- 26 Temmuz 2012
- 383
- 31
- 123
Köpekler toksoplazma virüsü taşımaz.onu kediler taşır..onun bile ilacı vardır.yukarda bilmeden atıp tutan arkadaşlara duyrulur.benim bahçemde iki tane köpeğim veüç tane kedim var.asla bırakmam.insanların bebekleri olduğunda veya yeni evlendiklerinde hayvanlarını bırakmalalarının çok büyük acımasızlık ve bencillik olduğu düşüncesindeyim..seninle işim bitti artık bebeğim olacak düşüncesi yalnızca insanlara mahsus.yazık olmuş köpeğinize..eminim sizden katbekat üzgündür. Siz de bu halinizle kendinizd yeni bir stres alanı oluşturmuşsunuz.yazık.
kimsenin kimseye tahammülü kalmamış ya valla bune şiddet toksoplazmadan bahseden benim ve bunu bilmeden söylemem ayrıca sağlıkcıyım kimse çocuğun oldu hadi köpeğini at demiyor bende hayvan yetiştirdim ve nedemek olduğunu iyi bilirim sadece çok fazla üzüldüğü için olaya birde bu taraftan bakmasını sağlamak istedim kimse size kedinizi köpeğinizi bırakın demiyor ayrıca kiracı yüzünden bıraktığını bilmeden
tamam kedileriniz ve köpeklerinizle mutlu mesut yaşayın fakat eleştiri yaparken dikkat ederseniz iyi olur sevgiler.