Tesekkur ederim cevap verdigin icin :)Şeker yüklemeden sonra yapılan başka test yok aylık rutin testler dışında :) rutin olanlar da işte hemoglabin idrar falan :) sağlık ocağı her ay yapıyor onları zaten.. Gerisi usg boy kilo senin kilo ve tansiyonun olarak devam :)
Tesekkur ederim canim kan uyusmazligim yokKan uyuşmazlığın varsa onun testi oluyor canım
Bide ileri haftalarda nst ye sokup sanci bebek hareketi fln izleniyomus :)
Peki alttan kontrol ne zman yapiliyo ? Nst ye girince sanci cikarsa mi bakiyolarEvet 32.haftadan sonra sancı takibi içinama bazı doktor 34ten sonra da alabiliyor nst ye :)
Peki alttan kontrol ne zman yapiliyo ? Nst ye girince sanci cikarsa mi bakiyolar
Kasilman oldugunu sen anliyo musun peki nasil hissediyosunSancın olup kasılman olup bunlar düzenliyse bakılır. Çatın normal doğuma müsait mi diye de bakılıyor doğum şekline ona göre karar veriliyor. Benim kasılmam olduğunda bakıldı. Bu hamileliğimde hiç bakılmadı çünkü zaten sezaryen
Kasilman oldugunu sen anliyo musun peki nasil hissediyosun
Canım bu kasılmaları takip edebiliyorum da sancı nasıl oluyor sen tecrübelisin bi de kasılmalar ne kadar sürüyor meselaTabii ki :) karnın bir anda taş gibi oluyor. Tamamı sertleşiyor ve dokunduğunda acıyor. Ayrıca nefesin kesilir gibi oluyor.
Canım bu kasılmaları takip edebiliyorum da sancı nasıl oluyor sen tecrübelisin bi de kasılmalar ne kadar sürüyor mesela
Sağol canım bu kasılmalar sırasında karnımın alt tarafında bi ağrı oluyor bazen merak ettim. Kasılmalar çok sıklaştı bu araCanım sancı ilkte yaşamadım ama bu kez yaşıyorum. Hazırlık yaşadım ben sancı olarak. Adet sancısı gibi. Ama doğum sancısı adet sancısı gibi vurup belden geliyor ve aynı zamanda kasılma oluyor. Kasıkların çekiliyor gibi oluyor. Ablam söyledi. Nst de sancım çıktı ancak düzensiz. 10 dakikada bir 50 saniye falan sürmesi lazım. Daha da sıklaşması lazım hatta sonrasında.
Sağol canım bu kasılmalar sırasında karnımın alt tarafında bi ağrı oluyor bazen merak ettim. Kasılmalar çok sıklaştı bu ara
Evet gelmesi için erken o yüzden endişem suyu artırayım ben biraz daha çok sağol canım.Bol su iç canım. Henüz erken gelmesi için. Ben de yatıyorum bol su içiyorum kasılmalarım azaldı böylece. Hazırlık sancısı pozisyon değiştirince geçiyor ancak değiştirdiğinde geçmezse hala doğum sancısıdır. Aklında olsun.
Evet gelmesi için erken o yüzden endişem suyu artırayım ben biraz daha çok sağol canım.
Şeker yüklemeden sonra yapılan başka test yok aylık rutin testler dışında :) rutin olanlar da işte hemoglabin idrar falan :) sağlık ocağı her ay yapıyor onları zaten.. Gerisi usg boy kilo senin kilo ve tansiyonun olarak devam :)
Kansizlik varmi diye bakiyorlar. Yaptirmasi lazimdi aslinda. Kansizlik onemli bi sorun bende cikmisdi ilac kullaniyorum.ben aylık kan testı yaptırmadım doktorum ıstemedı hıc.
neden acaba ?
Canim bebegin kacinci haftada dogum pozisyonunu aldi. Bide diyorlar duz yatmak iyi degilmis dogrumu. Siz nasil yatiyorsunuz.Artır canım hatta ayakta fazla kalmamaya özen göster. Sen ne kadar dinlenirsen o kadar iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?