Gebeliğe Hazırlık 25 haziranda aşılama oldum. gelin beraber bekleyelim.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy canım ne demek yaz uzun uzun. hiç sorun değil. senin ilk mi olacak

bak göğüs hassasiyeti bende hiç olmadı. ben o belirtiyi çok bekledim. ayy hadi inşallah bu sefer tutmuştur. biz eşimle karar verdik bir ay daha deneyip olmazsa tüp bebeğe gidecez.
İnşaallah canım. Senin ilk çocuğun da tedaviyle mi oldu acaba

İnşaallah canım. Senin ilk çocuğun da tedaviyle mi oldu acaba
evet o da tedaviyele oldu. benim 4. hamileliğimdi kızım. öncesinde 16 23 ve 6 haftalık 3 kaybım oldu. hepsi tedaviyle ama basit klomenle kaldım. demek yaş ilerledi. aşılama bile tutmadı ya

evet o da tedaviyele oldu. benim 4. hamileliğimdi kızım. öncesinde 16 23 ve 6 haftalık 3 kaybım oldu. hepsi tedaviyle ama basit klomenle kaldım. demek yaş ilerledi. aşılama bile tutmadı ya
Öyle düşünme canım ilk aşılaman sa hemen bu ay 2. Yap arka arkaya yapılan aşılnaalarda 2.aşılamanın tutma oranı daha yüksek. Olmazsa da sıkma canını rabbim bir tane vermiş.

Öyle düşünme canım ilk aşılaman sa hemen bu ay 2. Yap arka arkaya yapılan aşılnaalarda 2.aşılamanın tutma oranı daha yüksek. Olmazsa da sıkma canını rabbim bir tane vermiş.
tabi bu ay devam edeceğiz yine. tutmazsa tüp bebek . kızım ağlıyor krdes ısterım dıye o soktu aklıma

sen ne yaptın henüz tes yapmadın mı göğüs hassasiyeti varsa tutmuştur.

sen ne yaptın henüz tes yapmadın mı göğüs hassasiyeti varsa tutmuştur.
Yaptım canım ama gebelik testleri bir pozitif bir negatif onlara güvenmedim de cuma günü kan verecem canım göğüslerim hala çok acıyor

Mesajını görünce inceledim de yok kuzum
ama hassasiyet devam ediyor di mi ben hep bu belirtiyi bekledim o kasık agrısı fılan hep oluyor. tüm gebeliklerimde oldu. göğüs hassasiyeti ve yeşillenen damarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…