- 3 Ekim 2010
- 11.525
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi kelebekim35
-
Bence en ideal yaş 25. 25-27 arası en güzel yaşlar diye düşünüyorum. Geç anne olmak bana göre fiziksel ve biyolojik farklılıklardan ziyade çocugumla geçireceğim zaman açısından önemli.
35 yaşında anne olan biriyle 25 yaşında anne olan biri arasında çocuğuyla geçireceği zaman olarak 10 sene fark var.
Ben kızımla mesala abla kardeş gibi alışverişe gitmek gezip tozmak isterim enerjim olsun hala. :)
Sırf bundan bu yaşlarda evlenmek istiyorum. Değilse artık tıp ilerleedi 40 da da anne olunuyor.
ben 28 yaşında evlendim ama bazen biraz daha bekleseydim diyorum.herkesin yaşayacaığı şeyler farklıdır.bilemezsinki yaşamadan neyin ne olacağını...
Hanımlar bir yakınım hep böyle söylüyor.
Para kazan gez toz hayatını yaşa.Acele evlenme bu yaşta.Çokta küçük değilim ki... Tamam haklı yönleri olabiliir.
İş her anda bulunabilir.
Ama gez toz kısmı benim aileme göre değil ki..
Ne şehir dışlarına geziye gönderir arkadaşlarla ..Ne de akşamlar gezebilirim ki... Herkesin hayatı aynı değil..Çok kazansamda öğrenim kredi borcum var.
Gönlüme göre biri çıksa hayır mı diyeceğim dur otur para kazanmam lazım gezmem lazım ..30 olunca gel.. Bende sevmek sevilmek istiyorum ailem olsun artık.BEN Mİ YANLIŞ DÜŞÜNÜYORUM .HAYATTA BAZI ŞEYLERİN SIRASI DEĞİŞEBİLİYOR.
Bu duygular paylaşmama gereken biri iken paylaşamıyorum.İyi niyetinden şüphem yok ama..Neden böyle der ki....Biri olsa dahi anlatamıyorum artık.Korkuyorum.Saklıyorum.Bu yüzden üzülüyorum.
Benim annem 27 yaşında evlenmiş, hemen çocuk istemiş ama olmamış 1 sene sonrada beni dünyaya getirmiş, çocukken hiç unutmam okulda arkadaşlarla konuşuyoruz, 8 yaşında falanım, konu; Anne ve Babalarımızın yaşları..
Bana sordular, ben dedim 42, herkes;
Ne oldu ki sizin babalarınız kaç yaşında dedim biri dedi 28, biri dedi 32, açıkçası 35' i geçireni duymadım..
Bende '' aaaaa o yaşta babamı olur '' demiştim..
Kendi babamın yaşında zannediyordum herkesi, sonra yaşça en büyük olanın babam olduğunu öğrenince sanırım o farkındalık bende travma yaratmıştı. Annem daha genç gösteriyordu babamdan, o yüzden hep babam için endişelenerek geçti çocukluğum. Yaş geçtikçe ikisi için endişelenmeye başladım, bir anneme bakıyordum, bir de babama.. Benim daha başımda kavak yelleri eserken babam 50 küsür yaşlarını yaşıyordu.
Çocukken hep kızardım annemle babama, siz neden erken evlenmediniz? diye. Babam da gülerdi ancak anneni bulabildim kızım, çok iyi saklanmış derdi. Erkek kardeşimi herkes babamın oğlu değil de torunu zanneder. :)
Annem daha 51 yaşına yeni girmişti aramızdan ayrıldığında..
Kısmet nasip bu işler..)
Çocuk aklı işte ya...
Aman yaşım geçmesin de karşıma ilk çıkanla evleneyim desen yanlış kişiyle de evlenebilirsin..20 sindeyken olursun görüntü olarak 40 yaşında..Birden çökersin..Kimse inanmaz 20 lerde olduğuna....Önemli olan yaştan ziyade hayırlı,kıymet bilen insanlarla evlenmek belki de...
Tabiki öyle, dediğiniz gibi çocuk aklı işte..
Benim şuan 6 yıllık bir ilişkim var ama hala bekarım, 2 seneden aşağıda evlenmeyi düşünmüyorum..
Hayırlısı olsun sizin için....
İnsan şu yaşta evlenicem diye hayal eder ama daha erken veya daha geç te evlenebilir..İnsan bilemiyor ki kaderini......
Tabiki öyle, dediğiniz gibi çocuk aklı işte..
Benim şuan 6 yıllık bir ilişkim var ama hala bekarım, 2 seneden aşağıda evlenmeyi düşünmüyorum..
Benim seneden uzun bir ilişkim vardısonuç ise tam bir hayal kırıklığı .
Hayat kapalı bir kutu gibidir. Ne olacağını ,içinden nelerin çıkacağını bilemiyorsun .
Tanrım hayırlısını nasip etsin herkes için.
Gelinlikli bir fotomu yollayayım mı ?( Alınmadım da yazayım dedim sadece )
istisnalar kaideyi bozmaz:)) yakışmış valla:)
bende kız kardeşime bunları söylüyorum acele etme oku meslek sahibi ol gez toz bekarlığın tadını çıkar evliliği sonra düşün diyorum
belki ben hayal kırıklığına uğradım diye böyle düşünüyorum ama ne desek boş zaten
bunlar kader kısmet işi hiç ummadığın anda kendini nikah masasında bulabilirsin
en güzeli Allahtan hakkında hayırlısını dile ve akışına bırak
Benim lise' den bir arkadaşım asla evlilik düşünmüyordu, babası da çok düşkün bir hayli de özgür, rahat bir kızdı. Babam beni vermez, ne evliliği ya? 30' dan önce evlenemez diyormuş, hep öyle anlatırdı. Baktım 3 ay içinde sözlendi, 6 ay içinde de evlendi. Hepimiz küçük çaplı bir şok yaşamıştık o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?