25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

leslie bitti dusumuda aldim

zar zor yaptim zaten, kizim sürekli uyandi, ama yaptim

sonra yapabilirsem 100 mekikde yapmak istiyorum.

Benim için önemli olan akşam yemegini hafif gecirebilmek
Aksam ise
1 kase tarhana corbasi
5 yemek kaşığı bulgir pilavı
5-6 kaşık susuz karnabahar yemegi
2 bardak ayran ictim...
Ekmek yemedim cok şükür spor yapmadim maalesef

merhabaaaa

selam kizlar

bugün kimse gelmemis

herkes yilbasi hazirliklari yapiyor galiba

aman diyim hanimlar, ay cok kacti hic dikkat edemedim falan yazmayin yarin buraya.

asil bugünü kacamaksiz gecirirseniz ne kadar kararli oldugunuzu kendinize ispatlamis olacaksiniz.

neyse hayirli mutlu huzurlu kararli zayif yillar diliyorum.

slm kızlar bu hafta evde değildim.3 gün önce hsg çektirdim düşüklerimin sebebi rahimde perde varmış ameliyat olmam lazımmış.ama şimdi havalar çok soğuk oğlumda var hem kendime iyi bakamam hemde oğluma bakalım belki gelecek ay olurum.kızlar aldığım fazlalıklarıda verdim bu gün 87.900 çıktım.sizler nasılsınız.

nerdesiniz kızlar hadi gelin.yeni yıla 87.500 girdim.hedefim haftada en az 2.5kg inşallah böyle gidecek.
sabah 2dilim kepek ekmekle peynirli tost 1 haşlama yumurta yeşil çy
ara:1 limonlu soda 1 elma

Filecim hosgeldin cnm cok gecmis olsunhedefin super bu yolda basarilar diliyorumm hepimize

Filecim hoşgeldin. Kızlar bu arada herkese mutlu yıllar diliyorum. File zaten belirtmis hedefini bende haftaya pazartesi hedef kilomu 70 die düşmek istiyorum. Hadi hayırlısı

öğlen ve akşam menüm:
öğlen brokoli haşlama,bol yoğurt
akşam:5 haşlanmış haşlama kanat,salata,1 dilim kepek ek
ara elma
su2.5lt
spor 30 dk tempolu yürüyüş

Kızlar ne cabuk persembe oldu anlayamadım ben :) 4 gün kaldı tartı gününe

kızlar herkese huzurlu bir 2014 diliyorum ben yıl başında yiyecekleri fazla kaçırdım ya

Kızlaar bu hafta kaç kilo verdiniz :) mozerella nerelerde?bende geç girdim diye aklıma kaldı sizde,pek kmse girmemiş ama :) yeni yılınız bütün güzel şeylerin başlangıcı olur inşallah beni sorarsanız 98'e inip tam tamına 1kilo vermişim Valla zaman çabuk geçiyor,istedklerimiz için çaba sarfetmeliyiz

Canim benim maslcm ben buralrdayimmm da sen yoksun ;((( isten geldim yorgunum uyuyup kalkip spor yapcam walla zaman cok cabuk geciorrrrrr pazrtesi geldi hemenn :)) file yine super gidiosunn kosu bandin mi war ondami yuruonn

bütün kızlar nerdesiniz kiiii:26: kimsecikler girmemiş bugün ben hariç nerelrdesiniz neler yapıonuzzzz yahu sesiniz solugunuz kesildi üstelik hepinizinn aynı anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…