26 Yaş sendromu ve yeni bir hayata başlamak yorumlarınızı bekliyorum :(

Eğer Lisans tamamalamak için se git bence. Tr de biliyosu 2 yıllılkların durumu belli . Ama bundan daha öncemlisis de dil öğrenirsin. Hem sürekli orda kalmak zorunda değilsin. İnsanlar 6 aylıpına yurtdışına çıkıyor. Sen de öyle düğşün.Hem bu arada 26 yaş geç değil.Benim tekrar üniversiteye başlayan 46 yaşında ablam var:)

Teşekkrü ederim valla ben bu kafayla 46 yaşına gelsem hayattan vazgecerim heralde
Kendimi hayata karşı çok yorgun hissediyorum

bence yenı bır hayata alısmaya calısmak yerıne burda hayata tutunmaya calısın boşlukta oldugunuz için kafanız karısık..
evlilik konusunda da geç kalmıs deilsiniz bu işler bellı olmaz kendınızı mutsuz etmeyın...

Ben olsam avustralyaya giderdim eğer bulunduğum yere beni zorla bağlayan bir neden yoksa. Ufkun genişler, dil öğrenirsin okulunu lisansa tamamlarsın kazanacağın çok artı var.Hep geç kaldık diyoruz zaman geçiyor bir kaç sene önce istediğimizi yapmadığımıza pişman oluyoruz. Yani geç diye bir şey yok. Yapmak istediklerini zamana bakmadan yap gitsin.

yorumun için tşkr canım. Zatn bi kaçgündür iş yeriylede problemlerim var
Galibe gidicem sonunda o olcak

yorumun için tşkr canım. Zatn bi kaçgündür iş yeriylede problemlerim var
Galiba gidicem sonunda o olcak

selam tatlım.senin bu elinde olan fırstı ben cok kısa bir süre önce cok aradım arastırdım ama pes ettim.cok bunalmıstım buradan ,işten evden, yasadım şehirden, yaşadıgım şeylerden.kendimi bulmakk istiyorum kendi hayatımı kurmak istiyorum baskalarının dayattıgı hayatı yasamak yerine. çok şükür kötü şartlarda degilim ama insanın sorularına cevap verebilmesi önemli. hayatta ki amacım ne, nasıl bi hayat yasamak istiyorum, nasıl bi insan olmak iistiyorum vs.vs.? bunlar cevaplanması gec kalınmıs sorular olabilir 25 yasındayım ama azimliyim.bence nasıl olur nasıl biter diye düşünme fırsatları degerlendir mutlaka.herkez yaşadıgı büyüğü ülkesini şehrini sever vazgecmekte zorlanabilir ama yaşam buralarla sınırlı degil kocaman bi dünyada yasıyoruz cesaretli ol ufkunun genişleyecegine inanıyorum ben şansın açık olsun

çok teşekkür ederim canım yorumun için
yavaş yavaş sıcak bakmaya başladım zaten ama daha karar vermedim
zaman verdim kendime kpss ye kadar bekleticem olmazsa gidicem Hayırlısıyla

Sen ne mezunusun canım nerde çalışıyorsun ?

slmmm:)) sonuçta burda kım ne yazarsa yazsın kendı istediğini yapacaksın..şahsen benım öyle bir sansım olsa durmaz giderim biraz cesaret gerek sadece .çünkü hayatta herzaman fırsatlar cıkmıyo ınsanın önune ya bır kez olur ya ıkı.iyi değerlendırmek lazım

slm cnm evet orası öyle ama akıl akıldan üstündür derlerya hani benimkide o hesap

Merhaba bende evliyim 1 yıllık ve avustralyaya gidip geliyorum eşim ora vadantaşı isteklerini bana sorabilirsin kardeşimde senin gibi 26 yaşnda onuda oraya çagırıyoruz ama aynı sendeki sorunlar ondada var sanayardm edebilirsem ne buyuk bir mutluluk benim için :) istersen mail adresimden iletişime geçebilirsin durgunn_atess@hotmail.com

Hay allah senden razı olsun :)
Okadar kararsız ve karamsarım ki ne yapacağımı bilmiyorum
Oradaki yaşamdan biraz bahsedermisin? nasıl memnunmusun türk sayısı çok mu?

dayınla anlaşabiliyosan git bence. en azından tanıdığın birileri olur. zaten zamanla çevren olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…