- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım ilaçlardan oluyo bende aynı durumdayım. Dün hatta baya kasıklarım ağrıdı.Ara ara belirtiler kayboluyor bazen var gibi bazen yok gibi çok değişik
Amin canım inşallahİnşallah herşey yolundadır Allahım hayırlısıyla bizlere nasip etsin inşallah.
İnşallah güzel çıkar sonuçunuzbenim kan testi günüm yarın hiçbir belirtim yok, bir kaç gün öne idrar testi yaptım negatif çıktı hafif lekede geldi. umudum yok ama yine de bakalım ne cıkacak sonuç
inşallah:)İnşallah güzel çıkar sonuçunuz![]()
Merhaba ben de 1 şubatta 3. Gün 2 adet embriyo transferi oldum heyecanla bekliyorumMerhaba arkadaşlar ben 30 Ocakta 3.gun2 tane embriyo transferi yaptırdım heyecanla beklemedeyim
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Belirtiler kayboluyor zaten sadece kasık ağrısı oluyor oda ara sıra oluyor. Adet tarihi günü çok ağrım olmuştu benim.benim kan testi günüm yarın hiçbir belirtim yok, bir kaç gün öne idrar testi yaptım negatif çıktı hafif lekede geldi. umudum yok ama yine de bakalım ne cıkacak sonuç
Amin canım.. maşallah degerin çok güzel çıkmış.. bende dün yaptırdım 67 sonucumEki Görüntüle 3202248
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN RABBİM HERKESİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAH.
Öyle mi sizin kaçın gündü inşallah gğzel olur inşallah.Amin canım.. maşallah degerin çok güzel çıkmış.. bende dün yaptırdım 67 sonucum
Dün 7.gunumduÖyle mi sizin kaçın gündü inşallah gğzel olur inşallah.
inşallah yarını sabırsızlıkla bekliyorum.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Belirtiler kayboluyor zaten sadece kasık ağrısı oluyor oda ara sıra oluyor. Adet tarihi günü çok ağrım olmuştu benim.
İnşallah güzel sağlıklı sonuçlarınız olsun.inşallah yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Amin inşallah güzel sonuçlarımız olur hepimizin. Dondurulmuş 6. Gün embriyosu.Çok sevindim darısı başımıza inşallah