26 Yaş sendromu ve yeni bir hayata başlamak yorumlarınızı bekliyorum :(

canım herkesin böyle durumları vardır. bende hergün düşünüyorum acaba diye ama çevrem öyle demiyor. evde kalmış kız muamelesi her zaman için görüyoruz kızların gerçegi kısmet herşey canım o kadar canını sıkma yaparım diyorsan git dene kendine fazla baskı yapıyorsun sonuçta olmazsa dönersin. seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim bitiremeyecegim işe başlamam dayım destek veriyor diyorsun. gidersin yaparsın eger istersen. istemezsen hergün aynı hayatını yaşamaya devam herşey senin elinde

Teşekkür ederim canım evet haklısın ama çok iyi düşünüp tartmam lazım en az hasarla devam edebilmek için :44::44::44:

Teşekkür ederim canım evet haklısın ama çok iyi düşünüp tartmam lazım en az hasarla devam edebilmek için :44::44::44:

evet canım sonuçta senin hayatın her yönünü biliyorsun. ama kendini geliştirmen gerekiyor her yönden bence türkiyede iki senelik memzun menzun sayılmıyor malesef.... inşallah hakkında hayırlısı olur

kaybedecegin bişiy ok aile özlemi dısında am abunun yerine kazanacaklarını bir düşün hem yapamazsan dönersin denemek de fayda var ama zarar yok die düşünüyorum belki de senin içinde son fırsat budur insanlar yaptıklarından degil yapmadıklarından daha cok pişman olurmus derler :) ben olsaydım denerdm ama yinede sana kalmıs canm

evet canım sonuçta senin hayatın her yönünü biliyorsun. ama kendini geliştirmen gerekiyor her yönden bence türkiyede iki senelik memzun menzun sayılmıyor malesef.... inşallah hakkında hayırlısı olur

Malesef öyle ama yurt dışında bu diplomayla çok iyi paralar kazanabilirsin.

kaybedecegin bişiy ok aile özlemi dısında am abunun yerine kazanacaklarını bir düşün hem yapamazsan dönersin denemek de fayda var ama zarar yok die düşünüyorum belki de senin içinde son fırsat budur insanlar yaptıklarından degil yapmadıklarından daha cok pişman olurmus derler :) ben olsaydım denerdm ama yinede sana kalmıs canm

Ama biraz vefa borcu var diğer arkadaşlarda aynı şeyi söyledi ama benim çekincem dayıma tamam ben eğitimimi bitirdim hadi gidiyorum diyemem.
Mecburen orda kalmam lazım artı aileme de maddi destek vermem lazım.Geri dönüş şansım yok.:50::50:

bazı insanlara fırsatlar altın tepside sunulur ama farkına varamazlar bence sizde o insanlardan birisiniz....Avustralya dünyanın bambaşka bir coğrafyasında olabilir,aile özlemi ağır basabilir hatta uyum zorlukları yaşayabilirsin ama biliyormusun ki aralara gidip okumak çalışmak isteyen o kadar çok gencimiz var ki...benim kızım olsaydın mutlaka git annem derdim...git ufkun açılsın başka kültürleri başka hayatları da gör derdim...hayat o kadar kısa ki ne zaman 20 idim ne zaman 48 oldum hiç anlamadım.. ama siz evlenmeye kafayı takmışsınız...evlenmeden mutlu olamayacaksınız..mutlu olmanın birinci şartı olarak evliliği görüyorsunuz..bu da bir seçim tabii ki....öpüyorum sizi herşey güzel olsun inş....

Burda kaybedecek bi kariyerin ve özel hayatın yok tam zamanı
Aİlenden illa ki birgün ayrılacaktın , belki evlensende ailenden ayrılacaksın
Kaybın yok cesur ol biraz değişiklik olur..Baktın olmuyor onu da o zaman düşünürsün
Ama yapı olarak duygusal biriysen çekingensen ve yabancılık çekersen orda zorlanırsın

bazı insanlara fırsatlar altın tepside sunulur ama farkına varamazlar bence sizde o insanlardan birisiniz....Avustralya dünyanın bambaşka bir coğrafyasında olabilir,aile özlemi ağır basabilir hatta uyum zorlukları yaşayabilirsin ama biliyormusun ki aralara gidip okumak çalışmak isteyen o kadar çok gencimiz var ki...benim kızım olsaydın mutlaka git annem derdim...git ufkun açılsın başka kültürleri başka hayatları da gör derdim...hayat o kadar kısa ki ne zaman 20 idim ne zaman 48 oldum hiç anlamadım.. ama siz evlenmeye kafayı takmışsınız...evlenmeden mutlu olamayacaksınız..mutlu olmanın birinci şartı olarak evliliği görüyorsunuz..bu da bir seçim tabii ki....öpüyorum sizi herşey güzel olsun inş....

Belki kafayı takmak diyebilirsiniz belkide çaresizlik evet evliliği düşünüyorum,Neden evlenir insanlar peki ?
bence Yalnız ölmemek için.Bu arada yalnızlık korkum mu var? - hayır.Aksine yalnız kalmaktan zevk alan brisiyim tek başıma kitap okumak veya bir evde tek başıma aylarca kaldım.Ama benim anlatmak istediğim ruhun yalnız olması.Anlatabiliyormuyum* Ha belkide gidipte Avustralyada çare bulacağım yalnızlığıma ama daha öncede dediğim gibi en az zararla geçirmek istiyorum.Yorumunuz için çok teşşekkür ederim bende sizi öpüyorum.

Burda kaybedecek bi kariyerin ve özel hayatın yok tam zamanı
Aİlenden illa ki birgün ayrılacaktın , belki evlensende ailenden ayrılacaksın
Kaybın yok cesur ol biraz değişiklik olur..Baktın olmuyor onu da o zaman düşünürsün
Ama yapı olarak duygusal biriysen çekingensen ve yabancılık çekersen orda zorlanırsın

yapı olarak sosyal biriyim ama duygusalım ailemden ayrı kalmak zor gelicek hakkaten :ssz::ssz:

Avustralya kariyer icin evet derim. Yasin hicde gec degil. Bilakis tamda guclu olacagin bir yas.

Ancak gonul derdime derman bulurmuyum aski icime doldururmuyum dersen. Dunyanin neresine gidersen git derdin senle gelir sozu gelir aklima. Heleki dil ayri din ayri Turklerin dahi yabancilastigi bir yerde dahada artmasin yalnizligin. Gidincede simdi nasil sil bastan donerim diye dusunme sakin.

Bence seninde gidesin yok. Gel bu hayati birlikte yasayalim diyecek ruh esinin eksikligini yasiyor gibisin. O zaman sende buna odaklassan cevrene daha dikkat, sosyal ortamlara girsen etsen belkide ask cok yakininda.

neden evlenmedin sorsam ayıp edermiyim acaba...hani isteyenler olduysa da kabul etmedinmi..kariyermi istedin..veya kısmet meselesi isteyen olmadı mı...yada teklif falan... erteleme çabasıyla mı bu zaman geldi yoksa sen hep istiyordun da fırsat mı olmadı...

Slm kızlar ben Önlisans makine mezunuyum ancak malesef bir çoğu gibi kendi işimi yapamıyorum :(
Bir sürücü kursunda çalışıyorum son 1.5 yıldır hayatımda kimse yok zaman zaman çirkin olduğumu da düşünüyorum malesef
ama etrafımdakiler bu konuda benimle
aynı fikirde değil.Nasıl senn gibi bi kızın sevgilisi olmaz nasıl evde kaldın diyenler bile var :43::43:
Bazı arkadaşlarım evli hatta çocuk sahibi olanlarda var o kadar imreniyorum ki onlara.
Artık hayatıma yön vermek ve değiştirmek istiyorum mutlu olmak istemek çok mu şey ?
Avusturalyadaki dayım gel burada yaşa diye çok ısrar ediyor ama açıkcası korkuyorum yeni bir hayata başlamak ve
3 yıl daha okumak yeni bir dil yeni bir çevre vede dünyanın öbür ucu avustralya sonuçta her istediğim zaman çıkıp gelemem ki :50::50:
Ve artık ben evlenmek istiyorum yani bir düzenim hayatım olsun istiyorum :2::2:
Ama bu gidişle de kimse olmayacak hayatımda işten eve evden işe olsa olsa görücü usulü olur
Sizce gitmeli miyim Avustralya ya ? Gitmezsem ilerde pişman olur muyum ?
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum

bence git canım... ufkun açılır, hayata bakışın değişir.. tabi sanma ki yabancı memlekette yaşamak çok güzel...

çok zor.. hem de avustralya daha da zor. avrupa olsa bir şekilde 3 saat sonra yuvanda olma şansın var.

ama en azından dene.. 1 yıl bile kalsan yabancı dilin gelişir, yeni yerler yeni insanlar seni çok değiştirir. nasıl olsa seni burada bağlayan bir sevgili de yok..

hem yabancı dilin sayesinde döndükten sonra çok daha iyi yerlerde çalışabilirsin

Avustralya kariyer icin evet derim. Yasin hicde gec degil. Bilakis tamda guclu olacagin bir yas.

Ancak gonul derdime derman bulurmuyum aski icime doldururmuyum dersen. Dunyanin neresine gidersen git derdin senle gelir sozu gelir aklima. Heleki dil ayri din ayri Turklerin dahi yabancilastigi bir yerde dahada artmasin yalnizligin. Gidincede simdi nasil sil bastan donerim diye dusunme sakin.

Bence seninde gidesin yok. Gel bu hayati birlikte yasayalim diyecek ruh esinin eksikligini yasiyor gibisin. O zaman sende buna odaklassan cevrene daha dikkat, sosyal ortamlara girsen etsen belkide ask cok yakininda.

haklısın cnm yaş meselesini bende takmıyorum çevrem baskı yapıyo açıkcası

neden evlenmedin sorsam ayıp edermiyim acaba...hani isteyenler olduysa da kabul etmedinmi..kariyermi istedin..veya kısmet meselesi isteyen olmadı mı...yada teklif falan... erteleme çabasıyla mı bu zaman geldi yoksa sen hep istiyordun da fırsat mı olmadı...

Kısmet diyelm cnm 3 yıllık bi ilişkim vardı onu bekledm oda saçma bi sebepten bitti sonrası onun depresyonunu atlatma çabasıyla geçti buda zaten 1 yılımı aldı...

bence git canım... ufkun açılır, hayata bakışın değişir.. tabi sanma ki yabancı memlekette yaşamak çok güzel...

çok zor.. hem de avustralya daha da zor. avrupa olsa bir şekilde 3 saat sonra yuvanda olma şansın var.

ama en azından dene.. 1 yıl bile kalsan yabancı dilin gelişir, yeni yerler yeni insanlar seni çok değiştirir. nasıl olsa seni burada bağlayan bir sevgili de yok..

hem yabancı dilin sayesinde döndükten sonra çok daha iyi yerlerde çalışabilirsin

teşekkür ederim yorumunuz için.İnşallah hayırlısı neyse o olsun diyorum

Back
X