- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
ben aylık kan testı yaptırmadım doktorum ıstemedı hıc.
neden acaba ?
Canim bebegin kacinci haftada dogum pozisyonunu aldi. Bide diyorlar duz yatmak iyi degilmis dogrumu. Siz nasil yatiyorsunuz.
Ben sadece duz yattigimda bebegimin hareketlerini hissediyorum.
Kansizlik varmi diye bakiyorlar. Yaptirmasi lazimdi aslinda. Kansizlik onemli bi sorun bende cikmisdi ilac kullaniyorum.
Hem idrar hem kan tatlili duzenli yapiliyor bana.
Yapılması lazım aslında sağlık ocağında sor istersen.
kansızlık bendede cıkmıstı ılac vermıstı ama o hamılelık baslangıcında bakılanda cıkmıstı sonradan bakılmadı tekrar 4 aydan sonra kan ılacı kullanmaya başladım..
yarın tetanoz ıcın gıdecegım gıtmısken test yaptırayım bari
Aç git canım yapsın testlerini. Yapmaları lazım çünkü. Benim pazartesi kan tahlilim var mesela yine:)
Benimki tembel sadece duz yatinca tekmeliyo . uzun sure saga veya sola yatinca agri oluyoCanım benim hala doğum pozisyonunda değilolmasa da önemli değil. Sezaryen olacağım nasılsa. Sola yatmak bizim kalp damalarımızı rahatlattığı ve bu sebeple bebeğe giden kanın daha rahat olduğunı söylüyorlar. Doktoruma dedim ben ne tarafta rahatsan o tarafa yat dedi. Şuan mesela geceleri dönemiyorum artık :) çoğunlukla sırt üstü gibi oluyor. Yana döndüğümde tekmeleniyorum göbeğin altına yastık koyup hafif yan yatıyorum yoksa ağrılar oluyor tek pozisyon yatmaktan:)
Benimki tembel sadece duz yatinca tekmeliyo . uzun sure saga veya sola yatinca agri oluyo
Haklısın canım zaten ayaklarım da şişiyor uzanıyorum dinlenemeye çalışıyorum sık sıkArtır canım hatta ayakta fazla kalmamaya özen göster. Sen ne kadar dinlenirsen o kadar iyi.
Haklısın canım zaten ayaklarım da şişiyor uzanıyorum dinlenemeye çalışıyorum sık sık
Aynen canım iki tane yastık koyup uzatıyorum ayaklarımı gecede yapıyorum yatarken iyi geliyor bayaYastık koy ayaklarının altına öyle dinlen.
İnsallah o gunleri goruruz bizde disardan bakdigimizda gormeyi bekliyoruzzz dort gozle :))Daha dur annesi :) hele büyüsün biraz daha o zaman görürsün sen tekmeleri :)) uzun süre sağ ya da sola yatınca kalçada çürümüş gibi ağrı oluyor maalesef
İnsallah o gunleri goruruz bizde disardan bakdigimizda gormeyi bekliyoruzzz dort gozle :))
Aynen canım iki tane yastık koyup uzatıyorum ayaklarımı gecede yapıyorum yatarken iyi geliyor baya
O da etkili sanırım canım evet. az kaldı bakalım heyecanla bekliyoruz :) senin sezeryandı dimi tarihiniz belli mi :)Sıcaklar da bastırdı şişliklerin büyük kısmı da ondan aslında.. neyse ki az kaldı canım. Az daha sabır.
Kumandayi gobegimin ustune koyuyorum ziplatiyorGörürsün canım inşallah.. gerçekten çok komik oluyor yamuk duruyor karnın falan. Hele hıçkırdığında acayip komik :)
Siz kurtuldunuz sayilir ne guzel ya ben nasil atlatcam bu sicaklarda son aylarimiiSıcaklar da bastırdı şişliklerin büyük kısmı da ondan aslında.. neyse ki az kaldı canım. Az daha sabır.
Balık gibi kayıyorlar kıpır kıpır:) sol tarafa dikiyor poposunu yamuluyor bildiğin takip etmek de çok keyifli oluyor:)İnsallah o gunleri goruruz bizde disardan bakdigimizda gormeyi bekliyoruzzz dort gozle :))
Ne zaman gorcem oyle son aydamiBalık gibi kayıyorlar kıpır kıpır:) sol tarafa dikiyor poposunu yamuluyor bildiğin takip etmek de çok keyifli oluyor:)
Her bebiş bir olmuyor canım benim senin haftada dalgalanmalar oluyordu ama büyüyüp yeri daralınca daha çok belli oluyor 31 den sonra coştu benimkiNe zaman gorcem oyle son aydami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?