Gebeliğe Hazırlık 25 haziranda aşılama oldum. gelin beraber bekleyelim.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sende gördün heralde mart annelerinden 336 çıkmış. Benim çatlatma 26 idi 22 de çatlatma görende 65 çıkmış değeriinşaallah senin pazartesiye benim perşembeye çıkar inşaallah
hayırlı ugurlu olsun arkadasa ama bende yok galiba. yukarıda attığım testten sonra bı test daha yaptım az önce. hayaleti bıraz kuruma çizgisi bile yok neyse nasip artık.

hayırlı ugurlu olsun arkadasa ama bende yok galiba. yukarıda attığım testten sonra bı test daha yaptım az önce. hayaleti bıraz kuruma çizgisi bile yok neyse nasip artık.
Olsun canım hayırlısı nasılsa öyle olsun. Ama bence sabah yapılan testler daha net olur sen yinede bir dene var olup da çıkmayadabilir

Bı test daha yapsan benim kızımda öyle olmuştu bir hafta On gün sürdü bir de leke kahverengi arada kırmızı yerleşme kanamasiymis
Bakalım şu ara dışarı tek çıkamıyorum yeniden test alayım bende var gibi hissediyorum bazen çünkü aylardır hiç gecikmedi bile

Bakalım şu ara dışarı tek çıkamıyorum yeniden test alayım bende var gibi hissediyorum bazen çünkü aylardır hiç gecikmedi bile
Offf heycan yaptım şimdi. Hiç gecikme olmadıysa ben de var gibi hissediyorum.

Olsun canım hayırlısı nasılsa öyle olsun. Ama bence sabah yapılan testler daha net olur sen yinede bir dene var olup da çıkmayadabilir
O testimde de silik çizgi çıktı. Ama bir kaç saat sonra çıktı.

kızlar ne yaptınız belli olan var mı
Ben dün yani 7.gün test yaptım tek çizgiyi yani iğnenin etkisi tamamen gitmiş. Bundan sonrakilerde götürürse inşaallah emin olurum. Sen ne yaptın kan verdin mi

Ben dün yani 7.gün test yaptım tek çizgiyi yani iğnenin etkisi tamamen gitmiş. Bundan sonrakilerde götürürse inşaallah emin olurum. Sen ne yaptın kan verdin mi
verdim 4 de cıkacak ıdrar testi negatıf cıkıyor adete 5 gun var

Bende herşey aynı ama sanırım adetim başlıyor bugünde lekelendim bekliyorum bakalım üç gün sonra eğer adet olmazsam kan vericem

Bende herşey aynı ama sanırım adetim başlıyor bugünde lekelendim bekliyorum bakalım üç gün sonra eğer adet olmazsam kan vericem
kız az daha beklersen beraber adet olacağız inşallah bebiş vardır da gelmez

yaptın mı baska test sen ne durumdasın
2 gün önce yapmıştım iğnenin etkisi geçti mi diye silik bile çizgi yoktu dedim geçmiş bugün yaptığım da hayalet bir çizgi gördüm ama işte daha 9.gün çok erken ve silik kendimi öyle teskin ediyorum göğüs hassasiyetim dışında da birşey yok şimdilik. Bu benim 2.aşılamam canım olmadı Eylül de tüp bebek düşünüyoruz, kendimi umutlandırırsam negatif görünc e kendimi toplayamıyorum ama test yapmadan da duramıyorum o silik çizgiyi gördüm ya hergün yapacam test biliyorum. Hakkını helal et duygusal anıma denk geldi uzun yazdım

bak göğüs hassasiyeti bende hiç olmadı. ben o belirtiyi çok bekledim. ayy hadi inşallah bu sefer tutmuştur. biz eşimle karar verdik bir ay daha deneyip olmazsa tüp bebeğe gidecez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…