• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaşındayım yaşlandım artik ya

Ben de 27 yaşındayım, çocukken bu yaştakiler bana çok büyük gibi gelirdi.. Ama şimdi bakıyorum da yoo o kadar büyük değilim skdjfdf
Sanırım hayata bakış açısıyla alakalı. Ne zaman bugünden daha çabuk yorulurum, o zaman "heh yaşlanıyorum" diyebilirim.

Ben de 27 yaşındayım, çocukken bu yaştakiler bana çok büyük gibi gelirdi.. Ama şimdi bakıyorum da yoo o kadar büyük değilim skdjfdf
Sanırım hayata bakış açısıyla alakalı. Ne zaman bugünden daha çabuk yorulurum, o zaman "heh yaşlanıyorum" diyebilirim.
Duygularıma tercüman oldun🤣 hayatımda ki insanla 6 yıldır beraberim üniversiteden tanıştık ben o zaman 19 dum 0 27 yaşındaydı oooo ne kadar büyük olgun erkek derdim 🤣🤣 şimdi ben 25 im o ise 33 yaşında🤣 şuan diyorum ki 25 de aslında küçükmüş kendimi hala küçük hissediyorum ama 30 a yaklaştıkça tam olarak yukarda yazdığım duyguları hissediyorum çok garip gerçekten belkide 30 uma geldiğimde bu sefer 30 da gençmiş diyecem gorecez zamanla 🤣

Kafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
Dur daha ancak ergenlikten çıktın. Ben 39um hala genç kız gibi hissediyorum. Ruhun genç kalsın yaşın hiç önemi yok. Hayatı sev zamanı saymaktan vazgeç.

Duygularıma tercüman oldun🤣 hayatımda ki insanla 6 yıldır beraberim üniversiteden tanıştık ben o zaman 19 dum 0 27 yaşındaydı oooo ne kadar büyük olgun erkek derdim 🤣🤣 şimdi ben 25 im o ise 33 yaşında🤣 şuan diyorum ki 25 de aslında küçükmüş kendimi hala küçük hissediyorum ama 30 a yaklaştıkça tam olarak yukarda yazdığım duyguları hissediyorum çok garip gerçekten belkide 30 uma geldiğimde bu sefer 30 da gençmiş diyecem gorecez zamanla 🤣
Kız madem öyle niye yaşlandım triplerine giriyosun :D :D
İnan 30a geldiğinde de çok değişen bir şey olmayacak. Sadece biraz daha hayat tecrüben artacağı için bugünden daha olgun hissedeceksin. Kimlik yaşına hiç takılma. Kendine dert aramaktan başka bir şey değil bu :)

Bu durumu kabullenerek aşabilirsiniz. Evet 25 yaşındasın ve yaşlısın, sevgilin de 33’müş zaten gitmiş bi de dede bulmuşsun… Günlerinizi doldurmaya bakın zaten çok bir şey kalmamış..
Benim moralim bozuk diyorum anca dalga geçiyorsunuz ciddi cevap vermiyorsunuz

Back
X