• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaşındayım yaşlandım artik ya

Kafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
Mezar yeri bakmaya başla bence kendine. Geç kalırsan yer kalmıyormuş. E senin de bir ayağın çukurda malum. Mazallah ortada kalırsın.

Ben de aynıyım. Sorun 25 yaş olmak değil de 25 yılını dolu dolu yaşayamadığını fark etmek benim için.
Yoo ailem beni hiç sıkmadı yapmak istediğim herseyi yaptım aklımda hicbisey kalmadı 6 yıllık güzel giden bir ilişkimde var ama genede böyle hissediyorum

E haklısın zaten. Ömür ne ki ? İyice kısaldı artık. Muhtemelen 25 daha nedir falan dememiz için konu açtın ama iş öyle değil. Ne yapmadıysan yapmaya bak…
Offf alakası yok 25 nedir demeniz için açmadım öyle bir derdim yok.Bana aşırı büyük geliyor bu yaş ve psikolojim bozuldu

Kafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
38 yaşındayım güldüm geçtim. Yeni üye olup dikkat çekmeye çalışmışsınız. Gezin dolaşın dışarıda hayat var. Ben öyle yapıyorum yani. 67 yaşında kanser hastası kayınvalidem de geziyor turuncu pembe sarı giyip. Ağzından bi kere sizin cümlenizi duymadım. Hele derdim var sayfasına yazmaya başka şey bulamamanıza da sevindim. Allah başka dert vermesin

Back
X