26 HAZİRANDA TRANSFER OLANLAR GELİN BERABER BEKLEYELİM

Yanı sadece 5 tane dollendıgı ıcın bıraz morelım bozuldu kacıncı gune kadar dayanırlar bılmıyorum
Benim 10 yumurta toplandı 9 u olgundu. 6 tane dillendiren 3 embriyo elde ettik. Allâh bereket versin hiç belli olmuyor biliyor musun. Yanımdaki bayanın 17 yumurta toplanmış ama 2 embriyo oluşmuş o da çok üzülüyordu. Tutacağı kesin olsa ben bir taneye bile razıyım yeter ki tutsun nerede tedavi görüyorsun

Pendık yuzyılda canım senın bu uc embrıyodan ucude 3.gunmu yoksa 5. Gunmu

Pendık yuzyılda canım senın bu uc embrıyodan ucude 3.gunmu yoksa 5. Gunmu
Biri 3.gün ana onu transferden 2 gün önce çözdürüp 5.güne ulaştırmaya çalışacağız%20-25 ihtimalle 5.güne ulaşır dediler öylede oldu onu transfer ettiler. Diğerleri biri 5.gün biri 6.gün canım

Kızlar her şey nasip Allah ol desin yeter ki benim arkadaşımın üç embriyosu oluştu bir tanesini transfer ettiler ikiz oldu benim 15 embriyom var ilki tutmadı ikincisi kimyasal oldu üçüncüyü 27 Haziran da oldum bekliyorum yani çok sayı olup tutmayan da var

Masallah guzel pozıtıf haberlerını bekliyorum canım

Nasip kısmet tabiki bende çok benzer hikayeler duydum hiç belli olmuyor. İnşallah bu sefer bebişinizi kucağınıza alırsınız

Hanımlar merhaba nasılsınız? Benim olmadı galiba 7. Ve 8 günde idrar testi yaptım negatif malesef

Hanımlar merhaba nasılsınız? Benim olmadı galiba 7. Ve 8 günde idrar testi yaptım negatif malesef
Merhaba canım. Ben hiç idrar testi yapmıyorum çok yanıltıcı oluyor. Oğluna hamileliğimi kan testi ile öğrendim hatıra olsun diye de idrar testi yaptım negatif çıktı değerim 1800 lerdeydi. Hastanede keseyi gördük ama idrar testinde çift çizgiyi göremedik

Ever konuşmuştuk bu konuyu cok şaşırmıstım keşke benimkide öyle olsa ama bugun cok umutsuzum kan testi yapsam negatif çıkacağına emin gibiyim

Ever konuşmuştuk bu konuyu cok şaşırmıstım keşke benimkide öyle olsa ama bugun cok umutsuzum kan testi yapsam negatif çıkacağına emin gibiyim
Seni çok iyi anlıyorum bende dün o pisikolojiyle kan vermeye gittim negatif olduğuna o kadar emindim ki zira hiç belirtim yoktu. Sırf 2 gün daha strese girmek istemedim. İçini ferah tut. İmkanın varsa kan ver idrar testleryle kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…