26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

Melike bende eti coook seviyorum aksine nasıl olacak bakalım yaaa ben şu anki düzeni hafta sonra tamamlayıp pazartesi dukana start vercem bakalım gelişmeleri paylaşırımm =)))

Melike bende eti coook seviyorum aksine nasıl olacak bakalım yaaa ben şu anki düzeni hafta sonra tamamlayıp pazartesi dukana start vercem bakalım gelişmeleri paylaşırımm =)))

dukan başlamadan önce iyi bir alışveriş gerektiriyor yulaf kepeğini haırlıyorum (bende bir sıra yapmaya çalıştımda )

Ben güne yine sirkeli su ile başlıyorumm sizde lütfen diyet adına neler yapıyorsunuz paylaşın olurmu merak ediyorum hangi yolu izlediyinizi bu arada tartıldım 78.6 cıktı sizce yavaşlamışmıyım yaaaaa

Orta parmak büyüklügünde sucuk ve 3 yumurta bunu olişimle paylaştım ve iki parmak kadar tam yaglı peynir ( evde olan bu diye)2 bardak tarcınlı yeşil cay ben ekmegi hayatımdan cıkardım ve alıştımda sonuc tokum yinede birazda dukana geciş olsun diye böyle yaptım yarın yulaf alıp tam start vercem inşallah bide ben erken kahvaltı yaparım hafta sonu diye böyle oldu

1 kupa form 1 kupa 5 bir yerde olacak yaa bu arada ben terlemeye başladım acaba 5 biryerde sayesindemi cünkü onu ictikten sonra terlemeye başladım bu iyiye işaretmiii?..... =))) mutluyum zayıflıyoruuuummmmmm

Arada caykarımıda ictim evi süpürdüm dip köşe wc fırcalandı banyo paklandı bunlar spora dahil olurmu bilmem ama bu günden itibaren yürümeyede başlıycam tempolu 20 dakikayla haydi bismillahhhh =))

Bir bardak yarım yaglı süt üzerine bir tutam toz tarcın isterseniz tatlandırıcıda koyabilirsiniz benim gibi tatlı canavarı olup üstüne şekeriniz 150 ise süper cözüm valla ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…