- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
bende de pko var kilo var normal yolla olmadı. kızım 5.5 yaşında. aşılama deneyelim dedik herşey güzel geçti yumurta rahim spermler hepsi ideal durumdaydı druma göre. bakalım hayırlısı ınsallah. psikolojik mi bilmiyorum. sol kasıkta bişeyler hissediyorum. batma agrı gibi. katıl bana destek oluruz bırbırımıze. pko olup da ılk ılıskıde hamıle kalan da biliyorum ben.Bende sana katılsam mı diye düşünüyorum ama eminde değilim bu ay korunmayı bıraktım emziriyorum+Pko+tiroid derken hemenden olur mu bilemedim
Şükür benimde tedavisiz ilki oldu şimdide psikolojik mi ne bende aynı şeyleri hissediyorum arada bulantım oluyor bir 5 gün önce az bir leke geldi adet olacak gibi oldum ama geçti o sancılar şuan pek birşey yok ayın 2 sinde adet olmam lazım en geç çoktan lekeler başlaması gerekti ama hiç birşey yok o yüzden ümitleniyorum ama acele sevinmekte istemiyorumbende de pko var kilo var normal yolla olmadı. kızım 5.5 yaşında. aşılama deneyelim dedik herşey güzel geçti yumurta rahim spermler hepsi ideal durumdaydı druma göre. bakalım hayırlısı ınsallah. psikolojik mi bilmiyorum. sol kasıkta bişeyler hissediyorum. batma agrı gibi. katıl bana destek oluruz bırbırımıze. pko olup da ılk ılıskıde hamıle kalan da biliyorum ben.
çok sevindim hiç uğraşmadan hamilelik olmuş. bu sefer de öyle olur. pko da duzenli adet genelde olmaz ama benımkı emzirmeden sonra düzenli geldi. arada ayları es geçiyor. yanı bu ay olmadıysam boyle bı hafta on gun gecikmiyor. o ayı komple es geçip bir daha ki ay olmam gereken günde oluyor.Şükür benimde tedavisiz ilki oldu şimdide psikolojik mi ne bende aynı şeyleri hissediyorum arada bulantım oluyor bir 5 gün önce az bir leke geldi adet olacak gibi oldum ama geçti o sancılar şuan pek birşey yok ayın 2 sinde adet olmam lazım en geç çoktan lekeler başlaması gerekti ama hiç birşey yok o yüzden ümitleniyorum ama acele sevinmekte istemiyorum
Şükür benim hep düzenli her ay aynı tarihlerde oluyorum ama bakalım ne bilim bu ay bekliyorum diye stresten gecikme yapacak sanırımçok sevindim hiç uğraşmadan hamilelik olmuş. bu sefer de öyle olur. pko da duzenli adet genelde olmaz ama benımkı emzirmeden sonra düzenli geldi. arada ayları es geçiyor. yanı bu ay olmadıysam boyle bı hafta on gun gecikmiyor. o ayı komple es geçip bir daha ki ay olmam gereken günde oluyor.
seninki düzenliyse yumurtlama oluyordur. gördüğüm kadarıyla vki de çok iyi. 2 sine de az kalmışşşşşşş
Stres yapma diyeceğim ama olmuyor biliyorum. Ben de sözde hiç stres yapmayacaktır. Olursa olur olmazsa olmaz kafasindayim. Ama bilmiyorum. Galiba yapıyorum. Salı tutunma günüm. O günü bı hayırlısıyla atlatsaydim azalacak.Şükür benim hep düzenli her ay aynı tarihlerde oluyorum ama bakalım ne bilim bu ay bekliyorum diye stresten gecikme yapacak sanırım
Hadi bakalım birbirimize güzel haberler veririz umarımStres yapma diyeceğim ama olmuyor biliyorum. Ben de sözde hiç stres yapmayacaktır. Olursa olur olmazsa olmaz kafasindayim. Ama bilmiyorum. Galiba yapıyorum. Salı tutunma günüm. O günü bı hayırlısıyla atlatsaydim azalacak.
umarım öyle olur. bugun yarın çarsamba drum yat dınlen dedı .Hadi bakalım birbirimize güzel haberler veririz umarım
Ay hadi tutunsun evladında sevinelim rabbim evladını sana bağışlasın inşallahumarım öyle olur. bugun yarın çarsamba drum yat dınlen dedı .
tutunma gunumuz.
Ayy vallahi mi çok sevindim. Canım Allah inşallah vardır.Ay hadi tutunsun evladında sevinelim rabbim evladını sana bağışlasın inşallahbende bugün test yaptım dayanamadım kuruma çizgisi mi silik çizgimi çok belli belirsiz bir çizgi çıktı bakalım bekleyip ayın 2 sinde tekrar yapıcam tabi adet olmazsam
İnşallah üzülmem sonrasındaAyy vallahi mi çok sevindim. Canım Allah inşallah vardır.
Bı de bana sor sonuç nasıl olacak bildiğim halde test yaptım
Yok yok üzülme. Benimki baya koyu çizgi çıktıİnşallah üzülmem sonrasında
ilkinde görmeliydin 100 lü test almıştım eve sürekli sonucu bildiğim halde ard arda test yapıyordum deli gibi umarım o günlerime dönmem
HahahaYok yok üzülme. Benimki baya koyu çizgi çıktıama o çizgiyi görmeyeli çok uzun zaman oldu. İğnenin etkisi de olsa mutlu oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?