- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
TEŞEKKÜR EDİYORUM CANIM evet esim destek oluyor istiyor da..
Bebege bile bakarim diyor.. kariyerime odaklanmam daha zor bi is. Hic olmazsa eve yardimci kadin falan alabilirim diye düşünüyorum haftada bi iki gun..
Esim zaten ne is versem eline yapiyor sagolsun..
Sadece ütü takintisi var onu yapmaz ..
Hayirlisi kismette okumak meslek degistirmek varsa olur inşallah. .
Ayyy hocam demeniz o kadar hosuma gitti o kadar hosuma gitti kiiiiiiiii
ANlatamammmmmm
Heveslendim birden okulu bitiresim geldi
Bebekte kariyerde yapasim geldi
Annemde ogretmendi insallah bende bende
Insallah kazanirsin canim ist dada ozel univ ler vardi cok guzel bolumler durumumuz elverse ben okuyacaktim amakismetNe kadar guzel ya tebrkler.bend evlym ve 7aylık hamileym snava hazrlanyrm ama istanbldan bska byere gdemiycem içn bolmler kıstlı şanslsinz inş.bend kazanrm guzel bi bolum hayrlı olsn
Ayy hukuk cok istedim ama devlete puankm yetmedi ozellere yetti onuda yazamadik maalesef. . Hayirlisi artik..Hayırlı olsun canim... okunuyor hiç korkma.. bir kızım var yaşım 34 ve hukuk fakültesi son sınıfa geçtim bilmem anlatabildim mi :))))
Gerçekten miIkinci ogretim zaten çalışanlara kolaylik olsun diye yapilmis bi sistem. Bende io. Ama daha 8 den sonrs derse girdigimi hatirlamiyorum. Hersey yoluna girer eminim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim okumayi istiyorum bende esimde istiyor ama yarin obur gun cocuk filan olirsa nasil hem is hem ev hem cocuk hem okul yurutebilirim diyorum esim yardimci olurim bakarim bebege diyorTabii ki oku, ne güzel bir bölüm kazanmışsın üstelik, hem özelde hem devlette çalışma imkanı çok geniş bir bölüm.
Sakın bu fırsatı tepme, okulunu oku. Okusan da 30 yaşına geleceksin okumasan da. Evet, hem çalışıp hem de okumak zordur ama zahmet olmadan rahmet olmaz. Bırakmak istemezsen birakmazsın, benim çalıştığım üni. de de var öğrencilerimiz benden büyük üç çocuklu insanlar, hem çalışıp hem okuyan ya da ev hanımı. Bırakırsan pişman olursun söyleyeyim, böyle eşi istemediği için ya da farklı keyfi bir sebeple okula devam etmeyen bayanlar sonradan bin pişman oluyorlar.
Zaten buna inanarak girdim sinava . Hiiic derste calisamadimKafanizi bulandirmayin kayit yapin okuyun.Allahta yardim eder inanin...
Ozaman kesinlikle okuyun aklinizda suphe olmasın. Es destegi cok onemli, bolumu sevmek cok onemli masallah sizde bunlar oldugu icin basarirsinz diye dusunuyorm.. buarada bende 25 yasindayim bnde okuyorm ayrica 33 yasinda evli cocuklu arkdsm var hem calisip hem okuyor hemde muhendislik oyuzden merk etmeyin :)) basarilar dilerim:)
Aynen lisans mezunuyum zaten oyuzdem saydirabilirmisim bazi ortak dersleri..Bende öğretmenim :)
Biz bu ülkenin geleceği pırıl pırıl çocuklar yetiştireceğiz :)
Yılmak , yorulmak , tereddüt etmek yok :)
Her türlü motivasyona hazırım size .
4 sene göz açar kaparsınız geçer .
Hem belki çok başarılı olursunuz da üstten ders alıp 1 dönem falan erken bitirirsiniz
Ins ben kazandim daha okumasi varBen çok sevindim sizin adınıza.
Ve bana da bir şevk verdiniz, tekrar üniversite okumak için. Önümüzdeki sene bende deneyeyim, belki ben de öğretmen olurum. Küçüklüğümden beri hayalimdi. Geç de olsa gerçekleştiririm. Teşekkürler hocam.
Çok tebrik ederim, senin adına çok sevindim
Bu arada bende 25 yaşındayım. İçimde çocuk gelişimi okumAk ukte kaldı.
Ama sınavı nasıl kazanırım puanlar ne durumda istanbulda bilmiyorum.
Kaç puanla oluyo bu bölüm falan hiç bir fikrim yok
kpss puanları çok düşük dediler yoksa öyle değil miiiiiineyseki 4 senen var
aman bi rakip bi rakiptir der sakın okuma bile diyebilirdim
bende okul öncesi mezunuyum özel sebeblerden atanamadım atanmadım vs.
şimdide kpss çalışamıyorum yeterli puan alamıyorum neyse ne işte
oöö çokk çok güzel insana hayat veren hayatı sevdiren bi bölüm
bende 30 yaşındayım
ilahiyata başlayacağım dışardan inşALLAH
ALLAH cc kolaylıklar vesinyaparsın yani korkma
kpss puanları çok düşük dediler yoksa öyle değil miiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?