25. hafta sonrası...

Her bebiş bir olmuyor canım benim senin haftada dalgalanmalar oluyordu ama büyüyüp yeri daralınca daha çok belli oluyor 31 den sonra coştu benimki
Evet benimkide dalgalanma seklinde oluyor. Cok hareketli oldugunda hafiften goruyorum o kadar canim

O da etkili sanırım canım evet. az kaldı bakalım heyecanla bekliyoruz :) senin sezeryandı dimi tarihiniz belli mi :)

Maalesef canım ah bu sıcaklar... yok canım nerdeeeeee..... sezaryen evet ama hala gün vermedi. Vermeyecek zaten sinyal bekliyor doktor öyle dedi. 1 gün bile önemli dedi. Bekliyoruz bakalım. 10 gün sonra randevumuz var verir belki gün kestiremiyorum:)

Öyle olması ikiniz içinde daha iyi canım aslında hem sütün daha iyi geliyormuş sanırım hayırlısı olsunda. Sağ salim gelsinler inşallah canım :))

Öyle olması ikiniz içinde daha iyi canım aslında hem sütün daha iyi geliyormuş sanırım hayırlısı olsunda. Sağ salim gelsinler inşallah canım :))

Öyle canım. Süt vermeyeceğim amelyatlıyım yasak bana. Ama evet süt içinde iyi diyorlar. Sağ salim gelsin kuzular önemli olan o

Gerekli durumda yapılmak zorunda canım. Herkeste kanama olacak diye bir şey yok ki benim 2 kere oldu ikisinde de öyle bir şey olmadı
ben yaptırmadım bakılacak dediler yaptırmak istemiyorum dedim ..
imza aldılar..
ilk bebeğimde alttan baktıkları gün doğum oldu kanamam başladı ..

imza aldılar..

Sen öyle bir durum yaşamışsın canım korkmakta haklısın. Ama ilkte oldu zaten benim 2 kere ikisinde de öyle bir şey yaşamadım. Bu zaten sezaryen diye gerek duyulmadı

Gerekli durumda yapılmak zorunda canım. Herkeste kanama olacak diye bir şey yok ki benim 2 kere oldu ikisinde de öyle bir şey olmadı
imza aldılar..

imza aldılar..
Agrili oluyormu bu muayenee zormu

Peki alttan kontrol ne zman yapiliyo ? Nst ye girince sanci cikarsa mi bakiyolar
Benim alttan kontrolüm 38+4 de oldu. 39 da doğurdum:) bazı doktorlar 36 dan sonra bakıyorlar sürekli. Bazıları hiç bakmıyor doğuma kadar. Benim doktor da hafif kasılma görünce açılma var mı diye bakmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…