Eğer Lisans tamamalamak için se git bence. Tr de biliyosu 2 yıllılkların durumu belli . Ama bundan daha öncemlisis de dil öğrenirsin. Hem sürekli orda kalmak zorunda değilsin. İnsanlar 6 aylıpına yurtdışına çıkıyor. Sen de öyle düğşün.Hem bu arada 26 yaş geç değil.Benim tekrar üniversiteye başlayan 46 yaşında ablam var:)
Ben olsam avustralyaya giderdim eğer bulunduğum yere beni zorla bağlayan bir neden yoksa. Ufkun genişler, dil öğrenirsin okulunu lisansa tamamlarsın kazanacağın çok artı var.Hep geç kaldık diyoruz zaman geçiyor bir kaç sene önce istediğimizi yapmadığımıza pişman oluyoruz. Yani geç diye bir şey yok. Yapmak istediklerini zamana bakmadan yap gitsin.
Ben olsam avustralyaya giderdim eğer bulunduğum yere beni zorla bağlayan bir neden yoksa. Ufkun genişler, dil öğrenirsin okulunu lisansa tamamlarsın kazanacağın çok artı var.Hep geç kaldık diyoruz zaman geçiyor bir kaç sene önce istediğimizi yapmadığımıza pişman oluyoruz. Yani geç diye bir şey yok. Yapmak istediklerini zamana bakmadan yap gitsin.
Slm kızlar ben Önlisans makine mezunuyum ancak malesef bir çoğu gibi kendi işimi yapamıyorum
Bir sürücü kursunda çalışıyorum son 1.5 yıldır hayatımda kimse yok zaman zaman çirkin olduğumu da düşünüyorum malesef
ama etrafımdakiler bu konuda benimle
aynı fikirde değil.Nasıl senn gibi bi kızın sevgilisi olmaz nasıl evde kaldın diyenler bile var
Bazı arkadaşlarım evli hatta çocuk sahibi olanlarda var o kadar imreniyorum ki onlara.
Artık hayatıma yön vermek ve değiştirmek istiyorum mutlu olmak istemek çok mu şey ?
Avusturalyadaki dayım gel burada yaşa diye çok ısrar ediyor ama açıkcası korkuyorum yeni bir hayata başlamak ve
3 yıl daha okumak yeni bir dil yeni bir çevre vede dünyanın öbür ucu avustralya sonuçta her istediğim zaman çıkıp gelemem ki
Ve artık ben evlenmek istiyorum yani bir düzenim hayatım olsun istiyorum :2::2:
Ama bu gidişle de kimse olmayacak hayatımda işten eve evden işe olsa olsa görücü usulü olur
Sizce gitmeli miyim Avustralya ya ? Gitmezsem ilerde pişman olur muyum ?
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum
selam tatlım.senin bu elinde olan fırstı ben cok kısa bir süre önce cok aradım arastırdım ama pes ettim.cok bunalmıstım buradan ,işten evden, yasadım şehirden, yaşadıgım şeylerden.kendimi bulmakk istiyorum kendi hayatımı kurmak istiyorum baskalarının dayattıgı hayatı yasamak yerine. çok şükür kötü şartlarda degilim ama insanın sorularına cevap verebilmesi önemli. hayatta ki amacım ne, nasıl bi hayat yasamak istiyorum, nasıl bi insan olmak iistiyorum vs.vs.? bunlar cevaplanması gec kalınmıs sorular olabilir 25 yasındayım ama azimliyim.bence nasıl olur nasıl biter diye düşünme fırsatları degerlendir mutlaka.herkez yaşadıgı büyüğü ülkesini şehrini sever vazgecmekte zorlanabilir ama yaşam buralarla sınırlı degil kocaman bi dünyada yasıyoruz cesaretli ol ufkunun genişleyecegine inanıyorum ben şansın açık olsun
selam tatlım.senin bu elinde olan fırstı ben cok kısa bir süre önce cok aradım arastırdım ama pes ettim.cok bunalmıstım buradan ,işten evden, yasadım şehirden, yaşadıgım şeylerden.kendimi bulmakk istiyorum kendi hayatımı kurmak istiyorum baskalarının dayattıgı hayatı yasamak yerine. çok şükür kötü şartlarda degilim ama insanın sorularına cevap verebilmesi önemli. hayatta ki amacım ne, nasıl bi hayat yasamak istiyorum, nasıl bi insan olmak iistiyorum vs.vs.? bunlar cevaplanması gec kalınmıs sorular olabilir 25 yasındayım ama azimliyim.bence nasıl olur nasıl biter diye düşünme fırsatları degerlendir mutlaka.herkez yaşadıgı büyüğü ülkesini şehrini sever vazgecmekte zorlanabilir ama yaşam buralarla sınırlı degil kocaman bi dünyada yasıyoruz cesaretli ol ufkunun genişleyecegine inanıyorum ben şansın açık olsun
slmmm:)) sonuçta burda kım ne yazarsa yazsın kendı istediğini yapacaksın..şahsen benım öyle bir sansım olsa durmaz giderim biraz cesaret gerek sadece .çünkü hayatta herzaman fırsatlar cıkmıyo ınsanın önune ya bır kez olur ya ıkı.iyi değerlendırmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?