- 27 Mart 2018
- 143
- 139
- 18
- Konu Sahibi Wifewifewifewife
-
Evet anakucağı araştırıyorum bende modeli tam neydi acaba sizin? Altını her açmamda kakasını yapmış oluyı ama bilmiyorum ya şu 40 bi çıksaydı hayırlısıylaBizim de tam olarak kolik degildi belki cunku doktor da anlam verememisti sabaha dogru 5 sularinda uyanir aglar idi. Sonunda kaka yapar rahatlardi 20 gun sürdü saydim valla bakin. Bizi ne rahatlattı biliyor musunuz titreşimli ana kucağı fisher price 'ın falan var kesin deneyin ona koyar yarim saat beklerdik sakinleşir idi koyunca sonra mutlu son. Satan kişi kolik için iyi geliyor diye vermişti bizimki de koligimsiydi iste iyi geldi.
Ben de geçen sene kızımın kolik sancılarından çok çektim malesef bir çok bebekte oluyor. Kesin bir çözümünü bulamadım ama internette uygulamalı gösterilen gaz masajları var bebeğime yaptığımda biraz rahatlıyordu. Bir de ayaklarının altına ve karnına hafif ısıtılmış kiraz çekirdeği yastığı koymak ve emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkarana kadar sırtını aşağıdan yukarıya doğru sıvazlamak iyi geliyordu. Büyüdükçe rahatlar inşallah bizimki 3-4 ay kadar sürmüştü.26 günlük bebeğim var akşam olduğu zaman ağlamaya başlıyor , gündüzleri de oluyor ama akşam daha şiddetli nasıl geçicek bu gaz sancısı, denemediğim şey kalmadı , kimyon, çörekotu,rezene,biogai gaz damlası ama yokSizler nasıl atlattınız?
Aminnn inşallah, kolik bebek şarkısını var onu dinletiyorum sakinleşiyor bazen , dediğiniz gibi deneye yanıla geçicekMalesef kesin bir çözümü yok gaz olayının, hele kolik tanımına giriyorsa malesef 3-4 ay sürebilir.. ama merak etmeyin bir gün aniden bıçak gibi kesilecek hepsi :)
siz deneme yanılma yoluyla bebeğinize en iyi gelen şeyi bulmalısınız...
Masaj olabilir, ılık bir duş olabilir, anakucağına takıp dolaştırmak olabilir, araba gezisintisi olabilir, beyaz gürültü sesleri var onlar olabilir...
Gaz damlası, kimyon, rezene, bunlar malesef çok işe yaramıyor , ama yine de deneyin tabi ki
Ve en önemlisi de sabır ve sevgi .. biliyorum çok daralıyorsunuz bunalıyorsunuz emin olun her anne başlarda yaşıyor bunu. Güzel günler yakında merak etmeyin
Sağlıkla büyütün inşallah
Evet anakucağı araştırıyorum bende modeli tam neydi acaba sizin? Altını her açmamda kakasını yapmış oluyı ama bilmiyorum ya şu 40 bi çıksaydı
bright starts comfort harmony idi bizimki ama cabuk kırıldı demiri ve salıncaklı almadigima da pişman ölmüştüm çocuğu oyalamak için daha iyi olurdu diye düşündüm sonradan ablaminkini
Almıştık bizimki kirilinca fisher price 'ın titreşimli en basit modeliydi o daha iyi çıktı
Evet anakucağı araştırıyorum bende modeli tam neydi acaba sizin? Altını her açmamda kakasını yapmış oluyı ama bilmiyorum ya şu 40 bi çıksaydı hayırlısıyla
Yavrucum 40'ına odaklanıp o zaman kesilecek diye şartlamayın kendinizi çok çünkü bebeğiniz kolikse bu ağlamalar daha uzun sürebilir.Evet anakucağı araştırıyorum bende modeli tam neydi acaba sizin? Altını her açmamda kakasını yapmış oluyı ama bilmiyorum ya şu 40 bi çıksaydı hayırlısıyla
Nurse harse colex26 günlük bebeğim var akşam olduğu zaman ağlamaya başlıyor , gündüzleri de oluyor ama akşam daha şiddetli nasıl geçicek bu gaz sancısı, denemediğim şey kalmadı , kimyon, çörekotu,rezene,biogai gaz damlası ama yokSizler nasıl atlattınız?
Rezene nin dört yaşına kadar verilmemesi. Bebeklerde nöbete neden olacağını söyledi çocuk doktorları bir kaç ay önceki tıp kongresi sonucunda. Sürekli ağlayan çocuk zor olsa gerek . Allah yardımcınız olsun26 günlük bebeğim var akşam olduğu zaman ağlamaya başlıyor , gündüzleri de oluyor ama akşam daha şiddetli nasıl geçicek bu gaz sancısı, denemediğim şey kalmadı , kimyon, çörekotu,rezene,biogai gaz damlası ama yokSizler nasıl atlattınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?