25 yaşındaki sevgilim online oyunda bana bağırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba çok sıkıldınız da kendinize dert mi arıyosunuz ? İnsanlar oyun oynarken gerilebilir ,heyacanlanabilir, bağırabilir ne var bunda ?
normal bağırmadı oyunda olanlara değil bana yaptı ben saygısızlık hissettim birde oyunda gülüp geçeceğini düşünürken hayal kırıklığına uğradım

PubG ne ya? Sürekli tetikte ol, dan dun ateş et, pusu kur, pusuya düşme, yok harita küçülüyor, kaçacak delik ara, bilmem ne... Sürekli gerilim, adrenalin... İnsan o atmosferde romantizm yaşayacak değil ya, gerilmiş sinirler bir yerden patlayacak tabi. (PUbGciler toplaşın, taşlayın beni, hiç umurumda mı? :KK53: ) Fps oyunları sevmem zaten.
Gelin mis gibi WoW var. Sevgililer birbirine bağırmak yerine yeşilliklerde birlikte el ele koşuyor, balık tutmaya çıkıyor, ejderhalarının sırtında gökyüzünde uçuyor, sıkılınca bara filan gidip muhabbet ediyorlar. Ya da benzeri online rpg oyunlar ne güne duruyor? PubG'de sevgililik mi olur yav? Yapmayın.
hahaha aslında doğru bak biz eşimle pubg'de bildiğin mahmut abiye bağlıyoruz birbirimize karşı :dondurma: sıfır romantizm

Oyundaki adrenalinle sesini yükseltmiştir niye bu kadar abarttınız? Olgun bir insan gibi davranıp yarın konuşalım demiş adam. Yüzüne kapatmakla hata etmişsiniz.

Büyüyünce geçer ergen daha boşver oyun filan oynams değmez ona harcadığın zamana
Haha benim kocam 30 yaşında. Pazartesi günü işten çok yorgun geldi adam uyuyacağına bilgisayar başına geçti. Hani uyuklayan, kafası sağa sola düşen bebekler varya. Aynen öyleydi. Video ya çektim söylesem inanmaz diye 😂😂😂

Oyundaki adrenalinle sesini yükseltmiştir niye bu kadar abarttınız? Olgun bir insan gibi davranıp yarın konuşalım demiş adam. Yüzüne kapatmakla hata etmişsiniz.
yapamıyorum diye bağırıyor gülüp geçmiyor ki ben onu bekliyodum neyse

Haha benim kocam 30 yaşında. Pazartesi günü işten çok yorgun geldi adam uyuyacağına bilgisayar başına geçti. Hani uyuklayan, kafası sağa sola düşen bebekler varya. Aynen öyleydi. Video ya çektim söylesem inanmaz diye 😂😂😂
stres öyle atıyordur belki her gün her gün yapıyor. yada yaparken bağırıp çağırıp küfür ediyor mu önemli olan o

stres öyle atıyordur belki her gün her gün yapıyor. yada yaparken bağırıp çağırıp küfür ediyor mu önemli olan o
Eşim küfür etmez. Sinirleniyor tabi :) bide o farklı bi oyun oynuyo yabancılarla. Onlar daha sakin oynuyo sanırım öyle bağırdığını falan duymadım

Eşim 36 yaşında ve o oyun oynarken yanından bile geçmiyorum...

25 yaşında olupta kendini bu kadar oyuna kaptırmak nedir ben sevgilimin oynadığı oyunu(pubg) indirdim beraber oynarız eğleniriz diye düşündüm oyunda konuşurken netim çekmedi sesim kesildi. sesin kesiliyor diye bağırıyor sonra bi de bişeyi yapamadım diye. ondan sonra telefonda konuştuk. özür diliyo oyunda ben biraz sinirli oluyorum bir daha seninle oynamayalım dedi. ben sinir oldum konuyu uzattım nasıl böyle bişey yapıyosun evlenince playstation falan getirme eve diye. o da uzattığım için yarın konuşalım bak kavga edecez şimdi dedi. seni seviyorum diyip kapatıcaktı. bende by by dedim kapattım. Mesaj atmış ben seni seviyorum dedim sen bye bye dedin bu yaptığını unutma bana kafanda kurup uzun uzun mesajlar atma yazmış yani bu yüzden beni aramayacak.

heh :)) ben eşimle tanıştığımda 28 yaşındaydım ve eşim işsizdi deli gibi akşamdan sabaha oyun oynayan internet cafelerde arkadaşlarıyla oyun oynayarak sabahlayan bi tipti. gerçekten arar ulaşamaz cafeyi filan arardım artık. sonra ben de işten gelip online onla oyun oynamaya başladım bak diyorum ki yaş 29 :) sonra uyuz oldum 1 sene sonra ben bunun adına iş başvurusu yapmaya başladım sonra mülakatlara gönderdim filan sonunda işe girdi. iş yoğunluğundan oyun oynayacak vakit bulamadı. sonra evlendik. telefon oyunlarına başladı :) şuan 8 aylık hamileyim telefonundaki tüm oyunları sildi :) kariyerine yoğunlaşmaya karar verdi yaş 33 olunca :))) bu bi süreç ya geçiyor çokta şapma. bizimki oyunu geçemeyip telefonunu kırmışlığı filan var yani balayında. erkekler geç olgunlaşıyor maalesef. alttan al he de geç.

heh :)) ben eşimle tanıştığımda 28 yaşındaydım ve eşim işsizdi deli gibi akşamdan sabaha oyun oynayan internet cafelerde arkadaşlarıyla oyun oynayarak sabahlayan bi tipti. gerçekten arar ulaşamaz cafeyi filan arardım artık. sonra ben de işten gelip online onla oyun oynamaya başladım bak diyorum ki yaş 29 :) sonra uyuz oldum 1 sene sonra ben bunun adına iş başvurusu yapmaya başladım sonra mülakatlara gönderdim filan sonunda işe girdi. iş yoğunluğundan oyun oynayacak vakit bulamadı. sonra evlendik. telefon oyunlarına başladı :) şuan 8 aylık hamileyim telefonundaki tüm oyunları sildi :) kariyerine yoğunlaşmaya karar verdi yaş 33 olunca :))) bu bi süreç ya geçiyor çokta şapma. bizimki oyunu geçemeyip telefonunu kırmışlığı filan var yani. erkekler geç olgunlaşıyor maalesef. alttan al he de geç.

evet şimdi barıştık önce gün içinde yazmadı sonra birşey yokmuş gibi konuşunca bende öyle davrandım napıyım :) onun ki bağımlılık değil çok oynamıyor sorun benle oynarken gülmesi değil bağırması oldu :)

evet şimdi barıştık önce gün içinde yazmadı sonra birşey yokmuş gibi konuşunca bende öyle davrandım napıyım :) onun ki bağımlılık değil çok oynamıyor sorun benle oynarken gülmesi değil bağırması oldu :)

valla evlilikte öyle güllük gülistanlık geçmiyor ki her zaman. yeri gelcek patrona kızıp sana bağırcak ne bileyim olcak yani böyle şeyler çok alınganlık yapma. bende her şeyi üstüme alınıp üzülürdüm ama alakasız yok. ben de canım bişeye sıkıldığında eşime kötü davranıyorum :) ne suçu varsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X