selam
simdi leslie zamani oglani yatirdim, kiz da simdilik uyuyor, eger yetistirebilirsem 3 mil yapmak istiyorum ya bakalim artik.
aman kizalar dikkat edelim yarin büyük gün.
bersemi sen bu puan isine tam ne zaman baslamistin, hangi gün yani
Sende iyiki varsıınnAy canimmm masalim benimmm iyiki warsin yaa :* cok haklisinnn bugu n dikkat ettim ya yemeden once bisi yok yedikten sonra birsuru pismanliklarr ;( hep aklimdasin sennnn basaricaz biliorummmm
Ne kadar versen kar tabiki.100 gramda versek karalar bağlamıcaz.Almadğmıza şükredip önümüzdeki haftalara bakıcaz.Turşudan uzak durulması gerektğini biliyorum.Çok sevdiğini hatrlıorm ama azalt istersenAkşam misafir haberini gec aldığımız icin anca temizlik hazirlik falan yemek yemeye pek fırsatım olmadı
Cok az kavurma
Tursu
1 dilim buğday ekmeği
Aksam misafirle de yemedim zaten
Ama midem Turşu dan yanıyor şuanda
Su icer yatarım artık...herkese iyi geceler bakalim bu hafta kilo kaybim olacak mi cok merak ediyorum....
İnşallah sevinirim 500-600 gram versem bile
Bu hafta cok yedim ama
Merve sende haftalık aralar verme bence artık.Yani insanın dayanamıcağı noktalar geliyor ama eski yemenin yarısını yemeye çalış bence.Böyle bıraktım geri başladım durumları bence vücududa şaşırtıyor.yada haftada 1gün akşam olmamak koşuluyla diledğini ye.kahvaltını öğle yemeğini istedğin yemeği ye.ama bıraktm dem.Bırakılıcak bişey olarak da görme.Yeni bi yeme sistemi oluşturuyorsun diye düşün.Her yeni şeyin bi alışma süresi var.düşe kalkada olsa sonu zaferli olucak.Sağlıklı beslenenlerde bazen abartabiliyor dimi? öyle düşün ve haftada bigün abart istedğin şeyleri yeKızlar bakalım yarının 1. Si kim olacak . Kübra nerelerdesin sen :)
Bankada çalışıyorum kübracım ama part time :) pazartesi çarşamba cuma genelde.ama bazen btün hafta gttğimde oluyor.bende bu kdar kalabalık beklemiyodum burayııwuu masalcımda çewrimiçiii seni bu saatlerde burda görmek ne güzellllmasal sen ögrencimisin çalısıomusunn merak ettim ayy
Yarın bu alışveriş merkezlernde filan var 1lira atılıp tartıyor,ya onla yada bi eczaneye git tartıl.valla ben senden dha çok meraktaymkızlarr ya kac kilo oldugumu cok merak ediom walla bende tartım bozukk uff yarın bi şekilde tartılacam merak ediommm simdi sarımsak çayı yapıcam bende kızlar walla hani gecen hafta kacamaklarım oldu da kacamklarda bıle eskiye göre yarısını yedim suanda ole eskidn yedigimin yarısını ceyregini yiyorum ama sanırım spor olmadıgı için boyle oluyo pek weremiom sauna esofmanı almıstım onceden diyorum onları giyim evdeki kosu bandımda sbah aksam 45 dk kosayım ama yapamıom yahu bu ne tembellik anlamıom kendmi aksama kadarda ewdeyim wardiya usulu calıstgm için gecen ben sırf buzdan korktugum için 2dolmusla gittim işe orda yürüyüş yolunda o soğukta bir çiftin ellerinde su şişesi çekmişler esofmanların üstunede montları yürüyüş yaptıgını gördüm diorum insanlar yasam tarzı haline getrmiş kar soğuk hava etkilemıo onları ama ben neden oyle degilim di kızıom kendime çokta fittiler yani kilo sorunları olmamasına ragmen yuruodular ahh kübra ne tembelsin dm kendi kendme:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?