25 yaşındaki sevgilim online oyunda bana bağırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
25 yaşında olupta kendini bu kadar oyuna kaptırmak nedir ben sevgilimin oynadığı oyunu(pubg) indirdim beraber oynarız eğleniriz diye düşündüm oyunda konuşurken netim çekmedi sesim kesildi. sesin kesiliyor diye bağırıyor sonra bi de bişeyi yapamadım diye. ondan sonra telefonda konuştuk. özür diliyo oyunda ben biraz sinirli oluyorum bir daha seninle oynamayalım dedi. ben sinir oldum konuyu uzattım nasıl böyle bişey yapıyosun evlenince playstation falan getirme eve diye. o da uzattığım için yarın konuşalım bak kavga edecez şimdi dedi. seni seviyorum diyip kapatıcaktı. bende by by dedim kapattım. Mesaj atmış ben seni seviyorum dedim sen bye bye dedin bu yaptığını unutma bana kafanda kurup uzun uzun mesajlar atma yazmış yani bu yüzden beni aramayacak.

Şaka mısınız ya?

Adam oyun esnasında gerilmiş stres yapmış, oyunla ilgili bağırmış. Sonra da özür dilemiş.

Ben Age of Empires oynarken kendi kendime söylenip duruyorum. Oyun hali nolacak yani? Niye bu kadar büyütüyorsunuz?

"Wololo you are mine"

:D

Age of Empires deyince çağrışım yaptı, gamer sisterım benim :KK45:

Bence iki taraf da uzatmış biraz mevzuyu

Oyun oynarken ben de çok söylenirim, genelde İngilizce söyleniyorum ama bir de oyuna söyleniyorum başkalarına değil :KK45:

25 yaşında olupta kendini bu kadar oyuna kaptırmak nedir ben sevgilimin oynadığı oyunu(pubg) indirdim beraber oynarız eğleniriz diye düşündüm oyunda konuşurken netim çekmedi sesim kesildi. sesin kesiliyor diye bağırıyor sonra bi de bişeyi yapamadım diye. ondan sonra telefonda konuştuk. özür diliyo oyunda ben biraz sinirli oluyorum bir daha seninle oynamayalım dedi. ben sinir oldum konuyu uzattım nasıl böyle bişey yapıyosun evlenince playstation falan getirme eve diye. o da uzattığım için yarın konuşalım bak kavga edecez şimdi dedi. seni seviyorum diyip kapatıcaktı. bende by by dedim kapattım. Mesaj atmış ben seni seviyorum dedim sen bye bye dedin bu yaptığını unutma bana kafanda kurup uzun uzun mesajlar atma yazmış yani bu yüzden beni aramayacak.
Aramicam dememiş ben seni seviyorum sorun etmiyorum bunu sen de büyütme demek istemiş

Sevgilinizin yaptığında ben bir şey göremedim bence burda yanlış olan sizin tavrınız. Böyle her şeye trip atmak falan çok saçma. Stres anında bağırmıştır sonra da özür dilemiş öyle bir başlık atmışsınız ki sinirlendi size küfür, hakaret etti sandım. Bazı insanlar oyunlarda çok ciddidir olabilir sonra özür dilemiş zaten. Neden bu kadar dert ettiğinizi gerçekten anlamadım

Çok takılma bence oluyor öyle oynarken sinirleniyo millet sanki vatan kurtarıyorlar.
Biz de oynarken bizimki de adamlar x numara buraya gel şuraya git adam var bak önünde düşman falan dediğinde hayırdır kardeşim siz ne karışıyosunuz benim karım o ayık olun diyor :KK53:
Ondan iyi oynayınca da gözüm ağrıdı ondan göremedim falan diye atıyor. :işsiz:
Eğlenceli şeyler bunlar eğlenmeye bakın ne kavga ediyorsunuz ciddiye almayın boşverin :))

Takilacak baska bisey mi bulamadiniz ya:)
hani evleneceğim kişi ya ne zaman böyle bir davranış görsem sanki hep yapacak gibi geliyo korkuyorum nedense :) bir de her zaman söyleyeceklerim yarım kalır konuyu uzatma der kendi yapar ben konuşamam o yüzden de sinirleniyorum

uzun uzun mesaj atma demesi aramaması demek. çünkü ne zaman yazmasın aramasın ben yazarım öyle :KK70:
Eğer aramicam demek istemisse bile b aricam şimdi bu konuyu konusucaz ben bu konuyu konuşmak istemiyorum demek istemiş . Ben de eğer aynı ekipte yer aldığım bir oyun arkadaşım abes bi hata yaparsa sinirleniyorum içimden tabi yani bunu büyütmeye gerek yok bence de birlikte oynamayin bari:))))

Uzatmanız olmamış sanki bende oyun oynarken agresifleşiyorum hele ki online oyunlarda heyecan daha fazla olabilir böyle şeyler. Arayın konuşun bu sebepten küsmek olmaz.

Sevgilinizin yaptığında
Sevgilinizin yaptığında ben bir şey göremedim bence burda yanlış olan sizin tavrınız. Böyle her şeye trip atmak falan çok saçma. Stres anında bağırmıştır sonra da özür dilemiş öyle bir başlık atmışsınız ki sinirlendi size küfür, hakaret etti sandım. Bazı insanlar oyunlarda çok ciddidir olabilir sonra özür dilemiş zaten. Neden bu kadar dert ettiğinizi gerçekten anlamadım

çok fazla kaba davrandı hakaret yok ama onun gibiydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X