- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
AŞKIN YAŞI OLMAZmerhabalar,
26 yasindayim. yalniz yasiyorum ve calisiyorum. Uzun zamandir hicbir erkege ilgi duymuyorum. birileri hep var konusuyorum is iliski aska gelince hic icimden gelmiyor. Evlenmek de istiyorumasik olmadan mantikli biriyle evlenilir mi yasimdan sebeple mi asik olamiyorum yalnizliga alistim diye mi yada gercekten dogru kisi olmadiklari icin mi? ve son olarak asik olmadan evlenip mutlu olan birileri var mi ?
okuyup yorum yapan herkese tesekkur ederim.
Allah mesut bahtiyar etsin canım valla öyle bir yazmışssın kii o kahveleri pişirdi ben gittim ailesinden istedim onu der gibi olmuş30 yaşında aşık oldum off ne gezmeler ne tozmalar,eşim motorcu bu arada heyecanın dibine vurduk 31 de aldım eşimi
Sen daha daha iyilerini yaşarsın umarım acele etme daha çok çıtırsınn
Çok teşekkür ederimAllah mesut bahtiyar etsin canım valla öyle bir yazmışssın kii o kahveleri pişirdi ben gittim ailesinden istedim onu der gibi olmuşHuzurlu mutlu ömür diliyorumm
merhabalar,
26 yasindayim. yalniz yasiyorum ve calisiyorum. Uzun zamandir hicbir erkege ilgi duymuyorum. birileri hep var konusuyorum is iliski aska gelince hic icimden gelmiyor. Evlenmek de istiyorumasik olmadan mantikli biriyle evlenilir mi yasimdan sebeple mi asik olamiyorum yalnizliga alistim diye mi yada gercekten dogru kisi olmadiklari icin mi? ve son olarak asik olmadan evlenip mutlu olan birileri var mi ?
okuyup yorum yapan herkese tesekkur ederim.
hayırlı olsun, Allah bır omur mutlu etsın:)Benim yasim 27. Gecen seneye kadar gorustugum kisiler oldu. Genellikle arkadaslar araciligi ile. Ilk kez yuz yuze gorustukten sonra hic icime sinmezdi. Istemezdim. Dogru duzgun sebebimde yoktu. Simdiki nisanyim. Kuzenimin araciligi ile tanistim. Ilk beni aradi. Bir hafta falan telefonda gorustukten sonra bulusmaya karar verdik. Icimden dedim ki gel gor ve bidaha bana bulasma. Ama noldu. 10 dakika gorusecektik saatin gec olmasindan dolayi. Yaklasik iki saat yagmurun altinda titreyerek sohbet ettik. Ve gorus o gorus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?