- 17 Ocak 2018
- 884
- 432
- 103
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Eee nasıl hissediyorsunuz var mı bir hareketlilik
midem bulanıyor , sabahtan beri ıkı defa uyuya kaldım. normalde gunduz uyumam.Eee nasıl hissediyorsunuz var mı bir hareketlilik
İnşaallah bebiştir canımmidem bulanıyor , sabahtan beri ıkı defa uyuya kaldım. normalde gunduz uyumam.
test yapayım dedım iğnenin 11. gunu böyle çıktıEki Görüntüle 2881889
Hanımlar bende 28 haziranda aşılama oldum haftaya hangi gün test yapmaya başlasam diyordum, doktorum 12 temmuza randevu verdi ama o kadar dayanamam gibi geliyor
amin canım inşallah hayırlısıyla ama 11. gun ya hala ıgnenın etkısı olabılır.İnşaallah bebiştir canım
Pazartesi kan vericeksin o zaman canım banada haber et bende perşembe kan vereyim ama elimde gebelik testleri var bakalım yarından başlayım onları denemeye..benden 3 gun sonra olmussun bana da 11 temmuzda test yap pozitifse 12sinde gel dedi. senınle aynı gün yani.ben pazartesı gunu asıl testı yapmayı dusunuyorum. adete 5 gun kala olmus oluyor. senın de persembe veya cuma çıkar.
çıkar mı kı yaa bat cuma gunu 9u acele edıyorum farkındayımPazartesi kan vericeksin o zaman canım banada haber et bende perşembe kan vereyim ama elimde gebelik testleri var bakalım yarından başlayım onları denemeye..
Kaç gündür bekle bekle
Bir de canım inşaallah senin brbişin tutynmuşsa doğumun 18 mart de mi benim ki 21 görünüyor. Bugün doğumu 17 mart olan birinin kan testinde gebeliği çıkmış seninki de çıkmmıştırbenden 3 gun sonra olmussun bana da 11 temmuzda test yap pozitifse 12sinde gel dedi. senınle aynı gün yani.ben pazartesı gunu asıl testı yapmayı dusunuyorum. adete 5 gun kala olmus oluyor. senın de persembe veya cuma çıkar.
Aaa bende tam sorunun cevabını yazıyormuşumçıkar mı kı yaa bat cuma gunu 9u acele edıyorum farkındayım
yaaa kalp kalbe karsı olmus. ıdrar testı yaptın mı hiç peki dayanamayıpAaa bende tam sorunun cevabını yazıyormuşum
yaaa evet benım 18 mart takvımı kaldırdım ordan gunlerı takip ediyordum. gerçekçi olayım dedımBir de canım inşaallah senin brbişin tutynmuşsa doğumun 18 mart de mi benim ki 21 görünüyor. Bugün doğumu 17 mart olan birinin kan testinde gebeliği çıkmış seninki de çıkmmıştır
ayy kaç çıkmıs hatırında mıBir de canım inşaallah senin brbişin tutynmuşsa doğumun 18 mart de mi benim ki 21 görünüyor. Bugün doğumu 17 mart olan birinin kan testinde gebeliği çıkmış seninki de çıkmmıştır
Hadi bakalım var gibimidem bulanıyor , sabahtan beri ıkı defa uyuya kaldım. normalde gunduz uyumam.
test yapayım dedım iğnenin 11. gunu böyle çıktıEki Görüntüle 2881889
Sen naptın geldi mi gelmedi di miHadi bakalım var gibi
Yok ya sadece akıntım var lekelendim yine iki gün önce hani daha doğrusu koyu akıntı gibi birşey ama hala adet olmadım normalde en geç 2 de olmam lazımdıSe
Sen naptın geldi mi gelmedi di mi
Bı test daha yapsan benim kızımda öyle olmuştu bir hafta On gün sürdü bir de leke kahverengi arada kırmızı yerleşme kanamasiymisYok ya sadece akıntım var lekelendim yine iki gün önce hani daha doğrusu koyu akıntı gibi birşey ama hala adet olmadım normalde en geç 2 de olmam lazımdı
Canım sende gördün heralde mart annelerinden 336 çıkmış. Benim çatlatma 26 idi 22 de çatlatma görende 65 çıkmış değeriinşaallah senin pazartesiye benim perşembeye çıkar inşaallahayy kaç çıkmıs hatırında mı
Evet iki gün önce yaptım en son iğnenin etkisi vardı yarın bir daha yaparum6bakalım iğnenin etkisi geçmiş miyaaa kalp kalbe karsı olmus. ıdrar testı yaptın mı hiç peki dayanamayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?