- 3 Ekim 2015
- 31
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi saadetteacher
Üzüntüden ve bebek emmedigi için kesiliyor rabbim izniyle ameliyati sagsalim atlatsaydik bizde rabbimden sağlıklı olarak diliyorum. Enfeksiyon ne durumda geciyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle ... sabirli ol kardesim bi arada verdigim dualardan birinde harf hatasi olmus hakkini helal et. Orasi Ve iza feridtu degil Ve iza meridtu fehuve yeşfiynn..Canım dün sabah olcakti hastaneye gittik bu seferde solunumunda sıkıntı olmuş o şekilde ameliyata alamayız dediler solunumu düzelsin ondan sonra yapicaz dediler bunda bi hayır vardır bakalım rabbim herşeyin en iyisi bilen
öncelikle rabbim şifalar versin benim ilk bebeğim 31 haftalıktı ama anne karnında bir ay gerileme olduğu için 26 haftalık görünüyordu ve tam 1000 gr doğdu bizde o dönemde çok sıkıntılı günler yasadık 45 gün hastanede kaldı ve tam 1500 gr olduğunda ve emme refleksini kazandığında taburcu ettiler ve şuan 7 yadında 1.sınıfa başladı hiç bir sorunumuz olmadı hatta şükürler olsun yaşıtlarından daha da uzun ilk zamanlar yanına odasına kimseyi almadık çünkü çok küçüktü bana göre bakımı rahattı tek sorun anne sütünü almadı hastanede yattığı süre içinde mama yediği için biberona alışmıştı onun haricinde herşey yolunda gitti. Acil şifalarMeraba arkadaşlar. Ablam 26 + 3 doğum yapti bbebek 1000 gr uumut verin solunum ve beslenme problemi var bi arA solunum durdu problem. CikAR mi hayata sorunsuz dewam eder mi lütfen yardim