bunu yapmaktan bile çekiniyordum uzun zamandır ama artık yüzleşme zamanı......
bir aydır biraz dikkatliyim ama sadece 3 kilo verdim.
şimdi buraya yazarken utanacağım şeyler yemeyeceğim.
ve buraya yazmak için spor yapacağım....
kendime zaman koymak istiyorum ama şu an bilemiyorum eskiden azıcık dikkat etsem haftada 3 kilo verirdim ama artık veremiyorum.
şimdi kızım gibi diyet değilde sağlıklı beslenme diye yola çıkıyorum. alışkanlıklarımı değiştirip başaracağım.
zayıf olanlar galiba hiç tok olmuyorlar hep az yiyorlar aç kalkıyorlar bunu başaracağım.
bugün yediklerimi yazıyorum (yüzleşme zamanı)
sabah erken bir bardak kefir(kabızlığıma çok iyi geldi)
sonra kahvaltı
1 domates
2 küçük dilim kepek ekmeği
peynir
çok az reçel(bu gereksiz )
sonra sadece sütten nescafe
kinder pingui kek (bu gereksiz bir daha yemeyeceğim)
3 kaşık sebze yemeği
2 dilim kepek ekmeği (artık öğlenleri ekmeği kaldıracağım)
2 kaşık yoğurt
yeşil çay
5 adet kuru kayısı(2 tane yesem daha iyi olur)
akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum
hiç yemesem bugün sadece 1 meyve ve süt içsem süper olur.
EVET HARİKA .....
HATALARIMI GÖRDÜM SÜPER OLDU BAŞARACAĞIM....
Bana da kilo çizelgesi nasıl yapıldığını açıklarmısınız[/QUOTEKıLO ÇıZELGESıNı NASIL YAPABıLıRSıNıZ?
Arkadaşlar, birkaç yerde kilo çizelgesi yapmak için yardım rica eden arkadaşlara rastladım. Sanırım en iyisi bununla ilgili bir başlık açmak. Hepinize kolay gelsin, dilerim yardımcı olur.
Öncelikle, aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.
1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol.
ıyilikler, a.s.
***** ÖNEMLı AÇIKLAMA ******
YENı FORMAT
ÇıZELGEYı OLUŞTURMA ŞEKLıNDE BıR DEĞıŞıKLıK YOK, ANCAK OLUŞTURDUĞUMUZ ÇıZELGEYı kk DAKı AYARLARIMIZA EKLEME FORMATI DEĞıŞTı.
YENı FORMAT ıÇıN; LÜTFEN AŞAĞIDAKı MESAJLARI OKUYUNUZ.
ÇıZELGE BıLGıNıZDE DEĞıŞıKLıK OLDUĞUNDA ıSE; ÇıZELGENıZı ıLK BAŞTAN OLUŞTURMALISINIZ.
1- Yeni formata göre yazılı açıklama
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eklenmesi.html
1. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
21:00 1 meyve
1. listeyi uyguladıktan sonra daha fazla kilo vermek isteyenler 2. listeye başlayacak.
2. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
07:30 3 kuru kayısı, ılık su
09:00 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 2 zeytin, çeri domates, maydanoz, haftada 1 gün yumurta, şekersiz açık çay veya ıhlamur
12:00 1 porsiyon ızgara veya etli sulu yemek, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
14:00 2 kuru incir
16:00 1 kutu kayısılı probiyotik yoğurt ( markayı anladınız)
17:30 1 meyve
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata
21:00 3 kuru kayısı, ılık su
2. listeyi bitirip daha fazla kilo vermek isteyenler 3. listeye başlayacak.
3. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
07:30 Bir yemek kaşığı pekmez
09:00 İki dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya ıhlamur veya yeşil çay
12:30 Bir kase çorba, az yağlı salata
15:00 Bir ETİ stik çikolata
17:00 Meyveli yoğurt
19:00 Altı kaşık et veya tavuk veya ciğer sote, az yağlı salata
21:00 Bir meyve
3. listeyi uyguladıktan sonra daha fazla kilo vermek isteyenler 4. listeye başlayacak.
4. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
7:30 Bir su bardağı ılık su
9:00 1/2 simit, bir dilim beyaz peynir, domates, maydanoz, şekersiz açık çay veya ıhlamur veya rezene, haftada 1 gün yumurta
12:00 Bir dilim tam buğday ekmeği, bir porsiyon etsiz sebze yemeği, az yağlı salata
15:00 1/2 paket eti form
17:00 Bir meyve
19:00 200 gr balık veya 2 baget veya bir kalçalı but, az yağlı salata
21:00 kaymaksız yoğurt
UYARILAR !!! Salatanın içerisine patates, mısır, havuç, turşu ve bezelye koymamalısınız. Ve yemeklerinize de katmamalısınız
Meyve öğününüzde yiyebileceğiniz meyveler: 1 yerli muz veya 1 portakal veya 1 armut veya 1/2 nar veya 2 mandalina veya 1 elma veya 1 havuç veya 1/2 greyfurt veya 1/2 ayva veya 1 kivi veya 1 dilim ananas veya 200 gr çilek veya 200 gr kavun veya 200 gr karpuz veya 150 gr kiraz veya 1 adet şeftali veya 7 adet erik veya 100 gr üzüm.
Günde 2 litre su içmeniz sizin yararınıza olacaktır.
ALTERNATİFLER : 1. listede öğlen arada bir köfte yerine bakliyat yedim. (Nohut,yeşil mercimek v.b) Döneri ısıtıp yenen dönerlerden kullandım. Köfteyi bazen kendim yaptım bazen de kasaptan hazır köfte aldımForm bisküviyi illaki o tahta gibi olanlardan yemek zorunda değilsiniz. Mavi-Yeşil ( bu markayı gerçekten vermek zorundayım çünkü diğer markaların içerisinde şeker var bunda yok ) bisküvilerinden yiyebilirsiniz. Elmalı, limonlu, peynirli... Probiyotik yoğurt kayısılı dışında yediklerim de oldu. Orman meyveli, ananaslı falan da yedim. Kayısı yerine gün kurusu da yedim. Gün kurusunu daha sağlıklı buluyorum. Peyniri çoğu zaman tam yağlı ezine yedim. 1. listede sabah kendinize 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyniri soğuk yemek yerine tost makinesinde tost yapabilirsiniz. Çaylarınızı tatlandırıcı ile tatlandırabilirisiniz.
EK SPOR : bir taraftan zayıflarken bir taraftan karnımızın sıkılaşması için balon şişirmek 1. liste bitene kadar günde 5 kere,2. liste bitene kadar günde 10 kere balon şişirilebilir
Hayatı boyunca kilolu olan ve kilolu büyüyen kızım bir yılda tam 25 kilo verdi.
ben de 15 kilo aldım
şimdi burada kendimi denetleyerek kızımın yaptıklarını yaparak yediklerini yiyerek ben de kilo vereceğim.
yardımlarınızı bekliyorum.
benim gibi başlayıp yarıda bırakan her duyduğu diyeti yapmaya kalkan ama başarılı olamayan arkadaşlar varsa birlikte başarmaya davet ediyorum.
başaranların önerilerini bekliyorum.
kilo tablosu yapmayı bilmiyorum ama şimdi öğrenip hemen yapacağım ve hergün ne yediğimi yazarak kendimi denetleyeceğim.
kendime başarılar diliyorum.....
ben kızım bu liste ile zayıfladı demedim. ben yeni gördüm listenizi ve ben beğendiğim için yazdım kendimeydi bu liste. kendim için ekledim buraya...
asla kızımı zayıflatan liste demedeim dikkat ederseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?