- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
ayy canım ne demek yaz uzun uzun. hiç sorun değil. senin ilk mi olacak2 gün önce yapmıştım iğnenin etkisi geçti mi diye silik bile çizgi yoktu dedim geçmiş bugün yaptığım da hayalet bir çizgi gördüm ama işte daha 9.gün çok erken ve silik kendimi öyle teskin ediyorum göğüs hassasiyetim dışında da birşey yok şimdilik. Bu benim 2.aşılamam canım olmadı Eylül de tüp bebek düşünüyoruz, kendimi umutlandırırsam negatif görünc e kendimi toplayamıyorum ama test yapmadan da duramıyorum o silik çizgiyi gördüm ya hergün yapacam test biliyorum. Hakkını helal et duygusal anıma denk geldi uzun yazdım
iayy canım ne demek yaz uzun uzun. hiç sorun değil. senin ilk mi olacak
İnşaallah canım. Senin ilk çocuğun da tedaviyle mi oldu acababak göğüs hassasiyeti bende hiç olmadı. ben o belirtiyi çok bekledim. ayy hadi inşallah bu sefer tutmuştur. biz eşimle karar verdik bir ay daha deneyip olmazsa tüp bebeğe gidecez.
hay o pkonun canına tüküreyim valla ya ben de pkoyum çok çektim pko danİi
İlk canım 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim 3 yıldır tedavi görüyorum pko var
evet o da tedaviyele oldu. benim 4. hamileliğimdi kızım. öncesinde 16 23 ve 6 haftalık 3 kaybım oldu. hepsi tedaviyle ama basit klomenle kaldım. demek yaş ilerledi. aşılama bile tutmadı yaİnşaallah canım. Senin ilk çocuğun da tedaviyle mi oldu acaba
Öyle düşünme canım ilk aşılaman sa hemen bu ay 2. Yap arka arkaya yapılan aşılnaalarda 2.aşılamanın tutma oranı daha yüksek. Olmazsa da sıkma canını rabbim bir tane vermiş.evet o da tedaviyele oldu. benim 4. hamileliğimdi kızım. öncesinde 16 23 ve 6 haftalık 3 kaybım oldu. hepsi tedaviyle ama basit klomenle kaldım. demek yaş ilerledi. aşılama bile tutmadı ya
tabi bu ay devam edeceğiz yine. tutmazsa tüp bebek . kızım ağlıyor krdes ısterım dıye o soktu aklımaÖyle düşünme canım ilk aşılaman sa hemen bu ay 2. Yap arka arkaya yapılan aşılnaalarda 2.aşılamanın tutma oranı daha yüksek. Olmazsa da sıkma canını rabbim bir tane vermiş.
sen ne yaptın henüz tes yapmadın mı göğüs hassasiyeti varsa tutmuştur.Öyle düşünme canım ilk aşılaman sa hemen bu ay 2. Yap arka arkaya yapılan aşılnaalarda 2.aşılamanın tutma oranı daha yüksek. Olmazsa da sıkma canını rabbim bir tane vermiş.
Oldum ben bekleyemedimkız az daha beklersen beraber adet olacağızinşallah bebiş vardır da gelmez
geldi mi reglinOldum ben bekleyemedim
benim yarın ya da cuma gelecek diye ümit ediyorum. inşallah gecikmez de yeni sürece bir an önce başlarız.Oldum ben bekleyemedim
Yaptım canım ama gebelik testleri bir pozitif bir negatif onlara güvenmedim de cuma günü kan verecem canım göğüslerim hala çok acıyorsen ne yaptın henüz tes yapmadın mı göğüs hassasiyeti varsa tutmuştur.
Bence pozitif canım inşallahYaptım canım ama gebelik testleri bir pozitif bir negatif onlara güvenmedim de cuma günü kan verecem canım göğüslerim hala çok acıyor
İnşaallah canım yine olmayacak diye kendime streslere sokuyorumBence pozitif canım inşallah
Mesajını görünce inceledim de yok kuzummemelerde kalın damarlar var mı yeşillenme
ama hassasiyet devam ediyor di mi ben hep bu belirtiyi bekledim o kasık agrısı fılan hep oluyor. tüm gebeliklerimde oldu. göğüs hassasiyeti ve yeşillenen damarlar.Mesajını görünce inceledim de yok kuzum
Canım ne yaptın?Yaptım canım ama gebelik testleri bir pozitif bir negatif onlara güvenmedim de cuma günü kan verecem canım göğüslerim hala çok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?