Gebeliğe Hazırlık 25 haziranda aşılama oldum. gelin beraber bekleyelim.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha koyu gıbı fotoda acık çıkıyor ınsallah vardır yaa sıkıldım beklemekten

Hanımlar bende 28 haziranda aşılama oldum haftaya hangi gün test yapmaya başlasam diyordum, doktorum 12 temmuza randevu verdi ama o kadar dayanamam gibi geliyor

Hanımlar bende 28 haziranda aşılama oldum haftaya hangi gün test yapmaya başlasam diyordum, doktorum 12 temmuza randevu verdi ama o kadar dayanamam gibi geliyor

benden 3 gun sonra olmussun bana da 11 temmuzda test yap pozitifse 12sinde gel dedi. senınle aynı gün yani.ben pazartesı gunu asıl testı yapmayı dusunuyorum. adete 5 gun kala olmus oluyor. senın de persembe veya cuma çıkar.

Pazartesi kan vericeksin o zaman canım banada haber et bende perşembe kan vereyim ama elimde gebelik testleri var bakalım yarından başlayım onları denemeye..
Kaç gündür bekle bekle

Pazartesi kan vericeksin o zaman canım banada haber et bende perşembe kan vereyim ama elimde gebelik testleri var bakalım yarından başlayım onları denemeye..
Kaç gündür bekle bekle
çıkar mı kı yaa bat cuma gunu 9u acele edıyorum farkındayım

Bir de canım inşaallah senin brbişin tutynmuşsa doğumun 18 mart de mi benim ki 21 görünüyor. Bugün doğumu 17 mart olan birinin kan testinde gebeliği çıkmış seninki de çıkmmıştır

Bir de canım inşaallah senin brbişin tutynmuşsa doğumun 18 mart de mi benim ki 21 görünüyor. Bugün doğumu 17 mart olan birinin kan testinde gebeliği çıkmış seninki de çıkmmıştır
yaaa evet benım 18 mart takvımı kaldırdım ordan gunlerı takip ediyordum. gerçekçi olayım dedım

pazartesi çıkar o zaman demekki aslında ben de cıkar dıye dusunuyorum 3 olur 5 olur 10 olur dusuk bı deger de olsa cıkar herhalde.

ayy kaç çıkmıs hatırında mı

Yok ya sadece akıntım var lekelendim yine iki gün önce hani daha doğrusu koyu akıntı gibi birşey ama hala adet olmadım normalde en geç 2 de olmam lazımdı
Bı test daha yapsan benim kızımda öyle olmuştu bir hafta On gün sürdü bir de leke kahverengi arada kırmızı yerleşme kanamasiymis

ayy kaç çıkmıs hatırında mı
Canım sende gördün heralde mart annelerinden 336 çıkmış. Benim çatlatma 26 idi 22 de çatlatma görende 65 çıkmış değeriinşaallah senin pazartesiye benim perşembeye çıkar inşaallah

yaaa kalp kalbe karsı olmus. ıdrar testı yaptın mı hiç peki dayanamayıp
Evet iki gün önce yaptım en son iğnenin etkisi vardı yarın bir daha yaparum6bakalım iğnenin etkisi geçmiş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…