- 21 Nisan 2013
- 3.667
- 1.613
- 248
- Konu Sahibi saadetteacher
Cnm oğluna cok cok uzuldum ..Rabbim kızına omur versin ınş ,o süreçler ne kadar üzücü ve yorucu olmuştur tahmın edebiliyorumRabbim yardımcın olsun canım. Bnde rahim ağzı yetmezliği vardı ve daha önce iki bebek kaybettim doktorum Fethi Hanay medikal park da. Doktorumdan çok memnundum rahim ağzı yetmezliği yüzünden rahim ağzına spiral pessi die bi plastik cihaz taktı hem yetmezlik yüzünden hem ikiz olması erken doğumu tetikledi 26 haftalık doğum yaptım bebeklerim o hastahanede kaldı kızım iyi olarak çıktı fakat oğlum enfeksiyon kaptı ve kaybettim öncelikle şunu belirteyim yeni doğan doktoru ve çocuk doktoru farklıymış bn oğlumu kaybettikten sonra öğrendim bebeklerimin kaldığı hastanede yeni doğan doktoru yoktu devlet ve üniversite hastanesinde varmış bn kızımı çıkarınca oğlumu da üniversite hastanesine götürecektim ancak kızım çıkmadan iki gün önce oğlum vefat etti ne diim bilmiyorum karar sizin belki kaderdi kızım da o hastahanedeydi aynı şekilde bakılıyordu Rabbim in hikmetinden sual olunmaz yapabileceğim bir şey olursa tlf numaramı verebilirim elimden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırım inan bu hikayeleri okumak başka yaşamak başka 68 gün öldüm dirildim şimdi bunları okudukça kime ne yapabilirim diyorum dualarım seninle ezanlar yüzü suyu hürmetine Rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah