26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

oziiiiiiiiiiiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
458
1
26
İstanbul
Merhabalar ben Dilek 26 yaşındayım benim kilo alma serüvenim bundan 8 sene önce başladı ilk oglumu dogurduktan sonra 78 iloya kadar cıktım daha sonra bişeyler yaparak 70 kilo oldum sonra ikinci oğlum oldu 3 sene önce hamileligin son haftası oo da ne 105 kilo olmuşum dogumdan sonra 85 taki 3 haftaya kadar bu sitede lahana corbası diyeti görene kadar 3 haftada 5 kilo verdim ama mativasyona ihtiyacım var ve arkadaşa cünkü evdekiler bunuda hemen bırakacagımı söyleyip beni üzüyoo

bu günkü listemm sabah:ac karnına ballı sirke yarım saat sonra bir kase lahana corbası sahanda yarım yumurta 8de yedim tabi 10 da armut ve form cay 1de corba 2 kaşık et havuc 4 gibi armut havuc 6 da corba portakal yemeyi düşünüyorum 7 den sonra hiç birşey yemek yok yatmadan form çayı sirkeli bal sıcak sıcak

İstersen bu gün ne yedigimi paylaşıyım sabah elma sirke daha sonra lahana corbası ögle haşlanmış tavuk ve 2 dilim un helvası 2 kücük dilim beyaz çikolata ( mevlüte gittimde )ama helva ve cikolata pişmanlık yarattı yaaaa offf neyse biraz önce sadece beyaz camaşırla tartıldım 78.9 cıktı cokkkkkk mutluyum inşallah böyle devam eder bu arada sabah form cayı ictim

Sende kendinden sözedersen paslaşırız hem neler yaptıgımızı falan unutmadan söyleyim ben bol bol su icmeye başladım ve sık tuvalete cıkıyorum simdilik iyi gidiyo bakalımm

bahsedeyimmm adım melike 18 yaşındayım 92 kiloyum 1.65 boyundayım lise sona gidiyorum ve artık kilo verirken yanındayım aramızda yaş farkı var biraz umarım senin için sorun olmaz ve istersen abla diyebilirim:)

Melike im boylarımız uyuyo bu süper ben bu sabah sirke bal ackarnına daha sonra corba yapcam bu gün oglumun okul geİsi var galata kulesi ve ayasofyaya gitcez orda köfte ekmek ve ayran yiyilecekmiş ben ise sadece köfteyi yiyip ekmegi yemicem bide ayran sanada kolay gelsin haydi bismillah diyip beraber başlıyalım

galatamı ok severim galatayııı öyle yap köfte ile ayranı ye ekmeği kalsınn sanadaiyi gezmeler canım bende artık çok sıkı tutarak devam edeceğim :)

Ben geldiiiim yorgun ve acımmmm of 4 tane köfte ve bir bardak ayran icti
Arabada iki kücük cikolata yedim benim bu cikolata zafım ne olacak bilmiyorumm simdi kekik cayı icip 17:30 gibi felan fırında birkac sucuk ve corba yapcam durmak yokkk yola devam

aynen öyle ablacım havada güzeldi bugün yine iyi tutmuşsun kendii ekmeği yememişsin :)

Öylede canım cikolatalar ne olcak bilmem bira önce ozandanda 2 kücük kare aşırdım offf vicdan azabıı yaaa buarada tatlım dukan diyetine başlıyalım diyorum sen ne dersinnn :))))

Öylede canım cikolatalar ne olcak bilmem bira önce ozandanda 2 kücük kare aşırdım offf vicdan azabıı yaaa buarada tatlım dukan diyetine başlıyalım diyorum sen ne dersinnn :))))

Lahana corbası iki tur yapıp mideyi kücülttüm dukan yapiyimm diyorum aycıca 85 ten 78.8 de düştüm mative oldum vacgecmeden bıkmada devam ediyimm diyorum =)))

dukan ne yazıkki yapamıyorum ben etten nefret etmemin dışında birde sürekli dışarda olduğumdan uyamam gibime geliyor şimdilik 2 günlü bir detoks yapıcağım ondan sona nesfite başlıcamm o çikolaaların günahınıda sporla silersin sen :)

bahsedeyimmm adım melike 18 yaşındayım 92 kiloyum 1.65 boyundayım lise sona gidiyorum ve artık kilo verirken yanındayım aramızda yaş farkı var biraz umarım senin için sorun olmaz ve istersen abla diyebilirim:)

bende geldim yaş 19 boy 178 başlangıç kilo 90 geçen hafta kilo 86.8 bugün kilo 85 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…