- 21 Kasım 2017
- 29.722
- 129.916
- 598
- Konu Sahibi xBeyazkugux
Adam seni oyalıyor belli ki. Daha çıtırını bulunca sana bay bay diyecek.30 yaş sendromu yaşıyorum o zaman
6 yıllık ilişkim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam seni oyalıyor belli ki. Daha çıtırını bulunca sana bay bay diyecek.30 yaş sendromu yaşıyorum o zaman
6 yıllık ilişkim var
Bugün de ölmedik,yaşıyoruz şüküralla
Gelin üstüme gelinAdam seni oyalıyor belli ki. Daha çıtırını bulunca sana bay bay diyecek.
Ay ben de 24 yaşındayım psikolojimi bozdunKafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
O yasa gelmeden yemissiniz zaten43 olsam kafayı yerim herhaldeya nasil üzülmeden durabiliyorsunuz
Beyni sağlıklı çalıştığı için durabiliyor.43 olsam kafayı yerim herhaldeya nasil üzülmeden durabiliyorsunuz
Ona bozuluyor zatenE zaten büyük neden bozuluyor ki psikolojin?![]()
Bilinçli insanlar olduğumuz için olabilir bence43 olsam kafayı yerim herhaldeya nasil üzülmeden durabiliyorsunuz
Ona bozuluyor zaten
Duygularıma tercüman oldunBen de 27 yaşındayım, çocukken bu yaştakiler bana çok büyük gibi gelirdi.. Ama şimdi bakıyorum da yoo o kadar büyük değilim skdjfdf
Sanırım hayata bakış açısıyla alakalı. Ne zaman bugünden daha çabuk yorulurum, o zaman "heh yaşlanıyorum" diyebilirim.
Çok hoşşunuz ya çok güldümAaa siz daha ölmediniz mi? Ben 30 civarı ölüp baştan başladım oyuna![]()
Dur daha ancak ergenlikten çıktın. Ben 39um hala genç kız gibi hissediyorum. Ruhun genç kalsın yaşın hiç önemi yok. Hayatı sev zamanı saymaktan vazgeç.Kafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
Ama kabul et 30 a 5 6 yılımız kaldı hiç mi moralin bozulmuyorAy ben de 24 yaşındayım psikolojimi bozdun![]()
Kız madem öyle niye yaşlandım triplerine giriyosunDuygularıma tercüman oldunhayatımda ki insanla 6 yıldır beraberim üniversiteden tanıştık ben o zaman 19 dum 0 27 yaşındaydı oooo ne kadar büyük olgun erkek derdim
şimdi ben 25 im o ise 33 yaşında
şuan diyorum ki 25 de aslında küçükmüş kendimi hala küçük hissediyorum ama 30 a yaklaştıkça tam olarak yukarda yazdığım duyguları hissediyorum çok garip gerçekten belkide 30 uma geldiğimde bu sefer 30 da gençmiş diyecem gorecez zamanla
![]()
Benim moralim bozuk diyorum anca dalga geçiyorsunuz ciddi cevap vermiyorsunuzBu durumu kabullenerek aşabilirsiniz. Evet 25 yaşındasın ve yaşlısın, sevgilin de 33’müş zaten gitmiş bi de dede bulmuşsun… Günlerinizi doldurmaya bakın zaten çok bir şey kalmamış..
25 yaş sendromuna girmişsiniz sizi kutlarım. Her 5 yılda bir yenilecek bu atak kaçışıniz yok ne yazık ki.Kafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
O yaşa gelince o zaman tımarhaneye kapatılırımO yasa gelmeden yemissiniz zaten![]()
Çok kötü bir his be25 yaş sendromuna girmişsiniz sizi kutlarım. Her 5 yılda bir yenilecek bu atak kaçışıniz yok ne yazık ki.
E belki ben de ciddiyim sen gibi ama dalga geçtiğimi anladığına göre 25 yaşı yaşlı bulman gerçek olamayacak bir durum ve sen de bunun farkındasın…Benim moralim bozuk diyorum anca dalga geçiyorsunuz ciddi cevap vermiyorsunuz