en azindan kk de yalniz degilmisizAaaaaaaa ayni ben merhaba ben nasilsin
Ah kardes bana kesin birisi ah etti tum dunyaki erkekler kardesin olsun dedi galiba kimseye isinamiorum ates atacam aramiza yakinda ay napsak evde kalacazzzen azindan kk de yalniz degilmisiz
hahahah ah eden kendinde bulsunAh kardes bana kesin birisi ah etti tum dunyaki erkekler kardesin olsun dedi galiba kimseye isinamiorum ates atacam aramiza yakinda ay napsak evde kalacazzz
merhabalar,
26 yasindayim. yalniz yasiyorum ve calisiyorum. Uzun zamandir hicbir erkege ilgi duymuyorum. birileri hep var konusuyorum is iliski aska gelince hic icimden gelmiyor. Evlenmek de istiyorumasik olmadan mantikli biriyle evlenilir mi yasimdan sebeple mi asik olamiyorum yalnizliga alistim diye mi yada gercekten dogru kisi olmadiklari icin mi? ve son olarak asik olmadan evlenip mutlu olan birileri var mi ?
okuyup yorum yapan herkese tesekkur ederim.
buda uzucu olmusbeeeen. sadece 1 kişiye oldu ama aşık olduğumu 6 ay sonra fark edince iş işten geçmiş oldu
konusunu bile açmıştım burada. yaram deşildi oofff yaaabuda uzucu olmus
Merhaba kardes Allah yardim etsin... insallah ex enistenin bu gece cukune kangren otursun aminnnnBence birileriyle görüşebildiğin ve işin olduğu için şanslısın. Aynı yaştayız, işim de yok eşim de. 20 yıldır kafamı kitaptan kaldırmadım.Yıllarca aşık olduğum adam bu gece evlendi.
Ve ben 26 yaşında yeniden aşık olup hayatın tadını çıkarmayı bekliyorum. (Çıkaramadı)
mantikli diye biriyle evlenmektense asik olana kadar beklemek daha mi dogru olurOlunur tabiki 26 daha geç değil ki . 30 yaşında evlendim. Doğru kisiyse kalbin ısınır. Ama sadece aşk yetmez iyi ve kötü yönlerini de dikkate almalısın. İyi ve sorumluluk sahibi biriyse zaten sevgin artar.
Merhaba kardes Allah yardim etsin... insallah ex enistenin bu gece cukune kangren otursun aminnnn
Bacim toplu ah edersek olur (sinsi bakisli smiley)ahaha32 yıldır bu anı bekliyor, sanmam. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?