25. Hafta bebeğin hareketleri çok aşağıda

Ben 30.haftaya kadar hep asagida hissettim hareketlerini ki usgye girdigimde basi asagida olmasina ragmen..Sonradan hafif hafif yukaridada hissetmeye basladim.Suan dogurucam nerdeyse hala en guclu hareketleri kasiklarimda hissediyorum.Kimisi kasikta tasirmis bebegi.Yani gayet normal asagida yada surekli yukarida hissetmek tamamen karin yapisi ve bebegin yerlesmesiyle alakali.

Ayyyy canım aynen bugün öyle hissettim yazmadım öyle çıkacak zannettim bugün nasıl aşağıda vuruyor kendimi sıkıyorum çıkmasin diye
Kiminin karni ço yukarıda oluyor. bizde boyle demek ki .annem normal dogum kolay olur diyor göreceğiz :)

eğer hamile değilsem sevgilim benden ayrılacağını söyledi acil hamile birinin idrarına ihtiyacım var nolur yardımcı olun yoksa hayatım bitecek beni böyle bırakıp gidecek

Kızlar benim kızım abarttı artık aşağıda durma işini tekmelerini makatta hissediyorum bazen. Böyle hisseden oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…