ne mezunusunuz ve ne istiyorsunuz
siz hangi bolumu bitirdinizHangi bölümü bitirdiniz?
Bayıla bayıla okuduğum çok sevdiğim bölümünden mezun olup şu an açıkta kaldım. Kpss de yetmiyor atanmama
Eğer iş imkanı olan bi bölümse bence iş bulmaya yoğunlaş
Malesef gittikçe işsizlik problemi artıyor
siz hangi bolumu bitirdiniz
Öğretmenlik
Mülakat olmasa kesin atanacaktım
İİBF mezunuyum ve psikoloji istiyorum yada pdrne mazunusunuz ve ne istiyorsunuz
Laf sokmak gibi algılamadım tabiki :) fakat KPSS için muhasebe iktisat hukuk çalışmak çok çok daha zor . ve de iş imkânı kısıtlı malesef.kusuruma bakmayin size laf sokmak için değil ama biraz gercekci olmak lazim kpss ye zor diyorsanız üniversite sınavı sizi daha çok zorlamaz mi
kpss de düz dört işlem matematik varken ygs lys de türev integral polinom vs var
yaş olarak bence takilmayin her yaşta üniversite okunur
gerçekten çok iyi takviye almanız lazım özel ders etüt vs. ona da para lazım aileniz destek olacak mı
bir de okuduğunuz ve istediğiniz bölümler hangisi çok fark var mı
Bugünki sınava girmedim çünkü kafamda saha oturtamadım annemlere konuyu açtığımda saçmalama falan diyor.artık evde herkes KPSS kazanıp bir işe girmemi bekliyor dört gözle.Hiç de değil seni rahatlatmak için söylemiyorum gerçekten öyle değil sen karamsarlığa kapılmışsın ama gerek yok.
25 yaş bi kere çok genç çocuklu evlilikli bir hayat için fazlasıyla erken bir yaş bana göre.
Bence sinava gir ama bugun girmedin mi sinava ? Hicbisey için geç değil ben de bugün 23 yaşımda 2. Kez girdim okulu bıraktım ve yeniden girdim bugün sınavda 45 lerinde biri de vardi yazılı kurallarla yaşamıyoruz herkesin kendi hayatı kim nasıl isterse öyle yaşar sen de bunu yap
Bugünki sınava girmedim çünkü kafamda saha oturtamadım annemlere konuyu açtığımda saçmalama falan diyor.artık evde herkes KPSS kazanıp bir işe girmemi bekliyor dört gözle.
Eğer kendime güvenip böyle bir karar alırsam gizli gizli çalışmayı dğşünğyorum
İİBF mezunuyum ve psikoloji istiyorum yada pdr
zorİİBF mezunuyum ve psikoloji istiyorum yada pdr
Arkadaşın evli mi? Benımde arkadaşım üniversite arkadaşım dı tekrar okuyo İngilizce oluyo evlendı de . Eşi de anlayışlı bir iki yılı kaldı işte . Okumak Harika bısey bilmıyorum inşAllah nasip olurda bende ya hukuk ya psıkolojı okumak isityorum İngilizce de olabılır bakalım :) şimdi master bitirmeye çalışıyorum otuz olucam beş ay sonda bir kızım var . Okumak güzel ister iş için ister zevkineArkadaşım 28 yaşında sınava girdi ve şuan mühendislik okuyor.gecen haberlerde gordum açıktan liseyi okuyan kadın adalet okuyor ve dgs ile hukuk a geçiş yapmış.39 yasinda mezun olmuş ve şuan özel avukatlık bürosunda avukatlık yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?