25 haftalik Hamileyim ve Yeni uyeyim ...

cadaloz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
327
2
46
- Yurtdışı
Kizlar selam . yeni uye oldum . Cok guzel bir site . Ben de 25 haftalik hamileyim . Sizinlede paylasmak . dertlesmek ve tecrubelerinizden yaralanmak isterim .. Bebisim erkek ; Allahin izniyle saglikla kucagima almayi bekliyorum...

MAŞALLAH CNM... HOŞGELDİN FORUMU... BENDE 11 hftlık hamişim...rabbim bizede göstersin o günleri

Hoşgeldin.Hayırlı olsun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

Hoşgeldin.Hayırlı olsun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

isis merhaba ben 20+1 haftalık hamileyim gecen cuma ogrendım bende bir erkek beklıorum allah hepsine sağlıklı uzun omurler versin online oldugun ıcın bısey sorucam bu uyeliğinin altında bulunan dogum cızelgesını nasıl yaptınız bende ıstıyorum ama nasıl yapılıo bılmıorum yardımcı olursan sevinirim.bu arada 3.5 yasında bırde kızım var...turkbayragi

gule gule buyut ıjnş bebegını
paşanı saglıklan kucagına al ınşşşşş
drısı bızeee
duanı eksık etme
a.s.

Amerika da yasiyorum . Hamilelik ve yanlizlik zor oluyor .Siz nerede yasiyorsunuz .

Ben Avrupada yasiyorum. Burda dogma büyümeyim ailem herseyim burda. Esimde zaten burda yasiyor ailesi hep burda. Bizim icin bir sIkInti yok burasi artik memleketimiz gibi :hulya:
Allah sanada kolaylik versin insallah hayirlisiyla dogar bebisin en azindan yanlizligini onunla giderirsin.

tebrik ederim canım hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde bebişini kucagına alırsın inşallah

hoşgeldin...gözün aydın Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin..bende 13.haftamdayım :CüvCüv: ne güzel cinsiyette belli olmuş..ben heyecanla bekliyorum..21 aylık bir oğlum var :) kız ümit ediyorum ama tabi kısmet sağlıklı olsunlarda gerisi boş :)

Tesekkur ederim . Umarim istedigin olur :)) Saglicakla alirsin bebisini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…