25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

Ay canimmm masalim benimmm iyiki warsin yaa :* cok haklisinnn bugu n dikkat ettim ya yemeden once bisi yok yedikten sonra birsuru pismanliklarr ;( hep aklimdasin sennnn basaricaz biliorummmm

Kizlar selamlar ..su iki gunum cok guzel gecti. Ayin 10 unda ben 69.900 olmayi kafama koydum. Bunu yapicam. Kararliyim.kizlar sizde sahit olacaksiniz. Eger bunu basarirsam isterseniz ne yiyip ictigimi paylasirim sizle. İki gun once 74.400 idim ve iddam 15 gunde 5 kilo . İns Allah yardim etsin hepimize.. iyki varsiniz

Bnmde 12subat dogum gunum ailemin yaninda olcam nisanlmda olcak yaa zayiflayip şık bir elbise giymeyi istiommm)

Bu senin elinde biliosun . Bence vakit kaybetme. Bak diyet onemlide spor olmadan zor oluo. Hareket cok onemli.

Akşam misafir haberini gec aldığımız icin anca temizlik hazirlik falan yemek yemeye pek fırsatım olmadı
Cok az kavurma
Tursu
1 dilim buğday ekmeği
Aksam misafirle de yemedim zaten
Ama midem Turşu dan yanıyor şuanda
Su icer yatarım artık...herkese iyi geceler bakalim bu hafta kilo kaybim olacak mi cok merak ediyorum....
İnşallah sevinirim 500-600 gram versem bile
Bu hafta cok yedim ama

Gercekten en cok senin zayiflamani ben de istiyorum evleneceksin çünkü
Evlenince zayen kilo alınıyor bide hamile olunca daha fazla.....
12 subata kadar istersen eğer saglikli beslenerek rahat 6_7 kilo verirsin bence

selam arkadaslar

benim dün iyi gecti

dün planlada olmadan balamgile gittim, tabi oradada puanlarima dikkat ettim

3,5 puan gectim puanlari, ama 6 puan arti da oldugum icin sorun olmadi, simdi arti 2,5 kadi.
biraz ne olur ne olmaz diye biriktirmmistim

bersemi senin nasil gecti??

selam

simdi leslie zamani oglani yatirdim, kiz da simdilik uyuyor, eger yetistirebilirsem 3 mil yapmak istiyorum ya bakalim artik.

aman kizalar dikkat edelim yarin büyük gün.

bersemi sen bu puan isine tam ne zaman baslamistin, hangi gün yani

benim ogleye kadar iyiydi dun
ama oglum ogle uykusuna uyumamak icin inat etti ondan sonra bende olan oldu tam 80 g lik paket cikolata yedim
aslinda puan olarak bakilirsa gecmemistir
ama bugunde edim yok oglumla kendime kisir yaptim bundan sonra yememeye dikkat edecem
yarindan itibarwn ne kadar zaman bulursan 15 dk bile olsa yurume bandinda yurumeye karar verdim disipline girebilmek icin
sabah klasik kahvalti punlamaya gore
ogle salata yogurt 5-6 k yemek ve 1 dilim ekmek corba varsa ekmek yok
aksam da yogurt yarim pk form biskuvi punlamada yaklasik 20 p oluyor sanirim
artik fiyeti biraz kati sekle donusturme zamani geldi olmuyor yoksa

persembeydi sanirim
ya ne guzel iki cocukla bile zaman ayiriyorsun emeksiz olmuyor bu is cidden
bende yarin en sin yazdigim sekilde utgulayacagim yoksa birgun dikkat etsem diger gun yapamiyorum hergun kati bir sekilde ciddi bir sekilde ilerlemem lazim

Ay canimmm masalim benimmm iyiki warsin yaa :* cok haklisinnn bugu n dikkat ettim ya yemeden once bisi yok yedikten sonra birsuru pismanliklarr ;( hep aklimdasin sennnn basaricaz biliorummmm
Sende iyiki varsıınn saydığımız bu kdar mutluluk için sadece boğazını braz tutman gerekiyor.hepimiz için aynı şey geçerli ama nalayı resimlerin güzel çıksın,düğünde peri gbi ol nasıl güzel olur hayal et braz :)
Ne kadar versen kar tabiki.100 gramda versek karalar bağlamıcaz.Almadğmıza şükredip önümüzdeki haftalara bakıcaz.Turşudan uzak durulması gerektğini biliyorum.Çok sevdiğini hatrlıorm ama azalt istersen

Hava o kadar soğukki ama hiç üşengeçlik yapmadan yağmurda çıkıp 2saat yürüdüm bugün.Ve gerçkten kendimi iyi hssediyorum :) puanlııyı çok beceremedim ve sanki eski az yeme sistemi dha sürdürülebilir geldi bitanem16.kafanıda çok şişirdm ama bersemi yapıyor galiba :) Ayrca çocuklarla hala leslie yapabilme şevkin hepimize örnek olmalı

kızlarr ya kac kilo oldugumu cok merak ediom walla bende tartım bozukk uff yarın bi şekilde tartılacam merak ediommm simdi sarımsak çayı yapıcam bende kızlar walla hani gecen hafta kacamaklarım oldu da kacamklarda bıle eskiye göre yarısını yedim suanda ole eskidn yedigimin yarısını ceyregini yiyorum ama sanırım spor olmadıgı için boyle oluyo pek weremiom sauna esofmanı almıstım onceden diyorum onları giyim evdeki kosu bandımda sbah aksam 45 dk kosayım ama yapamıom yahu bu ne tembellik anlamıom kendmi aksama kadarda ewdeyim wardiya usulu calıstgm için gecen ben sırf buzdan korktugum için 2dolmusla gittim işe orda yürüyüş yolunda o soğukta bir çiftin ellerinde su şişesi çekmişler esofmanların üstunede montları yürüyüş yaptıgını gördüm diorum insanlar yasam tarzı haline getrmiş kar soğuk hava etkilemıo onları ama ben neden oyle degilim di kızıom kendime çokta fittiler yani kilo sorunları olmamasına ragmen yuruodular ahh kübra ne tembelsin dm kendi kendme :44:

Kızlar bakalım yarının 1. Si kim olacak . Kübra nerelerdesin sen :)
Merve sende haftalık aralar verme bence artık.Yani insanın dayanamıcağı noktalar geliyor ama eski yemenin yarısını yemeye çalış bence.Böyle bıraktım geri başladım durumları bence vücududa şaşırtıyor.yada haftada 1gün akşam olmamak koşuluyla diledğini ye.kahvaltını öğle yemeğini istedğin yemeği ye.ama bıraktm dem.Bırakılıcak bişey olarak da görme.Yeni bi yeme sistemi oluşturuyorsun diye düşün.Her yeni şeyin bi alışma süresi var.düşe kalkada olsa sonu zaferli olucak.Sağlıklı beslenenlerde bazen abartabiliyor dimi? öyle düşün ve haftada bigün abart istedğin şeyleri ye dilerim o istedğin kiloyada düşersin.ama niye 69.900 onu anlamadım

wuu masalcımda çewrimiçiii seni bu saatlerde burda görmek ne güzellll masal sen ögrencimisin çalısıomusunn merak ettim ayy

wuu masalcımda çewrimiçiii seni bu saatlerde burda görmek ne güzellll masal sen ögrencimisin çalısıomusunn merak ettim ayy
Bankada çalışıyorum kübracım ama part time :) pazartesi çarşamba cuma genelde.ama bazen btün hafta gttğimde oluyor.bende bu kdar kalabalık beklemiyodum burayıı

Yarın bu alışveriş merkezlernde filan var 1lira atılıp tartıyor,ya onla yada bi eczaneye git tartıl.valla ben senden dha çok meraktaym kaçamaklarda bile bi normallik var dimi koşu bandın var havayada bağımlı değilsin yürü güzelce.buzluysa aman dkkat et de byerine bişe olmasın.ama evde var nasılsa.sen bide sahilde yürüyenleri koşanları gör.Çoğu fit ama spor gerekli diye yürüyolar koşuyorlar

Hmm anladm masalcımm ) yarin bi sekilde tartilcammm artikk haklisin dusunnce kafayi yicek gibi oluomm ama bi an yenik dusup yiyebiliorumda artik yemiom yaa yemeyince daha mutluym yedgm an bi mutluym ama sonra gecio we mutsz oluom o yuzden yemiom we mutluyum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…