- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Acaba zayifladim mi cok merak ediyorum ama pazartesiye daha çooook var. Sabretmek lazım.  Ben hala kahvaltı yapmadım biraz aciktim da yani....
Benimde kodisyon bisikletim var kullanıyorum. Çok ta seviyorum. .. ben günlük 30 dk bisiklet 30 dk da kol, bel, bacak
Hareketleri yapiyorum... spor yapinca kendimi daha iyi hissediyorum kilo vermesem bile sıkılaştıgimi biliyorum. . Yakında pilatese başlayacağım

Benimde kodisyon bisikletim var kullanıyorum. Çok ta seviyorum. .. ben günlük 30 dk bisiklet 30 dk da kol, bel, bacak
Hareketleri yapiyorum... spor yapinca kendimi daha iyi hissediyorum kilo vermesem bile sıkılaştıgimi biliyorum. . Yakında pilatese başlayacağım

((
((  

)
)
 sabah yoğurt kürü ve bitki çayı sonra tmizlik yaptım oglene doğruda 2yemek kasıgı yulaf kepeği ydim kızlar inanılmaz tok tutuo ya midede şişio hiç açlık hisstmedim yani şimdi yine zncefilli kürden yapıcam  yicem salatadan önce aksamda kosu bandmda kosup yatcam birde ender saractan 10hareketi yapıcam
 sabah yoğurt kürü ve bitki çayı sonra tmizlik yaptım oglene doğruda 2yemek kasıgı yulaf kepeği ydim kızlar inanılmaz tok tutuo ya midede şişio hiç açlık hisstmedim yani şimdi yine zncefilli kürden yapıcam  yicem salatadan önce aksamda kosu bandmda kosup yatcam birde ender saractan 10hareketi yapıcam :)
 :)