25 yasindan sonra asik olan var mi?

24 yaşındayım, e son 22 yaşında aşık oldum. Başta dış görünümü hoşuma gitmemişti. 3.görüşmede bir baktım ki uzun boylu, siyah saçlı, esmer, kemik gözlük... Amann Allahım! Bir yıl sonra ayrıldık tabii

Şimdi birileri aracılığıyla görüştüklerimin hiç birine aşık olamadım. 2 yıldır aşkı, aşık olmayı özledim.

Aşık olmayı istiyorum ve dua ediyorum. O bir yerlerde biliyorum ama karşıma çıkması için doğru zamanı beklemek gerekiyor sanırım. Ey aşk!

Akıllara zarar bir soru olsa da 26 yaşında aşık olduğumu belirtmek istiyorum. Hem de deli divane. Kör gibi.
27ye girdiğimde hala aşıktım kendisine.
27 yaşına gireli 5 ay olacak bu arada.
Şu anda da duygularım tam bitmiş sayılmaz. Gelgitli.
Yani bir insan 50sinde de aşık olabilir.
Duygulara engel olunamıyor bazen.

AŞKIN YAŞI OLMAZ

ne 25'i 37 yaşımdan sonra oldum hem de bu yaştan sonra artık aşk mı olur derken... ha olmayacak bir şeydi ama olsun, yaşamak bile güzel. aşk yaşsız bir olgu herşeyden bağımsız, nerede kime piyango vuracağı asla belli olmuyor

25 de aşık oldum evlendim amaaa bunun yaşı olmaz ki hayırlısıni istemek lazım

Sadece tavsiyem güzel bir duygu sevmek aşık olmak beklemeye de değer... daha gençsin acele etme

Doğru zaman doğru yer ve doğru kişi demekki daha zamanı var.Aşkın yaşı olmaz ki kimini 19 da bulur kimin 56 da kimini ise hiçbir zaman bulmaz eldeki imkanlarla aşksız evlilik yapar.Ama size tavsiyem gerçkten baktıgınızda gözünüzün ışıldadığı kalbinizin ritmini değiştiren biriyle evlenmeniz inşallah o da hayırlı zamanda çıkar.

Bana hiç evlenmemiş olan komşu teyzemiz 22 yaşlarında filanken 27'yi aşma yoksa ben gibi evlenemez evde kalırsın demişti
Onun saçı onun gözü bunun kulağı diye beğenmemiyormuşun kimseleri öyle derdi.
Ama yinede kasma derim belli olmaz o işler

30 yaşında aşık oldum off ne gezmeler ne tozmalar,eşim motorcu bu arada heyecanın dibine vurduk 31 de aldım eşimi
Sen daha daha iyilerini yaşarsın umarım acele etme daha çok çıtırsınn

30 yaşında aşık oldum off ne gezmeler ne tozmalar,eşim motorcu bu arada heyecanın dibine vurduk 31 de aldım eşimi
Sen daha daha iyilerini yaşarsın umarım acele etme daha çok çıtırsınn
Allah mesut bahtiyar etsin canım valla öyle bir yazmışssın kii o kahveleri pişirdi ben gittim ailesinden istedim onu der gibi olmuş Huzurlu mutlu ömür diliyorumm

Ben
bende gecen seneye kadar hep mantik evliligi yapacagimi dusunuyordum. Aklima yatan biriyle tanistim ve tanidikca asik oldum. Tanistiktan iki ay sonra ondan baska birseyi gormedi gozum. Ailemi bile karsima aldim. Kendimden beklemedigim haraketler. Allah izinverirse 4 ay sonra evleniyoruz. Bu arada yasim 27

Benim yasim 27. Gecen seneye kadar gorustugum kisiler oldu. Genellikle arkadaslar araciligi ile. Ilk kez yuz yuze gorustukten sonra hic icime sinmezdi. Istemezdim. Dogru duzgun sebebimde yoktu. Simdiki nisanyim. Kuzenimin araciligi ile tanistim. Ilk beni aradi. Bir hafta falan telefonda gorustukten sonra bulusmaya karar verdik. Icimden dedim ki gel gor ve bidaha bana bulasma. Ama noldu. 10 dakika gorusecektik saatin gec olmasindan dolayi. Yaklasik iki saat yagmurun altinda titreyerek sohbet ettik. Ve gorus o gorus

hayırlı olsun, Allah bır omur mutlu etsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…