26 Yaş Sendromu yaşıyorum

Sana katılıyorum. Ben de 26 yaşındayım. İş tamam ama eş ve çocuk konusunda mesela 30 yaşına geldiğimde bunlara sahip olacağımı bilsem daha mutlu geçirirdim şu senelerimi. Yani insanın canını sıkan "belirsizlik".
aynen cnm tam olarak anlamak istediğim şey buydu teşekkr ederim :( ilerisini düşünerek yaşamak kötü keşke zamana bıraksak ama işte insan düşünmeden edemiyor

aynen cnm tam olarak anlamak istediğim şey buydu teşekkr ederim :KK43: ilerisini düşünerek yaşamak kötü keşke zamana bıraksak ama işte insan düşünmeden edemiyor
Aynen canım. Bir de kendi halimize bırakılmıyoruz tabii. Bana kimse baskı yapamaz ama imada bulunmaları bile insanın canını sıkıyor. Ya olmazsa diye içten içe korkuyorum ben de.:110: Ama mutsuz bir evliliktense hiç evlenmemek daha iyidir. Velhasılı kelam Allah gönlümüzü hoş etsin.Hoppa

Aynen canım. Bir de kendi halimize bırakılmıyoruz tabii. Bana kimse baskı yapamaz ama imada bulunmaları bile insanın canını sıkıyor. Ya olmazsa diye içten içe korkuyorum ben de.:110: Ama mutsuz bir evliliktense hiç evlenmemek daha iyidir. Velhasılı kelam Allah gönlümüzü hoş etsin.Hoppa
aynen cnm çok güzel özeltlemişsin :) Amin

işte söylediğim gibi yanlış anlaşılıyorum nedense :) söylemek istediğim şey evlilik değil aslında biri tanışıp sevecek miyim hiç emin değilim. Yoksa evlilik 30 larda olmalı bence en sağlıklı düşünüşen yaşlar. Ama dediğim gibi o zamanlara kadar acaba biri olucak mı seveceğim hiç zannetmiyorum suan
zamana bırakacaksın herkes gibi yarını düşünürken hem bugünü kacırırsın hemde kacırırsın aklını mazallah düşün düşün nereye kadar

her yaşımız sendrom bacım, 27 ye haksizlık etme şimdiden :KK53::KK53:

Back
X