Premature Bebekler 26 haftalik dogan bebeklerde ne tur problem yasadiniz atlatabiyolar mi hayata sorunsuz tutnabiliyoı.

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Üzüntüden ve bebek emmedigi için kesiliyor rabbim izniyle ameliyati sagsalim atlatsaydik bizde rabbimden sağlıklı olarak diliyorum. Enfeksiyon ne durumda geciyor mu

Makina gercekten bebek gibi olmuyor.. enfeksiyonu atlatti cok sukur. Ilk bebeginiz mi ? Erkek kiz ? Ismi ne ?

Evet bende makinayla sagiyorum emzirme gibi olmuyor ilk bebeğim erkek mehmet asaf sizin ilk bebegimizi mi ismi ne? Fransada mi yaşıyorsunuz

Bugun dogum sonrasi kontrole gittim hic bi neden bulamadilar erken dogumum icin.. mevlam ol.dedi ve oluverdi

Rabbim sağlıkli şekilde sizlere bağışlasin.doğru rabbim ol deyince oluyor yarın ameliyatta bakalım ne olucak yaşa derse yasiycak ümidimiz sağlıklı şekilde bize bağışlasın.

Umidini yitirme kardesim. Rabbimizin 100 tane merhameti vardir tek birtanesini yeryuzune nasib etmistir oda annenin evladina olan merhameti.. diger 99 unuyla dusun O ne buyuk vekil ne buyuk yardimci.

Insirah suresini bol bol okuyorum. Fetih suresini. Insan suresini.. esmaul husna dan ya safi ya hayyu ya kayyum. Ve iza feridtu ve huve yesfinn duasini.. felak nas..

Sağol canım lütfen bebeğim için dua edermisin yarın ameliyattan sağlıklı bisekilde çıksın rabbim hayırli bisekilde nasip etsin

Canım dün sabah olcakti hastaneye gittik bu seferde solunumunda sıkıntı olmuş o şekilde ameliyata alamayız dediler solunumu düzelsin ondan sonra yapicaz dediler bunda bi hayır vardır bakalım rabbim herşeyin en iyisi bilen

Canım dün sabah olcakti hastaneye gittik bu seferde solunumunda sıkıntı olmuş o şekilde ameliyata alamayız dediler solunumu düzelsin ondan sonra yapicaz dediler bunda bi hayır vardır bakalım rabbim herşeyin en iyisi bilen
Kesinlikle ... sabirli ol kardesim bi arada verdigim dualardan birinde harf hatasi olmus hakkini helal et. Orasi Ve iza feridtu degil Ve iza meridtu fehuve yeşfiynn..

Meraba arkadaşlar. Ablam 26 + 3 doğum yapti bbebek 1000 gr uumut verin solunum ve beslenme problemi var bi arA solunum durdu problem. CikAR mi hayata sorunsuz dewam eder mi lütfen yardim
öncelikle rabbim şifalar versin benim ilk bebeğim 31 haftalıktı ama anne karnında bir ay gerileme olduğu için 26 haftalık görünüyordu ve tam 1000 gr doğdu bizde o dönemde çok sıkıntılı günler yasadık 45 gün hastanede kaldı ve tam 1500 gr olduğunda ve emme refleksini kazandığında taburcu ettiler ve şuan 7 yadında 1.sınıfa başladı hiç bir sorunumuz olmadı hatta şükürler olsun yaşıtlarından daha da uzun ilk zamanlar yanına odasına kimseyi almadık çünkü çok küçüktü bana göre bakımı rahattı tek sorun anne sütünü almadı hastanede yattığı süre içinde mama yediği için biberona alışmıştı onun haricinde herşey yolunda gitti. Acil şifalar

12.12.2015 de 26+2 günlük ikiz bebeklerimi acil suyum geldiği için sezeryanla doğurdum. Oğlum 915 gram kızım 965 gram doğdular. İkiside yoğun bakımda kuvözdeler. İkisi de kalpleri durmuş olarak doğmuş ve 25 dakika sonra kalbini çalıştırabilmişler. Hiçbir organları çalışmıyor. İdrarını yapamadığı için oğlumu diyalize koydular. İkisi de beyin kanaması geçiriyor. İkisinin de durumları kritik. Sizlerden dua bekliyorum. Allah bütün evlatları anne ve babalarına bağışlasın. Çok zor. Her an haber gelecek diye yüreğim ağzımda. İçim sızlıyor.

23:55 de oğlumu kaybettim.Allah'ım yaradanım yanına aldı kuzumu. İnşallah kızım hayata tutunur. Allah rızası için kızım için dua edin. Allah'ım onu bağışlasın.

Bende oğlumu kaybettim 25 haftalık doğdu 2 ay kuvezde yaşadi minigim melek oldu uçtu rabbim onu yanına aldi rabbim takdiri ama onu çok çok çok özluyorummm

Back
X