- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
hayırlı ugurlu olsun arkadasa ama bende yok galiba. yukarıda attığım testten sonra bı test daha yaptım az önce. hayaleti bıraz kuruma çizgisi bile yok neyse nasip artık.Canım sende gördün heralde mart annelerinden 336 çıkmış. Benim çatlatma 26 idi 22 de çatlatma görende 65 çıkmış değeriinşaallah senin pazartesiye benim perşembeye çıkar inşaallah
iki gün önceki iğnedir. inşallah sen çift çizgiyi gçörürsün.Evet iki gün önce yaptım en son iğnenin etkisi vardı yarın bir daha yaparum6bakalım iğnenin etkisi geçmiş mi
Olsun canım hayırlısı nasılsa öyle olsun. Ama bence sabah yapılan testler daha net olur sen yinede bir dene var olup da çıkmayadabilirhayırlı ugurlu olsun arkadasa ama bende yok galiba. yukarıda attığım testten sonra bı test daha yaptım az önce. hayaleti bıraz kuruma çizgisi bile yok neyse nasip artık.
Aynen . Biz elimizden geleni yaptık. Gerisini Allah bilir.Olsun canım hayırlısı nasılsa öyle olsun. Ama bence sabah yapılan testler daha net olur sen yinede bir dene var olup da çıkmayadabilir
Bakalım şu ara dışarı tek çıkamıyorum yeniden test alayım bende var gibi hissediyorum bazen çünkü aylardır hiç gecikmedi bileBı test daha yapsan benim kızımda öyle olmuştu bir hafta On gün sürdü bir de leke kahverengi arada kırmızı yerleşme kanamasiymis
Offf heycan yaptım şimdi. Hiç gecikme olmadıysa ben de var gibi hissediyorum.Bakalım şu ara dışarı tek çıkamıyorum yeniden test alayım bende var gibi hissediyorum bazen çünkü aylardır hiç gecikmedi bile
O testimde de silik çizgi çıktı. Ama bir kaç saat sonra çıktı.Olsun canım hayırlısı nasılsa öyle olsun. Ama bence sabah yapılan testler daha net olur sen yinede bir dene var olup da çıkmayadabilir
Ben dün yani 7.gün test yaptım tek çizgiyi yani iğnenin etkisi tamamen gitmiş. Bundan sonrakilerde götürürse inşaallah emin olurum. Sen ne yaptın kan verdin mikızlar ne yaptınız belli olan var mı
verdim 4 de cıkacak ıdrar testi negatıf cıkıyor adete 5 gun varBen dün yani 7.gün test yaptım tek çizgiyi yani iğnenin etkisi tamamen gitmiş. Bundan sonrakilerde götürürse inşaallah emin olurum. Sen ne yaptın kan verdin mi
Hayırlısı olsun canım nasip üzülme vardır bunda da Bi hayrNegatif çıktı. Herşey de çok iyiydi olmadı nasip artik
Yok ya üzülmedim. Başka sefere artık. Kızım olmasa çok üzülürdüm amaHayırlısı olsun canım nasip üzülme vardır bunda da Bi hayr
Bencede üzülme ya sonuçta bir sefer olmuş yine olur sadece vakti gelmedi demek kiYok ya üzülmedim. Başka sefere artık. Kızım olmasa çok üzülürdüm ama
kız az daha beklersen beraber adet olacağızBende herşey aynı ama sanırım adetim başlıyor bugünde lekelendim bekliyorum bakalım üç gün sonra eğer adet olmazsam kan vericem
belki bu ay gelmiştirBencede üzülme ya sonuçta bir sefer olmuş yine olur sadece vakti gelmedi demek ki
yaptın mı baska test sen ne durumdasınEvet iki gün önce yaptım en son iğnenin etkisi vardı yarın bir daha yaparum6bakalım iğnenin etkisi geçmiş mi
2 gün önce yapmıştım iğnenin etkisi geçti mi diye silik bile çizgi yoktu dedim geçmiş bugün yaptığım da hayalet bir çizgi gördüm ama işte daha 9.gün çok erken ve silik kendimi öyle teskin ediyorum göğüs hassasiyetim dışında da birşey yok şimdilik. Bu benim 2.aşılamam canım olmadı Eylül de tüp bebek düşünüyoruz, kendimi umutlandırırsam negatif görünc e kendimi toplayamıyorum ama test yapmadan da duramıyorum o silik çizgiyi gördüm ya hergün yapacam test biliyorum. Hakkını helal et duygusal anıma denk geldi uzun yazdımyaptın mı baska test sen ne durumdasın
bak göğüs hassasiyeti bende hiç olmadı. ben o belirtiyi çok bekledim. ayy hadi inşallah bu sefer tutmuştur. biz eşimle karar verdik bir ay daha deneyip olmazsa tüp bebeğe gidecez.2 gün önce yapmıştım iğnenin etkisi geçti mi diye silik bile çizgi yoktu dedim geçmiş bugün yaptığım da hayalet bir çizgi gördüm ama işte daha 9.gün çok erken ve silik kendimi öyle teskin ediyorum göğüs hassasiyetim dışında da birşey yok şimdilik. Bu benim 2.aşılamam canım olmadı Eylül de tüp bebek düşünüyoruz, kendimi umutlandırırsam negatif görünc e kendimi toplayamıyorum ama test yapmadan da duramıyorum o silik çizgiyi gördüm ya hergün yapacam test biliyorum. Hakkını helal et duygusal anıma denk geldi uzun yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?