27 gundeyim.test yapsam varsa cikarmi

uzaksevda

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
349
50
13
28
Belirtim yok denecek kadar az üç kere düşük yaptım bu ay ihtimal vermedim çünkü yumurtlama dönemini kaçırdım sonrasında oldu ama yinede olmaz diyede düşündüm gogus ağrım var ondan biraz şüphelendim akıntım yok adete yakında kuruluk olur benim kafam.karisik yarın kan testi vereyim.sağlık ocağında olmadı şimdi eczaneden. Test alsam cikarmi diye sormak istedim aslinda

3 kere düşük oldu dediniz ya araştırılarak nedenini çünkü düşük sayınız fazla

3 kere düşük oldu dediniz ya araştırılarak nedenini çünkü düşük sayınız fazla
Araştırıldı da bundan sonrası için hamiliklerimde kan pıhtılaşma iğnesi kullancam aslında doktorlar diyor ki düşük oluncagin bir şey yok üç genimde pıhtılaşma yatkınlık çıktı oda çok değilmiş doktorların dediğine göre bide kanımda düşük olacağına dair bir şey çıktı romatoloji yönlendirdiler oda doktor dediki bazen yanlış sonuç verebiliyor üç ay sonra tekrar gel gittim bu sefer de temiz.cikti üç tüp.kan aldılar ücde temiz kromozom bakıldı bir şey yok

Araştırıldı da bundan sonrası için hamiliklerimde kan pıhtılaşma iğnesi kullancam aslında doktorlar diyor ki düşük oluncagin bir şey yok üç genimde pıhtılaşma yatkınlık çıktı oda çok değilmiş doktorların dediğine göre bide kanımda düşük olacağına dair bir şey çıktı romatoloji yönlendirdiler oda doktor dediki bazen yanlış sonuç verebiliyor üç ay sonra tekrar gel gittim bu sefer de temiz.cikti üç tüp.kan aldılar ücde temiz kromozom bakıldı bir şey yok
Düşüğünüz boş gebelik miydi kimyasal gebelik miydi

Anladim Rabbim en kısa zamanda insallah hamile olup kucağınıza almayı nasip eder

Back
X