26-27 günde regl olup geç yumurtlama mümkünmüdür??

KIZLARIMCANLARIM

Nirvana
Pro Üye
27 Şubat 2008
9.941
12.715
823
arkadaşlar ben normalde 26 bazıda 27 günde regl oluyorum. böyle olupta geç yumurtladığını öğrenen yada bilen varmı??sanki yumurtlamam var gibi hissediyorum şuan.. ama reglimin 19 .günü bugün??acaba olabilirmi.. heray illaki aynı zamanlarda yumurtlama olur diye bişey varmıdır??lütfen bilgisi olanlar paylaşsın .. teşkler..

canım olabilirtabii.. hatta reglinin 3. günü olan bile var.
sen ısına bak akıntına bak. emin olamıyorsan doktor kontrolünde yumurta takibi yaptır derim.

canım olabilirtabii.. hatta reglinin 3. günü olan bile var.
sen ısına bak akıntına bak. emin olamıyorsan doktor kontrolünde yumurta takibi yaptır derim.

canım ya ben ısı takibi yapıyordum ama stres yaptım.. bıraktım bu ay..16 .günüme kadar ölçtüm. 14.gün yğkseldi.. 15 gün düştü.. öyle kaldı.. sinir oldum.. stres yaptım.. bilmiyorum.. şimdide sanki akıntım var gibi.. bilmiyorum banamı öyle geliyor anlamadım. zaten bu ay dr a gidip yumurta takibi yaptırmyı düşünüyorum bende..saol canım..ama acaba dedim.. bilmiyorum genede.. stresden yumrutam geç olgunlaşmış olabişirmi dedim..stres yumurtlamayıda etkiler değilmi??

canım hamile kalmadan önce bende 28 günde 1 oluyordumm. fakat bende 4 gün geç döllenme vardı..yani olabiliyorr..

merhaba ben yeni üye oldum herkese kucak dolusu sevgiler bende hamile kalmak için uğraşıyorum daha önce 1 kürtajım var 2 başarısız aşılamam var adetlerim aşılamaya kadar 28 günde saat gibiydi gerçektende 28günde adet görüp 20.günde yumurtlama olabilirmi bilgi verirsen memnun olurum

yaaa galiba bende erken yumurtluyorum 10. günde yumurtladığımı hissettim olabilirmi böyle bişey

oluyor canım.. ben aralık ayında gebe kaldım (dış gebelik oldu ama) o ay resmen hissettim.. adetimin 10.günü yumurtladım.. ilişkiden 1 gün sonra göğüs uçlarım çok fecei acımaya başlamıştı. olabiliyor canım..

canım ya ben ısı takibi yapıyordum ama stres yaptım.. bıraktım bu ay..16 .günüme kadar ölçtüm. 14.gün yğkseldi.. 15 gün düştü.. öyle kaldı.. sinir oldum.. stres yaptım.. bilmiyorum.. şimdide sanki akıntım var gibi.. bilmiyorum banamı öyle geliyor anlamadım. zaten bu ay dr a gidip yumurta takibi yaptırmyı düşünüyorum bende..saol canım..ama acaba dedim.. bilmiyorum genede.. stresden yumrutam geç olgunlaşmış olabişirmi dedim..stres yumurtlamayıda etkiler değilmi??

canım etkiler tabii. o stres varya neler yapıyo neler. hormonları bozuyor işte. olabilir tabii ki. sen çalışsaydın şüphelenince canım. hiç belli olmaz.

canım etkiler tabii. o stres varya neler yapıyo neler. hormonları bozuyor işte. olabilir tabii ki. sen çalışsaydın şüphelenince canım. hiç belli olmaz.

DOĞRU DİYORSUN CANIM.. BEN BU AY İLK DEFA BU AKDAR STRES YAPTIM.. TAHMİNİMCE SOLDAN YUMURTLUCAM DEDİM. AMA SANIRIM GENE SAĞDAN OLDU:(DÜN GECE HER İHTİMALE KARŞI ÇALIŞTIK.. AMA SANMIYORUM SANIRSAM BENİM YUMURTLAMA BİTTİ..ASLINDA O GÜNLERİDE DEĞEERLENDİRDİK.. AMA SAĞDAN YUMURTLADIM SANIRM.. OLMA ŞANSI YOK:(UMUTLAR ÖTEKİ AYDA[/COLOR]...SABAH ISIMI ÖLÇTÜM.. BAYA YÜKSEKTİ.. 36.7 OLMUŞ.. YANIYOM ZATİ.. YUMURLAMA OÖMUŞ EN AIZNDAN ONA EMİNİM.. NE YAPALIM ODA GÜZELL..

merhaba ben yeni üye oldum herkese kucak dolusu sevgiler bende hamile kalmak için uğraşıyorum daha önce 1 kürtajım var 2 başarısız aşılamam var adetlerim aşılamaya kadar 28 günde saat gibiydi gerçektende 28günde adet görüp 20.günde yumurtlama olabilirmi bilgi verirsen memnun olurum

Merhaba, bende normalde 30 günde bir regl oluyordum. Şimdi hamileyim ve bebek son adet tarihine göre nerdeyse 2 hafta küçük görünüyor. Yani geç yumurtlama olmuş. Bizde eşimle malum günlerde farklı şehirlerde olduğumuz için pek umursamamıştık, bu ayda böyle geçsin bakalım diye dalga bile geçmiştik. Meğer geç yurmutlama olmuş ve bize büyük bir süpriz hazırlanmış.

Selam Armağanım,
Forumda gezinirken senin sorduğum bir soruyu gördüm. Taa 2008 yılında.
Bende senin sorduğun soruda olduğu gibi 27 günde bir regl oluyorum. Son kez 1 Aralıkta regl olmuştum. Bu ay evde yapılan ovulasyon testlerinden aldım, her ay düzenli regl olduğumdan kesin 14. gün yumurtluyorum diye düşünürken testi yaptım yaptım 19. gün oldu test pozitif çıktı yani bu durumda 20 Aralıkta yani bugün falan yumurtluyorum. Sende de aynı durum mu vardı. Nasıl hamile kaldım. Bu hamile kalmak için sorun mudur? Sanırım bebeğin olmuş hayırlı olsun Allah bebişimle birlikte güzel günler yaşamayı nasip etsin.
Cevabın için saol

merhaba arkadaşlar
birşeyler sormak istiyorum.umarım bu mesajımı görebilirsiniz.ben 7 mayısta yüzeysel bri ilişki yaşadım erkek arkadaşımla.13 mayısta da yani 28. günümdede normal şekilde adet gördüm.yine de emin olmak için 2 haziranda kan tahlili yaptırmak için doktora gittim.doktor sonuç negatif çıksada sevnme daha erken dedi.ultrasona sokmam lazım seni bir daha gel bunun için dedi ama ben sonucumu almaya bile gidemediğim için doktoroda gireiedim.telefonla negafit olduğunu öğredim.netten bir kaç doktorla bağlantıya geçtim ve geç döllenme olsada ilişkinin üzerinden 26 gün geçiği için belli olurdu dedi hepsi.benim merak ettiğim ilişkiden sonra hem regl olduğum için spermler beklemeye devam edermi hemde neredeyse bir aylık bir süre geçmiş oluyor ilişkinin üstünden.bu kadar zaman döllenmek için bekler mi doktoruma göre 26 gün erkenmiş de çok daha sonra gitmeliymişim bu kadar zaman beklermi döllenmek için? ben spermlerin ömrü vücuta sadece bir kaç gün diye biliyorum.lütfen bana yardımcı olur musun?çok korkuyorum hamile olmaktan.en iyi sonuç kan testidir ama ben aldığım sonuca sevinemedim bile bu doktorun yüzünden.tekrar gitme şansımda yok korkudan ölüyorum.4 gün sora tekrar regl olmam lazım.

Ben 26 günde bir adet görüyorum ve 3 gün sürüyor ..adet takviminde yumurtlama 12.gün görünüyor fakat ben 8.günde o sümüksü sıvıyı camaşrimda görüp yumurtladğmi farkettim..aksi gibi de 5.ve6. Günler korunmasız ilişkiye girdim sizce hamile kalma riskim nedir ?

Back
X