesekkur ederim canim.inan benim de gulusum ve konusmam degisti biraz.dudak ustu gergin ya herhalde ondan.esimde oduruma bozuluyo biraz.ama gececek dedi doktorum.onun disinda ifadem ayni.eski burnumdan cok abartili degisiklikler olmadi.

Benim 6 ay oldu nerdeyse.Burnumun ucu bugün kütük gibi.Yorulunca,uykusuz kalınca çok şişiyor benim.

Evet aynen benim de yorolunca sabah kalkinca ve uykusuz kalinca daha sis oluyo.tabiki gec inmesinde sicaklarin da etkisi olacatir.benimsadece ucu degil yan kikirdaklarin oldgu bolgelerde sisiyor.

Pinden burnuna bayıldım canım ama daha önceki sayfalarda fiyat konusunda konuşulmuş bana çok fazla geldi bu fiyat nedendir acep....:)Kimileri ucuza kimileri pahalıya yapıyor anlamadım gitti doğrusu standart bir taban ya da tavan fiyat belirlemeleri gerek bence...

Tesekkur ederim canim.evet dogru fiyat yuksek ama daha da pahaliya yapanlar vardi.biliyorsun bu ameliyat cok onemli.sonucta cok magdur olan var tekrar revizyon olan var.ben de aman ucuz olmasin tecrubeli bi doktor olsun sonucta uzulmeyim dedim.arastirdim icime bu doktor sindi.

ilk hafta sırf bu yüzden mahvettim kendimi.. yüzümün burun ameliyatı sonrası normal olduğu söylenen 1 haftaya maruz kalan şişlikleriyle yüzümde şaplak bir ifade mevcuttu.. pek beğenmiyorum değil nasıl kötü olmuştum.. yemekten bile kesildim.. biraz biraz toparlıyorum kendimi.. zamana bıraktım birazda.. her gün akşamları bir nöbet ağlamışlığım bile oldu neden böyle oldu diye.. doktorumada belirttim.. bunları sorun etmen için daha çok erken dedi.. kim ne derse desin bir türlü toparlıyamıyordum kendimi.. çok sabır gerek çokkk.. burnun şeklini alması baya bir uzun sürebiliyormuş duyduklarımla beraber.. bakalımm neler olacak

arkadaşlık teklifini kabul ettiğin için tşkrler.. burnun çok güzel gerçekten... güle güle mıncırsınlar inşşş:)
içimdeki mutluluk törpülenmiş olsada burun ameliyatımdan sonra hayat bitmiyor işte.. umarım en kısa zamanda bende böyle mutlu olurum:) ya kendiliğinden bir süpriz yaparda şekil şemal rayına oturur yada ikinci olasılık tekrar ameliyat masası

Canim simdiden takma bence kafana.evet dedigin gibi burnun tam seklini almasi bir seneyi bile gecebilirmis.bu is sabir isi.bekliycez ve gorucez.ben de boyle sis kalmasindan korkuyorum.insallah hersey arzu ettigimiz gibi olur.umarim senin icin de 2. Bi ameliyata gerek kalmaz ve icine siner zaman icinde duzelir.

şimdi nasılsın peki? ne kadar oldu senin ameliyat olalı?

şimdi nasılsın peki? ne kadar oldu senin ameliyat olalı?

fifiii; 27 mayısta olmuştum canım 27 haziranda tam bir ayım dolucak.. burun konusunda sabırla bekliyorum çok şişlik var masaj yaparken hissediyorum.. sürekli gel git şeklindeyim.. şişlikler indiğinde, zaman geçtikçe daha iyi olur umarım diyorum.. 20 yaşındayım ve kendi birikimimle ameliyat oldum.. elimde ne var ne yok gitti.. bu şekilde olucağını tahmin bile etmeyi bırak aklımın ucundan geçmiyordu.. mutlu olucaktım sanıyordum.. insan hayal kuruyor, kader gülüyor işte.. ilk haftam tam bir vasattı.. üzüntüm mideme vurdu.. karın ağrısı, ishal, istifra ve sıkıntıdan stresten dolayı yüzüm sivilce doldu.. birde bu hastalık halleri yaygındı herkeste o aralar.. şimdi sakinim.. işime devam ediyorum.. bekliyorum.. para biriktiricem olup olmama konusunda kararımı sonraya bırakıcam.. bu safhadada geçen süre yeticek zaten benim için.. en büyük destekcim annem.. "üzülme istediğin gibi yine olursun" demesi en iyi ilaç benim için.. ama sonraları için nasıl olacağını bilmemem yine karamsarlığa itiyor beni.. tek istediğim ya bu burnumun zamanla daha iyi olması yada ikinci bir ameliyata karar kıldığımda onun için mutsuz olmamam..

hayattan kopmadım yinede.. sınavlar var, çalışmalıyım.. ne olursa olsun herşey bir şekilde rayına oturacak inanıyorum.. bu ameliyat sayesinde çıkış noktası bulamadığım için üye oldum ve görüyorum ki ameliyat olmadan üye olmalıymışım..

yaz yaz bitmez benimkisi heralde..

pinden; inşş diyelim canım dediğimiz, temenni ettiğimiz gibi olur herşey.. inşş benimkisi sadece ameliyat sonrası sendromudur.. fotoğraf koymak istesem şimdi fotoğraflarımı koymaya herhangi bir yorum almaya hiç gücüm yok.. aynaya baktığımda en ufak bir şey göriyim, aklıma takılsın "burası böyle mi, şurası şöyle mi, şişlik var daha dimi" diyemiyorum bile gelen yorumları tolere edemeyeceğim için.. yavaş yavaş üstesinden geliyorum ve ileriki zamanlarda bende paylaşırım artık nasıl durumlar beni bekliyorsa..

Canim ya çok üzüldüm..inşallah düzelir ve istediğin şekli alır! olazsa da artık bir daha olursun...şekli istediğin gibi olmazsa doktor tekrar ameliyat yapıyor mu yoksa ikinci ameliyat ancak sağlık sorunu olursa mı oluyor? hiç konuştunuz mu doktorunla?

tabiki canım inşallah herşey istediğin gibi olsun. olmasa bile hayatta ölümden başka herşeye çare var canım. zamanını olumlu şeyler düşünerek geçir. ben düzeleceğine inanıyorum tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…