26 Yaş sendromu ve yeni bir hayata başlamak yorumlarınızı bekliyorum :(

çok haklısın belkide ama o kadar kötü durumdayım ki her şeye kötü bakıyorum artık hep olumsuz yönlerini görüyorum hayatın
buda mutsuz ve monoton bi hayatım olmasından dolayı :43::43:

sen forumdakiler zil takıp oynuyorlar mı sanıyorsun..:31:
bak herkesin türlü türlü içinden çıkamadığı dertleri var..
ama bir yerden başlaman lazım...dayıma yük olucam falan
demişsin de çalışırsın zaten.kendi kendine yetersin..
bu vakte kadar hiç başarın olmadı mı?? olmadıysa da
bir adım atmak için fırsat işte...:34:

sen forumdakiler zil takıp oynuyorlar mı sanıyorsun..:31:
bak herkesin türlü türlü içinden çıkamadığı dertleri var..
ama bir yerden başlaman lazım...dayıma yük olucam falan
demişsin de çalışırsın zaten.kendi kendine yetersin..
bu vakte kadar hiç başarın olmadı mı?? olmadıysa da
bir adım atmak için fırsat işte...:34:

Başarılarım oldu tabiki ama bu olay çok farklı geri dönüşü yok yani hadii ben eve gidiyorum diyemem.Evede az çok para göndermem lazım zaten.

ben gitmezdim çünkü aileme çok düşkünüm . bu arada yaşını takma benımde hayatım 26 sından sonra değişti yakında 28 e gireceğim nasipse evli olarak. hayata hiç belli olmuyor canım. guzel süprizleir olabilir bazen

ben gitmezdim çünkü aileme çok düşkünüm . bu arada yaşını takma benımde hayatım 26 sından sonra değişti yakında 28 e gireceğim nasipse evli olarak. hayata hiç belli olmuyor canım. guzel süprizleir olabilir bazen

Ben takmıyorum aslında ama cevremdeiler bana takmış durumdalar ya resmen evde kalmış kız muamelesi görüyorum.

Ben takmıyorum aslında ama cevremdeiler bana takmış durumdalar ya resmen evde kalmış kız muamelesi görüyorum.

seni anlıyorum bana da yapıyolardı kimseyi beğenmiyon kapıda kalcan muamaleleri. boşver takmamaya çalış. benimde ansızın oldu hayatımda değişiklik. bende hep diyodum şimdi sev, tanı, evlen yaş 30 u geçer diyodum e üstelik kimsede yoktu hayatımda umutsuz vakaydım yani:1: şaka bi yana bi baktım tanıdım nişanlandım herşey olmuş bitmiş. nasip canım senide bekliyodur biyerlerde nasibin zamanını

Birde şöyle bir durum var dayım 27 yaşında gitti Avustralya ya şuan 52 yaşında ve yalnız 1 evlilik yaptı ve boşandı çocuk yok
tek başına yaşıyor
ona bakınca acaba gidersem benimdemi sonum böyle olacak diyorum buda kafamı kurcalıyor açıkcası :ssz::ssz:

orda daha iyi bir imkanın varsa git bencede burda durup ne yapıcaksın ki .evlenme konusuna gelince o kısmet demek kısmetin daha çıkmamış yani güzellikle ne alakası var canım ya herkesin dengi vardır muhakkak .ergen tirplerine girmeye gerek yok .26 yaşındasın 16 değil .

bu ergen tribi değil bi yerde de beğenilme arzusudur insanın her dönemde sevgiye ihtiyacı vardır
Karşı cinsin sevgisinede insanın her daim ihtiyacı vardır.
Ha bu olmuyorsa her kadın bence en az 1 defa düşünmüştür yoksa ben çirkinmiyim sorusunu

bu ergen tribi değil bi yerde de beğenilme arzusudur insanın her dönemde sevgiye ihtiyacı vardır
Karşı cinsin sevgisinede insanın her daim ihtiyacı vardır.
Ha bu olmuyorsa her kadın bence en az 1 defa düşünmüştür yoksa ben çirkinmiyim sorusunu

kendini çirkin buluyorsan değiştir birşeyleri saçını değiştir bakım kadını güzel yapar .herkeste vardır kabul da yani 26 yaşındaki bir kızın ben çirkin miyim?etrafımdakiler güzel diyor vs vs arkadaşım iki insanın evlenmesi için güzellikten önemli bir sürü şey var inan bana .eğitimden tut ,aile yapısı ,maddiyat denklik o kadar çok şey var ki ayrıca artık herkes güzel iki marka pantolon biraz makyajla herkes manken maşşalah etrafı görmüyor musun .bunları bırakın artık ya .güzel miyim çirkin miyim çocuk gibi bunu başka insanların yanında söyleme sakın sana gülerler özellkle erkeklerin yanında .

kendini çirkin buluyorsan değiştir birşeyleri saçını değiştir bakım kadını güzel yapar .herkeste vardır kabul da yani 26 yaşındaki bir kızın ben çirkin miyim?etrafımdakiler güzel diyor vs vs arkadaşım iki insanın evlenmesi için güzellikten önemli bir sürü şey var inan bana .eğitimden tut ,aile yapısı ,maddiyat denklik o kadar çok şey var ki ayrıca artık herkes güzel iki marka pantolon biraz makyajla herkes manken maşşalah etrafı görmüyor musun .bunları bırakın artık ya .güzel miyim çirkin miyim çocuk gibi bunu başka insanların yanında söyleme sakın sana gülerler özellkle erkeklerin yanında .

Canım fikrine saygı duyarım ama ergen tribi değil bunu bir daha belirteyim ayrıca evlilik sadece güzellik le olmaz biliyorum ama buda bi etken değlmi? Yani çıkacağın veya evleneceğin insanı görüp beğenerek evleniyorsun sonuçta doğru mu?
İki marka pantolonla güzellik olacağını sanmıyorum göreceli bir kavram nede olsa.
Ayrıca konumuz güzellik değil o kadar yazdığımdan tutup bunu çekmen de ayrı bir durum :44::44:
Hayatıma yön vermem için sizden fikir istedim eleştir değil :50::50:

Canım fikrine saygı duyarım ama ergen tribi değil bunu bir daha belirteyim ayrıca evlilik sadece güzellik le olmaz biliyorum ama buda bi etken değlmi? Yani çıkacağın veya evleneceğin insanı görüp beğenerek evleniyorsun sonuçta doğru mu?
İki marka pantolonla güzellik olacağını sanmıyorum göreceli bir kavram nede olsa.
Ayrıca konumuz güzellik değil o kadar yazdığımdan tutup bunu çekmen de ayrı bir durum :44::44:
Hayatıma yön vermem için sizden fikir istedim eleştir değil :50::50:

tamam bana bu konuda yazdığın komik geldi ondan öyle düşünme dedim .tabiki güzellik önemli bir sürü avantaj sağlar ama zaten herkese görede değişir güzellik kavramı ayrıca.beim içinde yüksektir kriterler ama herkes herkese güzel diyor artık o yüzden takılma dedim .yurt dışı için zaten fikrimi söylemiştim ama sen benim takılıp kaldığım nokta diye kendi dikkatini çeken yeri görmüşsün demek olsun .ben gitmelisin demiştim .atlatdın galiba orayı ..

tamam bana bu konuda yazdığın komik geldi ondan öyle düşünme dedim .tabiki güzellik önemli bir sürü avantaj sağlar ama zaten herkese görede değişir güzellik kavramı ayrıca.beim içinde yüksektir kriterler ama herkes herkese güzel diyor artık o yüzden takılma dedim .yurt dışı için zaten fikrimi söylemiştim ama sen benim takılıp kaldığım nokta diye kendi dikkatini çeken yeri görmüşsün demek olsun .ben gitmelisin demiştim .atlatdın galiba orayı ..

Atlamadım canım teşekkür ederim yorumun için

26 yasinda bir insan neden evde kalmis olsun ki. gunumuz sartlarinda insanlar bu yasta egitimlerini yeni tamamlamis oluyorlar.
mutlaka seninde bir yerlerde hayirli bir kismetin vardir.
ben 21 yasindayim ve bir senelik evliyim. Dunyalar iyisi bir esim var ama evlilik cok farkli bir sorumluluk.
simdi ki aklim olsa bes sene daha esimle flort eder 27_28den oncede evlenmezdim.

26 yasinda bir insan neden evde kalmis olsun ki. gunumuz sartlarinda insanlar bu yasta egitimlerini yeni tamamlamis oluyorlar.
mutlaka seninde bir yerlerde hayirli bir kismetin vardir.
ben 21 yasindayim ve bir senelik evliyim. Dunyalar iyisi bir esim var ama evlilik cok farkli bir sorumluluk.
simdi ki aklim olsa bes sene daha esimle flort eder 27_28den oncede evlenmezdim.

Ah ah bende bunu anlatamıyorum etrafıma ya
Byük şehirlere göre daha az gelişmiş bi yerde yaşıyorum buda etkiliyor tabi

canım ben kendimden örnek vereyim..ben 15 sene boyunca Tunus'ta yaşadım ailem, çevrem her şeyim orasıydı..hani derler ya ekmeğini yediğin yer vatanındır diye işte benim vatanım da orasıydı..fakat okumak için Türkiye'ye kesin dönüş yaptım, ve 23 yaşımdayım döndüğüme dönmediğime pişman oldum.. çevre yapmak, herşeye sil baştan başlamak o kadar zor ki anlatamam sana..kimseyi tanımıyorsun etmiyorsun ilk senem bocalama devrimdi..hala da bocalıyorum o ayrı..=))
demem o ki, 26 yaşındasın yepyeni hayat kurmak öyle hemen olacak bir şey değil baya zorluk çekeceksin uyum sağlamak için bir çok fedakarlıkta bulunacaksın..eğer bunları kaldırabilirsen git ama benim nacizane tavsiyem gitme gurbetlik çoooook zor..hadi ben kendi memleketıme geldim ama ya sen?? zor olur canım en az 1 senen gider...

Ben olsam asla gitmezdim. Dil bilmeden, yapacağınız belli bir meslek olmadan, çevrenizde kafa dengi birkaç arkadaş olmadan başka bir ülkede hayata sıfırdan başlamak kolay mı sanıyorsunuz?
Bunların hepsi çözülür, dil öğrenilir, meslek edinilir, arkadaş bulunur diye de düşüneblirsiniz. Fakat ana dilinizi konuşan, tüm hayatınızı üzerine inşa ettiğiniz ve sevdiklerinizin yaşadığı bir ülkede dahi yalnızlık çekiyorsanız, dil öğrenene ve insanlarla tanışıncaya kadar 52 yaşındaki dayınızla dünyanın bir ucunda ne yapacaksınız kuzum? Üstelik bunun geri dönüşü olmayacağını, dayınıza borçlu hissetmemek için ne olursa olsun orada kalıp çalışmanız gerektiğini söylüyorsunuz. Ne zorunuz var ki 26 yaşınızda hayatınızı böylesine büyük bir ipotek altına sokuyorsunuz?
Çalışıp çabaladıktan sonra insana her yerde ekmek vardır. Önce kendinizi toparlayın. Evlenmek istiyorum demeden önce memnun olmadığınız mesleğinizi değiştirip gönlünüze göre bir meslek bulmak, arkadaşlar ve hobiler edinmek için çabalayın. Gerekirse üniversiteyi yeniden okuyun, gerekirse hem çalışıp hem okuyun; ama ne kimseye borçlu hissedin, ne de kimsenin üzerinizde hak iddia etmesine izin verin.
Kısmet belki orada belki de buradadır belli olmaz; fakat hayatının tamamını Türkiye'de geçirmiş birinin ne hayatının tamamını Avustralya'da geçirmiş Türklerle ne de anadilini sonradan öğreneceği Avusturyalılarla evlilik çerçevesinde anlaşabileceği fikrini pek gerçekçi bulmuyorum. Zaten evlilikten önce hayatınızda yerine oturtmanız gereken başka şeyler var bana kalırsa. Bunları çözdükten sonra gerisi kendiliğinden gelecektir zaten.
Son olarak, başkalarının ne dediğiyle bu kadar ilgilenmeyin. O başkaları bugün arkadanızdan konuşur, yarın size imrenerek bakar, orası hiç belli olmaz.

Son düzenleme:
canım ben kendimden örnek vereyim..ben 15 sene boyunca Tunus'ta yaşadım ailem, çevrem her şeyim orasıydı..hani derler ya ekmeğini yediğin yer vatanındır diye işte benim vatanım da orasıydı..fakat okumak için Türkiye'ye kesin dönüş yaptım, ve 23 yaşımdayım döndüğüme dönmediğime pişman oldum.. çevre yapmak, herşeye sil baştan başlamak o kadar zor ki anlatamam sana..kimseyi tanımıyorsun etmiyorsun ilk senem bocalama devrimdi..hala da bocalıyorum o ayrı..=))
demem o ki, 26 yaşındasın yepyeni hayat kurmak öyle hemen olacak bir şey değil baya zorluk çekeceksin uyum sağlamak için bir çok fedakarlıkta bulunacaksın..eğer bunları kaldırabilirsen git ama benim nacizane tavsiyem gitme gurbetlik çoooook zor..hadi ben kendi memleketıme geldim ama ya sen?? zor olur canım en az 1 senen gider...

Anlıyorum canım en büyük çekincemde bu işte herşeye sil baştan başlamak :44::44:

Back
X