Premature Bebekler 26 haftalik dogan bebeklerde ne tur problem yasadiniz atlatabiyolar mi hayata sorunsuz tutnabiliyoı.

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Rabbim yardımcın olsun canım. Bnde rahim ağzı yetmezliği vardı ve daha önce iki bebek kaybettim doktorum Fethi Hanay medikal park da. Doktorumdan çok memnundum rahim ağzı yetmezliği yüzünden rahim ağzına spiral pessi die bi plastik cihaz taktı hem yetmezlik yüzünden hem ikiz olması erken doğumu tetikledi 26 haftalık doğum yaptım bebeklerim o hastahanede kaldı kızım iyi olarak çıktı fakat oğlum enfeksiyon kaptı ve kaybettim öncelikle şunu belirteyim yeni doğan doktoru ve çocuk doktoru farklıymış bn oğlumu kaybettikten sonra öğrendim bebeklerimin kaldığı hastanede yeni doğan doktoru yoktu devlet ve üniversite hastanesinde varmış bn kızımı çıkarınca oğlumu da üniversite hastanesine götürecektim ancak kızım çıkmadan iki gün önce oğlum vefat etti ne diim bilmiyorum karar sizin belki kaderdi kızım da o hastahanedeydi aynı şekilde bakılıyordu Rabbim in hikmetinden sual olunmaz yapabileceğim bir şey olursa tlf numaramı verebilirim elimden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırım inan bu hikayeleri okumak başka yaşamak başka 68 gün öldüm dirildim şimdi bunları okudukça kime ne yapabilirim diyorum dualarım seninle ezanlar yüzü suyu hürmetine Rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cnm oğluna cok cok uzuldum ..Rabbim kızına omur versin ınş ,o süreçler ne kadar üzücü ve yorucu olmuştur tahmın edebiliyorum :(inş bır daha yaşamaz sın

Sağolasın cnm Allah razı olsun ..bnmde Dr um fethi beydi ama ben devlet hastanesine gitmeyi düşündüm ,erken doğum için orası daha uygun sanki ..sen de oyle demişsin ama fırsatım yoksa eğitim araştırmayamı gitsem karar veremiyorum :KK43:napmalıyım bilmiyorum medikal iyi hoş ama Elazığ'a göre pahalı ..ve güvenemiyorum oraya ,ayrıca kuvezlerı nasıldır ,maddi olarak çokmu aşar bizi bilemiyorum ..bebeğim yeterki yaşasın maddiyatta çokmuhim değil amaz güvenemiyorum ,devlettede ilgilenirlermi bılmıyorum
Cnm bnm de rahım ağzımı ölçtü Dr ,3,5cm şimdilik sıkıntı yok dedi ..bebek aşada olunca başı çok baskı yapıyor ve çok korkuyorum ..ne yapmalıyım bilmiyorum ,tam yatak istirahatındeyım
Bnce de yat bnde sürekli
Cnm oğluna cok cok uzuldum ..Rabbim kızına omur versin ınş ,o süreçler ne kadar üzücü ve yorucu olmuştur tahmın edebiliyorum :KK43:inş bır daha yaşamaz sın
Çok teşekkür ederim evet çok kötüydü tlfum çalsa açmaya korkardım kötü bi süreçten geçtik yaradanım kimseye yaşatmasın kızım 70 gün oğlum 68 gün kaldı kuvözde biz kuvöz parası ödemedik devlet karşılıyor sadece doğum parası ikiz gebeliğe indirim yapılıyormuş 960tı sanırım o kadar ödedik bn günlük gidiyordum bakımları ilgilenmeleri temizliği herseyi çok güzeldi bn şuna inanıyorum Rabbim ömür vermişse ne olursa olsun kötü de bakılsa yaşar ömrü de yoksa pamuğun içinde de baksan kaybedersin Rabbim kaybedenlerden etmesin devlette tanıdık çocuk doktoru vardı buraya getirin burada çok güzel bakılıyor demişti ama biz götürmedik bütçen neye elverişliyse onu yap bak bn Elazığ şartlarında en iyi denilen hastaneye götürdüm sonuç oğlum yok demek istediğim en iyi yer olsa bile ömrü yoksa kim ne yaparsa yapsın içini ferah tut Rabbim yar ve yardımcın olsun

Kizlar suan 26+3 gunluk hamileym ve bel kismimda karnimn sol tarafnda ve kasiklarmda sanci var sizdede aynisi mi oldu yazar misinz lutfenn :( rabbm hepinizin yardmcisi olsun

Selamun aleykum.. mevla teala benide bu imtihandan gecirmekte.. Ondan bize hediye gelen minik Zümram icin sizlerden taaa fransalardan dua bekliyorum. Suan 10 uncu gunumuz ve 25 haftalikken dogumum gerceklesti.. hersey cok ani ve hizli gelisti hem şok hemde korku icindeyim.. nasil tutunacagimi bilmiyorum.. yardimlariniz ve dualariniz icin simdiden Allah razi olsun.

Rica ederim ne demek oğlum kızım gibi hep aklımda hiç unutamam ki Rabbim şifa verir de o hastalıktan kurtarır inşallah bn oğlumu kaybettim sizin yavrunuz iyi olur umarım dua edeceğim
Merhaba ben uzun bir süredir girmiyodum bu başlığı ben actmistim.malesef bebegimiz tıpkı sizin anlattiginiz gibi
Rica ederim ne demek oğlum kızım gibi hep aklımda hiç unutamam ki Rabbim şifa verir de o hastalıktan kurtarır inşallah bn oğlumu kaybettim sizin yavrunuz iyi olur umarım dua edeceğim
Merhaba bu başlığı ben actmistim.malesef bu mesajı yazdıktan iki gün sonra bebgimizi kaybettik.tıpkı sizin anlattiginiz gibi organları iflas etti . Kalbi durdu kaybettik bebgimizi .30 martta. Teşekkürler yardimlariniz icin Allah kimseye yaşatmasın ii geceler

Selamun aleykum.. mevla teala benide bu imtihandan gecirmekte.. Ondan bize hediye gelen minik Zümram icin sizlerden taaa fransalardan dua bekliyorum. Suan 10 uncu gunumuz ve 25 haftalikken dogumum gerceklesti.. hersey cok ani ve hizli gelisti hem şok hemde korku icindeyim.. nasil tutunacagimi bilmiyorum.. yardimlariniz ve dualariniz icin simdiden Allah razi olsun.

Mrb. Kaç kg doğdu bebeginiz nasıl simdi

Bebegim 760 gram dogdu suan 1 kg 250 gram.. durumu hamd olsun iyiye gidiyo.. kafasinda rezervuar var oradan her gun 10 ml sivi aliniyo.. sant takilacagi henuz belli degil.. burnundan entubasyon ardindan extubasyondan sonra suan ince bi oxigene hortumu bulunuyo kendi gayet iyi nefes alabiliyomus.. sutu hala agzindan midesine giden bisiyle veriolar.. vede nek ameliyati sonucu bagirsagin bi bolumu disarda onuda 1.5 2 kgya geldiginde kapatacaklar.. durumu bunlardan ibaret.. duzenli kilo aliyo guluyo sese tepkileri gayet guzel...

Bebegim 760 gram dogdu suan 1 kg 250 gram.. durumu hamd olsun iyiye gidiyo.. kafasinda rezervuar var oradan her gun 10 ml sivi aliniyo.. sant takilacagi henuz belli degil.. burnundan entubasyon ardindan extubasyondan sonra suan ince bi oxigene hortumu bulunuyo kendi gayet iyi nefes alabiliyomus.. sutu hala agzindan midesine giden bisiyle veriolar.. vede nek ameliyati sonucu bagirsagin bi bolumu disarda onuda 1.5 2 kgya geldiginde kapatacaklar.. durumu bunlardan ibaret.. duzenli kilo aliyo guluyo sese tepkileri gayet guzel...

Allah cumlemizin yardımcısı olsun meleklerimize güç bize sabır versin.

Benim bebeğim de 480 gram doğdu şuan 1020 kg. Bizim de bağırsak dışarıda ve o yaşını doldurduktan sonra 10kg da olunca ozmn yerine alınacağı söylendi bize. Benim bebeğim 70gunu geçti hala entube. Bunu atlatamiyor meleğim inşallah Rabbim bu gecenin yüzü suyu hurmetine bizlere armağan ettiği emanet verdiği melekleri yine bize sağlıkla hayırla bağışlar.

Rabbim o kadar kudret sahibi ki bizim aklimiz almaz onun gucune... ummadigimiz anda mucizeler olusuverir... Ona tamamiyla guvenip duayi eksik birakmamaliyiz... Insaallah kardesim iyilesecek yavrularimiz.. ne kadar oldu doģum yapali ?

Bağırsaklarındaki problemden dolayı enfeksiyon oluşmustur bizim öyle oldu dokturumuz söylemişti bundan dolayı zaten onlar antibiyotik tedavisi uyguluyorlar inşallah iyi olucaklar

Hala kuvozde kizim. Insaallah benim yavrumun bagirsagindada delinme oldu o yuzden nec yaptilar..

Şimdi nasıl bebeğin durumu bizim bebegimizde ya bu hafta ya da önümüzdeki hafta ameliyat olucak enfeksiyonu yüksek doktor riskli görüyor düşürmeye çalışıyorlar ama düşmedi daha

Back
X