Premature Bebekler 26 haftalik dogan bebeklerde ne tur problem yasadiniz atlatabiyolar mi hayata sorunsuz tutnabiliyoı.

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
27 haftalik oldu ameliyattan önce tedavi yapılıyor ya bağırsaklarındaki pisliği temizliyorlar o gelen pisliğin renginin açık olması iyimiydi

25 haftalik dogdu canım rengi koyuydu dün biraz acilmis gibi geldi yeşilden sarıya dönük gibiydi topuk kanında bi problem ciktimi bugün hemsireyle konuştum ilk topuk kanında bi problem yokmuş ıkincisinde bi madde söyledi o yüksek çıkmış o da zeka geriligine sebep oluyormus üçüncüyu almışlar bunda da bişey çıkarsa tedavisi varmış ona başlayacakmıslar

Küçük doğdugu için her problemleme hazır olun demişti doktor gerçekten çok zor bir süreç anne olmak kolay değil derlerdi de prematüre annesi olmak ta hiç kolay değilmiş rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ve hepimizi feraha çıkarsın tevekkultu aletle diyorum başka yapılacak birşey yok en güzel vekil rabbim

25 haftalik dogdu canım rengi koyuydu dün biraz acilmis gibi geldi yeşilden sarıya dönük gibiydi topuk kanında bi problem ciktimi bugün hemsireyle konuştum ilk topuk kanında bi problem yokmuş ıkincisinde bi madde söyledi o yüksek çıkmış o da zeka geriligine sebep oluyormus üçüncüyu almışlar bunda da bişey çıkarsa tedavisi varmış ona başlayacakmıslar
Benim bebegim de ayni dogdu. Topuk.kani olayini duymadim bu arada biz fransada yasiyoruz... belki sistem faklidir
.. rabbim acil sifalar ihsan eylesin bebeklerimize cnm

Küçük doğdugu için her problemleme hazır olun demişti doktor gerçekten çok zor bir süreç anne olmak kolay değil derlerdi de prematüre annesi olmak ta hiç kolay değilmiş rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ve hepimizi feraha çıkarsın tevekkultu aletle diyorum başka yapılacak birşey yok en güzel vekil rabbim
evet agir imtihanlardan birisinden geciyoruz canim.. rabbbim sevdigi kullarini cok sınarmis bizden inna lillah ve inna ileyhi raciun demek duser ne gelirse ondan demek.. ve takdirine boyun egip ona daha da yaklsmak duser.. rabbim cumlemizin yar yardimcisi olsun

Yarın sabah olucak inşallah rabbim bebegimizi sağlıklı ve hayırli şekilde nasip eder dualarinizi bekliyorum sizin bebeğinizin durumu nasıl?

Aminnnn hamd olsun iyiye gidiyo.. iki ameliyat daha gecirecek...bizde duanizi bekliyorz. Sutunuzu sagyormsnz ?

İnşallah daha da iyi olurlar suan içim içime sığmıyor sabahi dört gözle bekliyorum ne olacak diye sütumu sagiyorum çok yok ama geldiği kadar

Insaallah canim benim dua dua dua... benimde ilk haftalarda iyi geliodu fakat suan bayagi kesildi :(

Back
X