- Konu Sahibi oziiiiiiiiiiiiii
-
Melike im boylarımız uyuyo bu süper ben bu sabah sirke bal ackarnına daha sonra corba yapcam bu gün oglumun okul geİsi var galata kulesi ve ayasofyaya gitcez orda köfte ekmek ve ayran yiyilecekmiş ben ise sadece köfteyi yiyip ekmegi yemicem bide ayran sanada kolay gelsin haydi bismillah diyip beraber başlıyalım
Ben geldiiiim yorgun ve acımmmm of 4 tane köfte ve bir bardak ayran icti
Arabada iki kücük cikolata yedim benim bu cikolata zafım ne olacak bilmiyorumm simdi kekik cayı icip 17:30 gibi felan fırında birkac sucuk ve corba yapcam durmak yokkk yola devam
Öylede canım cikolatalar ne olcak bilmem bira önce ozandanda 2 kücük kare aşırdım offf vicdan azabıı yaaa buarada tatlım dukan diyetine başlıyalım diyorum sen ne dersinnn :))))
Lahana corbası iki tur yapıp mideyi kücülttüm dukan yapiyimm diyorum aycıca 85 ten 78.8 de düştüm mative oldum vacgecmeden bıkmada devam ediyimm diyorum =)))
bahsedeyimmm adım melike 18 yaşındayım 92 kiloyum 1.65 boyundayım lise sona gidiyorum ve artık kilo verirken yanındayım aramızda yaş farkı var biraz umarım senin için sorun olmaz ve istersen abla diyebilirim:)
bende geldimyaş 19 boy 178 başlangıç kilo 90 geçen hafta kilo 86.8 bugün kilo 85 :)
dukan ne yazıkki yapamıyorum ben etten nefret etmemin dışında birde sürekli dışarda olduğumdan uyamam gibime geliyor şimdilik 2 günlü bir detoks yapıcağım ondan sona nesfite başlıcamm o çikolaaların günahınıda sporla silersin sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?