25 yasindan sonra asik olan var mi?

bende 38 yaşındayım karşıma çıksa aşık olacağımda çokmıyor keşke şu an sizin yaşınızda olsam çok geçç kaldım

Aman yahu kaç yaşındasınız da konu açmışsınız.Bulur bulur aşk kapınızı çalar çalmazsa da çalmasın bu hayatta en büyük şey aşık olmak değil bu kadar düşünürseniz gelip bulmaz tabii...

Olunur olunur merak etme, askin yasi yoktur, sadece hazir degilsindir, kendi zorluyorsundur, cakralarin kapalidir ;-)

Esimle 28 yasinda tanistim 30 yasimda evlendim .anneme gore ben evlendiysem herkes evlenir Herkes birileriyle tanistirmak icin seferber olmustu,iclerinden bikac tanesi olcak gibiyken ne oldugunu anlamadan bitiyodu.o zamanlar uzuluyordum bu duruma ama kismet diye bisi varmis ve o seni zamani gelince buluyormus bunu anladim

25 yaş ne ki
İlk evliliğimi 26
2. Yi 34 yasında yaptım
Hem de cok asık olarak

Görücu usulü mu oldu tanisarak mı?

Adaylar da çokmuş maşallah :) millet kimseyi bulamamaktan şikâyetçi sende liste var :) armudun sapı üzümün çöpü derken kalma öyle

Aynen valla attığı mesaj bile batıyor millet dayak yese bile bırakmıyor sırf başımda erkek olsun diye. garip...

25imden sonra aşık olsam, bu büyük bir sorun olurdu, çünkü 25imden önce evlendim.
2. bahar denilen durum bile varken, 25 -35-45 nedir ki?

17 yaşında da olunur 50 yaşındada. Aşkın ne zaman geleceği belli mi olur?
Sıkma canını.Hayırlı biri çıkar inşallah karşına.

Ben 27imde evlendim. Ve bence 25ten sonraki ilişkiler daha aklı başında oluyor. 25ten öncekilerle iyi ki evlenmemişim diye şükrediyorum aklıma geldikçe valla... Kesin ayrılık olurdu, geriye dönüp bakınca nasıl çıkmışım bunlarla diyorum

Aşk olmadan evlilik değil de çekim olmadan evlilik olmaz bence... Aynı yatağa girdiğini düşününce veya ne bileyim seni öptüğünü düşününce istek duyulmuyorsa hatta daha da kötüsü bu düşünce kafadan savuşturuluyorsa ı-ıh olmaz...

illaki gözlerimi kör edecek diye beklemeyin mantıga uyan insanları tanımaya calısın hoslanma varsa ilerde sevmede olacaktr kalbin pır pır atması herzaman mümkün degil hem tekbasına saglıklıda degil olmauz seyleri görmüyor göz ozman.ayrıca 26 hiçde gec bir yas degil

Aşkın yaşı mı olurmuş canım İçinin ısınmadığı biriyle de evlenmeyin bence hiç beklemediğiniz bir anda biri çıkar karşınıza anlarsınız "doğru kişi" olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…