Evet benimkide dalgalanma seklinde oluyor. Cok hareketli oldugunda hafiften goruyorum o kadar canimHer bebiş bir olmuyor canım benim senin haftada dalgalanmalar oluyordu ama büyüyüp yeri daralınca daha çok belli oluyor 31 den sonra coştu benimki
O da etkili sanırım canım evet. az kaldı bakalım heyecanla bekliyoruz :) senin sezeryandı dimi tarihiniz belli mi :)
Siz kurtuldunuz sayilir ne guzel ya ben nasil atlatcam bu sicaklarda son aylarimii
Tabi yasadigin sehre gorede degisir canim. Dayan en gec uc haftaya kucagindaa minik45 derece sıcakla boğuşuyorum canım yaa.. 1 gün 1 ay gibi geliyor şuan
sana tavsiyem alttan muyene yaptırma kanama olur ..Peki alttan kontrol ne zman yapiliyo ? Nst ye girince sanci cikarsa mi bakiyolar
Tabi yasadigin sehre gorede degisir canim. Dayan en gec uc haftaya kucagindaa minik
Öyle olması ikiniz içinde daha iyi canım aslında hem sütün daha iyi geliyormuş sanırım hayırlısı olsunda. Sağ salim gelsinler inşallah canım :))Maalesef canım ah bu sıcaklar... yok canım nerdeeeeee..... sezaryen evet ama hala gün vermedi. Vermeyecek zaten sinyal bekliyor doktor öyle dedi. 1 gün bile önemli dedi. Bekliyoruz bakalım. 10 gün sonra randevumuz var verir belki gün kestiremiyorum:)
sana tavsiyem alttan muyene yaptırma kanama olur ..
Evet benimkide dalgalanma seklinde oluyor. Cok hareketli oldugunda hafiften goruyorum o kadar canim
Çok güzel hisler canım ya giderek güçleniyor tekmeleri :)Evet benimkide dalgalanma seklinde oluyor. Cok hareketli oldugunda hafiften goruyorum o kadar canim
Öyle olması ikiniz içinde daha iyi canım aslında hem sütün daha iyi geliyormuş sanırım hayırlısı olsunda. Sağ salim gelsinler inşallah canım :))
ben yaptırmadım bakılacak dediler yaptırmak istemiyorum dedim ..Gerekli durumda yapılmak zorunda canım. Herkeste kanama olacak diye bir şey yok ki benim 2 kere oldu ikisinde de öyle bir şey olmadı
ben yaptırmadım bakılacak dediler yaptırmak istemiyorum dedim ..
imza aldılar..
ilk bebeğimde alttan baktıkları gün doğum oldu kanamam başladı ..
ben yaptırmadım bakılacak dediler yaptırmak istemiyorum dedim ..Gerekli durumda yapılmak zorunda canım. Herkeste kanama olacak diye bir şey yok ki benim 2 kere oldu ikisinde de öyle bir şey olmadı
Tabi canım canları sağolsun da inşallahÖyle canım. Süt vermeyeceğim amelyatlıyım yasak bana. Ama evet süt içinde iyi diyorlar. Sağ salim gelsin kuzular önemli olan o
AdanamiAdana canım.. bakalım doktor 10 gün sonra gün vermezse daha bekleriz :)))
AdanamiAllah yardimcin olsun. Ben malatyadayim nefesim kesiliyo
Agrili oluyormu bu muayenee zormuben yaptırmadım bakılacak dediler yaptırmak istemiyorum dedim ..
imza aldılar..
ilk bebeğimde alttan baktıkları gün doğum oldu kanamam başladı ..
bende ağrı olmuştuAgrili oluyormu bu muayenee zormu
İki parmagiylami acip bakiyorbende ağrı olmuştu
Benim alttan kontrolüm 38+4 de oldu. 39 da doğurdum:) bazı doktorlar 36 dan sonra bakıyorlar sürekli. Bazıları hiç bakmıyor doğuma kadar. Benim doktor da hafif kasılma görünce açılma var mı diye bakmıştı.Peki alttan kontrol ne zman yapiliyo ? Nst ye girince sanci cikarsa mi bakiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?