Davranış Bozuklukları 27 aylık çocuğu olnlar bakabilir mi?

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

Hayalci

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
377
22
318
27 aylık bir kzım var.kızım benden bi şey istediğinde (orneğin örtü yada lego parçası)istediği şeyi elimle uzaktan işaret ettiğimde onu bulamıyor.illa yanına gidip göstermem gerekiyor.bu normalmi acaba sizin çocuklar nasıl bulabiliyorlar mı?

bana yardım edebilecek kimse yok mu?27 aylık çocuğu olanlar sizin yavrularınız bunu yapabiliyor mu? yalnız bir çocuk olduğu için çevremde kıyaslayabileceğim kimse yok.netten de bişey bulamadım

Hic mi kendisi bulamiyor,yoksa ara-sirami? Cunki ara-sira oluyor boyle haller.Mesela , benim oglum 3yasina giricek, bazen cok nadir de olsa boyle haller yasaniyor.

genellikle bulamıyor.ornegin herhangi bir oyuncağını bi yere saklayıp sonra onu bul dediğimizde arayıp onu buluyor.ama atıyorum mesala beşiğinin altında top var o topu elimle işaret ediyorum.hadi topu getir diyorum.onu bulamıyor.gormuyor yada gormezden geliyor.zekasında bi problem yok.ama dikkat eksikliğimi var yada daha zamanımı mı gelmedi çozemedim.

Canım, benim kızım Nisan'da 5 yaşını dolduracak ama o bile işaretle gösterdiğim şeyi bazen göremiyor. Önünde arkana bak vs ne kadar tarif edersem edeyim göremiyor nedense.o da aynı istediğim herşeyi bulur getirir ama şunu getir derim küçük şeyleri mesela göremez:)ne zekasında ne sağlığında hiç bir sorunu yok.için rahat olsun yani...

Son düzenleme:
Canım, benim kızım Nisan'da 5 yaşını dolduracak ama o bile işaretle gösterdiğim şeyi bazen göremiyor. Önünde arkana bak vs ne kadar tarif edersem edeyim göremiyor nedense.o da aynı istediğim herşeyi bulur getirir ama şunu getir derim küçük şeyleri mesela göremez:)ne zekasında ne sağlığında hiç bir sorunu yok.için rahat olsun yani...

çok tsk.içim rahatladı.

Bende La_edri isimli uyeye tamamile katiliyorum. Benim 3 yasindaki oglumda bazen,nadirende olsa cok basit seyleri (veya bana basit gelen seyleri) bulamaya biliyor.Ama hic bir saglik problemi falan yok. Yani endise etmen icin gerekli bir durum yok.

benım kızımda 26 aylık bu problem bizdede var
birde herşeyden çok çabuk sıkılıyor
acaba dikkat eksikliğimi var
bende bir doktora götürmek istiyorum

bu konuyla ilgili doktora götürüp çözüm alan varmı acaba aranızda

aynı şey bizde de oldu. korktum ben de. kör müsün diyecek oluyordum hep, zamanla geçti. hala ara sıra olabiliyor ama takılmamak lazım.
bir de oyuncaklarını, sandalyesini veya ona ait olan eşyayı ona tanıtmakta yarar var. takma adlarla değil de kendi adıyla çağırmak her şeyi. mesela ben köpege köpüş yada kediye pisi demedim, karışık kelime bunu anlayamaz demedim. neyse onu söyledim. yararlı oldugunu düşünüyorum.

Benim kizimda 4 yasinda ayyni boyle sorun olarak bakmayin bencede ..

Herseyiniz yeterli olsun !

Back
X