25. hafta sonrası...

Canim bebegin kacinci haftada dogum pozisyonunu aldi. Bide diyorlar duz yatmak iyi degilmis dogrumu. Siz nasil yatiyorsunuz.
Ben sadece duz yattigimda bebegimin hareketlerini hissediyorum.

Canım benim hala doğum pozisyonunda değil olmasa da önemli değil. Sezaryen olacağım nasılsa. Sola yatmak bizim kalp damalarımızı rahatlattığı ve bu sebeple bebeğe giden kanın daha rahat olduğunı söylüyorlar. Doktoruma dedim ben ne tarafta rahatsan o tarafa yat dedi. Şuan mesela geceleri dönemiyorum artık :) çoğunlukla sırt üstü gibi oluyor. Yana döndüğümde tekmeleniyorum göbeğin altına yastık koyup hafif yan yatıyorum yoksa ağrılar oluyor tek pozisyon yatmaktan:)

Kansizlik varmi diye bakiyorlar. Yaptirmasi lazimdi aslinda. Kansizlik onemli bi sorun bende cikmisdi ilac kullaniyorum.
Hem idrar hem kan tatlili duzenli yapiliyor bana.

kansızlık bendede cıkmıstı ılac vermıstı ama o hamılelık baslangıcında bakılanda cıkmıstı sonradan bakılmadı tekrar 4 aydan sonra kan ılacı kullanmaya başladım..

Yapılması lazım aslında sağlık ocağında sor istersen.

yarın tetanoz ıcın gıdecegım gıtmısken test yaptırayım bari

Aç git canım yapsın testlerini. Yapmaları lazım çünkü. Benim pazartesi kan tahlilim var mesela yine:)

Benimki tembel sadece duz yatinca tekmeliyo . uzun sure saga veya sola yatinca agri oluyo

Benimki tembel sadece duz yatinca tekmeliyo . uzun sure saga veya sola yatinca agri oluyo

Daha dur annesi :) hele büyüsün biraz daha o zaman görürsün sen tekmeleri :)) uzun süre sağ ya da sola yatınca kalçada çürümüş gibi ağrı oluyor maalesef

Bende düz yatınca çok hareketleniyor.sağa ya da sola yatırmıyor hemen tekmeler başlıyor :) Dönmek zor zorluk beni de yastık desteğiyle yatıyorum bazı geceler nasıl yattıysam öle uyanıyorum hatta

Daha dur annesi :) hele büyüsün biraz daha o zaman görürsün sen tekmeleri :)) uzun süre sağ ya da sola yatınca kalçada çürümüş gibi ağrı oluyor maalesef
İnsallah o gunleri goruruz bizde disardan bakdigimizda gormeyi bekliyoruzzz dort gozle :))

İnsallah o gunleri goruruz bizde disardan bakdigimizda gormeyi bekliyoruzzz dort gozle :))

Görürsün canım inşallah.. gerçekten çok komik oluyor yamuk duruyor karnın falan. Hele hıçkırdığında acayip komik :)

Aynen canım iki tane yastık koyup uzatıyorum ayaklarımı gecede yapıyorum yatarken iyi geliyor baya

Sıcaklar da bastırdı şişliklerin büyük kısmı da ondan aslında.. neyse ki az kaldı canım. Az daha sabır.

Sıcaklar da bastırdı şişliklerin büyük kısmı da ondan aslında.. neyse ki az kaldı canım. Az daha sabır.
O da etkili sanırım canım evet. az kaldı bakalım heyecanla bekliyoruz :) senin sezeryandı dimi tarihiniz belli mi :)

Siz kurtuldunuz sayilir ne guzel ya ben nasil atlatcam bu sicaklarda son aylarimii

Balık gibi kayıyorlar kıpır kıpır:) sol tarafa dikiyor poposunu yamuluyor bildiğin takip etmek de çok keyifli oluyor:)

Balık gibi kayıyorlar kıpır kıpır:) sol tarafa dikiyor poposunu yamuluyor bildiğin takip etmek de çok keyifli oluyor:)
Ne zaman gorcem oyle son aydami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…